Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Pian dei Mucini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det kræver en del plads at gøre rede for historien om Pian dei Mucini, men her får du den korte version med alle de vigtigste dele. Historien er nemlig rig, og går helt tilbage til 800-tallet, da det var en gård. I dag, derimod, er det er et sted, hvor både store og små kan slappe af og nyde ferien i smukke omgivelser. Selv som aktiv vil du trives godt her på Pian dei Mucini.

Et hurtigt historisk overblik

Efter begyndelsen i 800-tallet blev flere tilbygninger konstrueret, og også en kirke blev opført på området. I 1900-tallet forlod de sidste bønder og forpagtere stedet, da ejeren døde og godset blev til et feriecenter for forældreløse børn. Først i 1990’erne blev Pian dei Mucini opkøbt af en større kæde, som drev stedet som feriecenter i en årrække, indtil 2013. Her fik Pian dei Mucini ny ejer, og en gennemgribende restaurering og udvidelse af faciliteter og bekvemmeligheder fandt sted. Nu er Pian dei Mucini et populært sted til en uforglemmelig ferie i det historiske Toscana.

Læs mere om Pian dei Mucini

Her kan du vælge mellem tre pools og flere fine faciliteter

Hvis du elsker at slikke sol ved poolkanten, vil Pian dei Mucini bestemt ikke skuffe dig. Der er ikke mindre end tre pools, hvoraf den ene er til børn. Andre faciliteter, som du kan nyde godt af under din ferie (klubkort er obligatorisk), er et fitness- og wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad. Du kan spille tennis, basket og fodbold, eller udfordre dit rejseselskab i et slag petanque. Der arrangeres også lege, vandgymnastik og underholdning i løbet af sommerhalvåret (både om dagen og om aftenen). Og du kan naturligvis tage på lange, skønne gåture og cykelture i området. Har du ikke din egen cykel med, kan du på forespørgsel leje en under opholdet.

Du bor i værelser eller i lejlighed med eget køkken, hvilket er praktisk, men får du en dag lyst til at skippe madlavningen, er det ikke noget problem, for der er to restauranter og pizzeria. Du kan købe en drink både før og efter middagen i pianobaren. Snackbaren serverer også lidt let og godt at spise i dagens løb.

Du bor i et smuk område

Pian dei Mucini ligger smukt på toppen af et bjerg, med udsigt over det grønne landskab. En af de store fordele ved beliggenheden er, at du er tæt på havet og sandstranden ved Follonica (ca. 25 km. væk). På den måde kan du kombinere sol og bad med vidunderlig natur og kultur.

Den charmerende middelalderby Massa Marittima med sine fine bygninger, smalle gader og torvepladser ligger kun 5 km. væk, og her har du både hyggelige restauranter og en del småbutikker. Andre dejlige udflugtsmål er Siena, Volterra og San Giminagno. Grosseto, som ligger ca. 50 km. væk, er en hyggelig by, som mange ikke er opmærksomme på. Foruden et historisk centrum har Grosseto også et godt udvalg af det meste, også shopping. Du kan også køre til Piombino, hvorfra du kan tage en færge over til den smukke toscanske ø Elba, hvor vandet er krystalklart.

Du bor i fine, lyse lejligheder eller værelser

Gården består af mange forskellige bygninger, som er spredt rundt på et stort område, med både hotel og lejlighedsdel. Du kan bo i dobbeltværelser (i den del der hedder Hotel Vittoria) eller i lejligheder kan lejes på dagsbasis det meste af året. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser på lejligheder. Alle har en privat terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider udendørs. Lejlighederne ligger i de nyere bygninger rundt om poolområdet. Dobbeltværelserne har følgende faciliteter: Satellit TV, værdiboks og minibar. I lejlighederne har du Satellit TV samt køkken med det mest basale du behøver.

Læs om v√¶relserne på Pian dei Mucini

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map