Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Pian dei Mucini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det kræver megen spalteplads at beskrive Pian dei Mucinis historie, men her får du den korte version. Godsets historie går helt tilbage til slutningen af 800-tallet, hvor det fungerede som gård.

I de efterfølgende århundreder kom der flere tilbygninger til, og en kirke blev opført på området. I 1900-tallet forlod de sidste bønder og forpagtere stedet, da ejeren døde og godset blev overdraget til et center for forældreløse børn, som sendte børnene på sommerophold her. Først i 1990’erne blevet Pian dei Mucini opkøbt af en større feriecenter-kæde, som drev stedet som feriecenter i en årrække, indtil 2013 hvor Pian dei Mucini fik ny ejer, en gennemgribende restaurering og udvidelse af faciliteter og bekvemmeligheder til et uforglemmeligt ophold for store og små i det sydlige smukke Toscana.

Bygninger og beliggenhed

Pian dei Mucini ligger smukt på toppen af en bakke med udsigt over det frodige, grønne landskab her ca. 4 km fra middelalderbyen Massa Marittima. Godset består af mange forskellige bygninger, der ligger spredt på det store område, og tilbyder gæster indlogering i såvel hotelværelser som ferielejligheder. Vi har valgt ikke at formidle hotelværelserne, da ferielejlighederne det meste af året kan lejes på dagsbasis. Ferielejlighederne ligger i nyere bygninger i residence-afdelingen omkring poolområdet.

Pools og faciliteter ad libitum

Hvis du er til vand, kommer du ikke til at kede dig på Pian dei Mucini. Her er nemlig intet mindre end tre pools, hvoraf den ene er beregnet til børn. Og nu hvor vi er i gang med herlighederne, kan vi lige så godt fortsætte. Her er nemlig også fitness-rum, wellness-center, sauna, tyrkisk bad, tennisbane, fodboldbane, petanquebane, pianobar samt en restaurant og et pizzeria/restaurant. Som på mange feriecentre i Italien finder du også her underholdning for såvel store som små både om dagen og om aftenen.

Afstande

Pian dei Mucini ligger ca. 4 km fra den yndige middelalderby Massa Marittima, hvor du finder flere indkøbsmuligheder, restauranter og små butikker. Du kan også nemt komme til stranden, for hovedvejen, der fører til Massa Marittima og videre til de gode sandstrande ved Follonica (ca. 25 km), løber for foden af bakken, hvor Pian dei Mucini ligger. Det er også ganske nemt at besøge berømte kulturbyer som Siena og Volterra, da disse begge ligger knap 60 km herfra.

Lejlighederne på Pian dei Mucini

Toværelseslejlighed med 2/3 sovepladser

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på 1. sal og er alle komfortabelt indrettede med opholdsstue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne med komfur med 4 kogeplader og ovn, badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng. Alle lejligheder har egen terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider i det fri.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på 1. sal og er alle komfortabelt indrettede med opholdsstue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne med komfur med 4 kogeplader og ovn, badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Alle lejligheder har egen terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider i det fri.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Vecchia Sassa

Iano, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map