Anmeldelser af La Colombaia

 
La Colombaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Colombaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Colombaia

Læs personlige anmeldelser af La Colombaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Colombaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Søren og famlie fra Hørsholm boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 26. juni til d. 3. juli 2004.

Det har bestemt været en positiv oplevelse at bo på la combaia eller hvad det nu lige hed. Beliggenheden har været optimal for os da vi netop søgte et roligt beliggende mindre sted i rimelig afstand fra de lidt mindre men meget fine badestrande man kan finde på vej ud mod punta ala. Desuden er der ikke langt til vejen mellem Livorno og Rom så man hurtigt kan komme nord/syd på. Selve Massa Marittima har vi dels handlet ind i og besøgt et par aftener for at spise og slentre en tur og det kan bestemt også anbefales.

Børnene har nydt poolen og vi savner alle de stille lune aftener ved grilstedet, så vi kommer bestemt meget gerne igen.

Hvis vi endelig skulle pege på en forberingsmulighed kunne det være at sætte et par myggenet i nogle vinduer så man kan have lidt gennemtræk om natten uden at vblive ædt op af myggene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jesper og hans familie fra Risskov (og Randers) boede på La Colombaia ved Massa Marittima fra den 19. juni til den 3. juli 2004

La Colombaia er helt igennem fantastisk, servicen dernede mageløs. Meget fine markerede løbe og cykelruter i det fine Toscanske landskab.
Massa Marritima er en utrolig dejlig by med en meget venlig stemning.
Bemærk venligst at selv min egnsprægede svoger fra Randers og hans hustru ikke på noget tidspunkt, selv da det gik op for dem at der ikke findes TV på stedet, klagede over andet end at sengene var for hårde. Kort sagt et rigtigt godt valg.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 9 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 7 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2004
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2
 
search map