Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Pian dei Mucini

 
Pian dei Mucini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pian dei Mucini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det kræver en del plads at gøre rede for historien om Pian dei Mucini, men her får du den korte version med alle de vigtigste dele. Historien er nemlig rig, og går helt tilbage til 800-tallet, da det var en gård. I dag, derimod, er det er et sted, hvor både store og små kan slappe af og nyde ferien i smukke omgivelser. Selv som aktiv vil du trives godt her på Pian dei Mucini.

Et hurtigt historisk overblik

Efter begyndelsen i 800-tallet blev flere tilbygninger konstrueret, og også en kirke blev opført på området. I 1900-tallet forlod de sidste bønder og forpagtere stedet, da ejeren døde og godset blev til et feriecenter for forældreløse børn. Først i 1990’erne blev Pian dei Mucini opkøbt af en større kæde, som drev stedet som feriecenter i en årrække, indtil 2013. Her fik Pian dei Mucini ny ejer, og en gennemgribende restaurering og udvidelse af faciliteter og bekvemmeligheder fandt sted. Nu er Pian dei Mucini et populært sted til en uforglemmelig ferie i det historiske Toscana.

Læs mere om Pian dei Mucini

Her kan du vælge mellem tre pools og flere fine faciliteter

Hvis du elsker at slikke sol ved poolkanten, vil Pian dei Mucini bestemt ikke skuffe dig. Der er ikke mindre end tre pools, hvoraf den ene er til børn. Andre faciliteter, som du kan nyde godt af under din ferie (klubkort er obligatorisk), er et fitness- og wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad. Du kan spille tennis, basket og fodbold, eller udfordre dit rejseselskab i et slag petanque. Der arrangeres også lege, vandgymnastik og underholdning i løbet af sommerhalvåret (både om dagen og om aftenen). Og du kan naturligvis tage på lange, skønne gåture og cykelture i området. Har du ikke din egen cykel med, kan du på forespørgsel leje en under opholdet.

Du bor i værelser eller i lejlighed med eget køkken, hvilket er praktisk, men får du en dag lyst til at skippe madlavningen, er det ikke noget problem, for der er to restauranter og pizzeria. Du kan købe en drink både før og efter middagen i pianobaren. Snackbaren serverer også lidt let og godt at spise i dagens løb.

Du bor i et smuk område

Pian dei Mucini ligger smukt på toppen af et bjerg, med udsigt over det grønne landskab. En af de store fordele ved beliggenheden er, at du er tæt på havet og sandstranden ved Follonica (ca. 25 km. væk). På den måde kan du kombinere sol og bad med vidunderlig natur og kultur.

Den charmerende middelalderby Massa Marittima med sine fine bygninger, smalle gader og torvepladser ligger kun 5 km. væk, og her har du både hyggelige restauranter og en del småbutikker. Andre dejlige udflugtsmål er Siena, Volterra og San Giminagno. Grosseto, som ligger ca. 50 km. væk, er en hyggelig by, som mange ikke er opmærksomme på. Foruden et historisk centrum har Grosseto også et godt udvalg af det meste, også shopping. Du kan også køre til Piombino, hvorfra du kan tage en færge over til den smukke toscanske ø Elba, hvor vandet er krystalklart.

Du bor i fine, lyse lejligheder eller værelser

Gården består af mange forskellige bygninger, som er spredt rundt på et stort område, med både hotel og lejlighedsdel. Du kan bo i dobbeltværelser (i den del der hedder Hotel Vittoria) eller i lejligheder kan lejes på dagsbasis det meste af året. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser på lejligheder. Alle har en privat terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider udendørs. Lejlighederne ligger i de nyere bygninger rundt om poolområdet. Dobbeltværelserne har følgende faciliteter: Satellit TV, værdiboks og minibar. I lejlighederne har du Satellit TV samt køkken med det mest basale du behøver.

Læs om værelserne på Pian dei Mucini

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Pian dei Mucini

Læs personlige anmeldelser af Pian dei Mucini som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Pian dei Mucini. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Pian dei Mucini

Fantastik lejlighed udsigt og område

Vi havde lejlighed 205, som lå allerbedst. Den var stor og passede fint til en familie på 5. 2 store altaner. Eneste minus var at vores køleskab ikke virkede, så vi kunne ikke køle mad og drikkevarer, selvom vi fortalte personalet det gentagne gange de første 3 dage, hvorefter vi gav op.
Dem der lavede underholdning og personalet var ekstrem søde og imødekomne.
Et sted vi varmt 35 grader, kan anbefale, også hvis der skal slappes af!

Læs mere

Dejlig ferie i Toscana

Fint resort med lækre pools og flotte omgivelser. Vi havde en god 3 vær lejlighed med fin udsigt.
Dog enkelte mangler. Ingen vinglas, måtte selv købe. Intet skærebræt og generelt lit sparsomt service. Der var blot et cafébord og 2 stole på den store balkon, hvilket jo ikke var tilstrækkeligt til 5 personer. Vi nævnte det for personalet som kom med 3 stole mere men ikke et større bord.

På trods af mangler havde vi en skøn ferie.

Læs mere

Dejligt feriested

Dejligt resort med store pools, gode lejligheder og meget venligt personale. Der er aktiviteter for både børn og teenagers.
God pizzabar men restaurant med buffet var desværre under standard.
Vi havde en dejlig tur og kan varmt anbefale stedet til andre.

Læs mere

Skønt feriested

Meget dejligt ferie - rent, pænt, god beliggenhed og tæt til en hyggelig by og køreafstand til strand. Dejlig lejlighed hvor alt bare er i orden. Rigtig dejlig pool område - både for børn og voksne. Sjove muligheder for aktiviteter og underholdning så som konkurrencer og deltagelse i Zumba og Aqua gym. Super bar/pizzaria med pizza af høj kvalitet og god service. Savnede dog lidt et alternativ til pizza. Vi nød vores 14 dage der og kan varmt anbefale det til andre. Det er 6 år vi er i Toscana og dette sted er et af de bedste vi har været.

Læs mere

Bedømmelse af Pian dei Mucini

Læs mere

Skønt sted, men hvad med maden?

Dejligt sted med skøn udsigt, fine lejligheder og fællesfaciliteter - især dejlig pool til både større og mindre børn! Dog valgte vi stedet, fordi der på In Italias hjemmeside står, at der er to restauranter, et pizzaria og et minimarked. Dette er desværre ikke korrekt - minimarkedet havde de valgt at lukke, og der var kun en restaurant og et pizzaria. Dertil kommer, at restauranten kunne kun tilbyde buffet, som dels var dyr (men også god), dels overhovedet ikke var børnevenlig. Havde vi fået korrekte oplysninger inden rejsen, havde vi nok valgt et andet sted, så vi ikke skulle køre så meget rundt for at handle/gå på restaurant. Personalet i receptionen og på pizzariaet/i baren var ikke videre serviceminded og imødekommende.

Læs mere
 
search map