Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Pian dei Mucini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det kræver en del plads at gøre rede for historien om Pian dei Mucini, men her får du den kortfattede version med de vigtigste dele. Historien er nemlig rig, og går helt tilbage til 800-tallet, da det var en gård. I dag, derimod, er det er et sted, hvor både store og små kan røre sig i smukke omgivelser. Også hvis du holder af at være aktiv under din ferie, vil du trives på Pian dei Mucini.

Et hurtigt historisk indblik

Efter begyndelsen i 800-tallet blev flere tilbygninger konstrueret, og også en kirke blev opført på området. I 1900-tallet forlod de sidste bønder og forpagtere stedet, da ejeren døde og godset blev til et feriecenter for forældreløse børn. Først i 1990’erne blev Pian dei Mucini opkøbt af en større kæde, som drev stedet som feriecenter i en årrække, indtil 2013. Her fik Pian dei Mucini ny ejer, og en gennemgribende restaurering og udvidelse af faciliteter og bekvemmeligheder fandt sted. Nu danner det de yderst tiltalende rammer om et uforglemmeligt ophold for store og små i historiske Toscana.

Læs mere om Pian dei Mucini

Her kan du vælge mellem tre pools og flere fine faciliteter

Hvis du elsker at slikke sol i poolkanten, vil Pian dei Mucini bestemt ikke skuffe dig. Her findes ikke færre end tre pools, hvoraf en er specielt til børn. Andre faciliteter, som du kan nyde godt af under din ferie, er et fitness- og wellnesscenter med sauna og tyrkisk bad. Du kan spille tennis, basket og fodbold, eller udfordre dit rejseselskab i et slag petanque. Der arrangeres også lege, vandgymnastik og underholdning i løbet af sommerhalvåret (både om dagen og om aftenen). Og du kan naturligvis tage på lange, skønne gåture og cykelture i området. Har du ikke din egen cykel med, kan du på forespørgsel leje en under opholdet.

Du bor med eget køkken, hvilket er praktisk, men får du en dag lyst til at skippe madlavningen, er det ikke noget problem: Her på Pian dei Mucini kan du vælge mellem to restauranter med pizzeria. Snackbaren serverer også lidt let og godt at spise i dagens løb.

På Pian dei Mucini bor du på en smuk beliggenhed

Pian dei Mucini ligger smukt på toppen af et bjerg, med udsigt over det grønne landskab. En af de store fordele ved beliggenheden er, at du er tæt på havet og sandstranden ved Follonica (ca. 25 km. væk). På den måde kan du kombinere sol og bad med vidunderlig natur og kultur. Den charmerende middelalderby Massa Marittima med sine fine bygninger, smalle stræder og torve ligger kun 5 km. væk, og her har du både hyggelige restauranter og en del småbutikker. Andre dejlige udflugtsmål er Siena, Volterra og San Giminagno. Grosseto, som ligger ca. 50 km. væk, er en hyggelig by, som mange ikke er opmærksomme på. Foruden et historisk centrum finder du i Grosseto et udvalg inden for det meste, også shopping. Du kan også køre til Piombino, hvorfra du kan tage en færge over til den smukke toskanske ø Elba, hvor vandet er krystalklart.

Du bor i fine, lyse lejligheder

Gården består af mange forskellige bygninger, som er spredt rundt på et stort område, med både hotel og lejlighedsdel. Her inkluderes hotelværelserne dog ikke, da lejlighederne kan lejes på daglig basis en større del af året. Du kan vælge mellem to forskellige størrelser på lejligheder. Alle har en privat terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider udendørs. Lejlighederne ligger i de nyere bygninger rundt om poolområdet. De har følgende faciliteter: Opholdsstue, soveværelse/soveværelser, badeværelse med bruser og toilet, køkkenhjørne med fire kogeplader og ovn, terrasse med bord og stole.

Lejlighederne på Pian dei Mucini

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på 1. sal og er alle komfortabelt indrettede med opholdsstue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne med komfur med 4 kogeplader og ovn, badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng. Alle lejligheder har egen terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider i det fri.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne ligger i stueetagen eller på 1. sal og er alle komfortabelt indrettede med opholdsstue med sovesofa til to personer og køkkenhjørne med komfur med 4 kogeplader og ovn, badeværelse med toilet og bruser samt et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med to enkeltsenge. Alle lejligheder har egen terrasse eller have med bord og stole, så du kan nyde dine måltider i det fri.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Le Corti di Monte Pitti

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Populært i Toscana

Fattoria Torre a Cona

Rignano sull'Arno

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

search map