Anmeldelser af La Colombaia

 
La Colombaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Colombaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Colombaia

Læs personlige anmeldelser af La Colombaia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Colombaia. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Helle og hendes familie fra Hadsten boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 1. til d. 15. juli 2006.

Vi har haft en pragtfuld ferie - den var bare for kort. Massa Maritma var som vi huskede det, og Columbaia var bare perfekt og kun ca. 5 minutter fra Massa Maritma ad bagvejen.

Da vi kom blev vi indstaleret i lejlighed 1 i stedet for 7 som vi havde booket - det var jeg lidt træt af, for lejlighed 1 var på første sal mens lejlighed 7 var i stuen. Vi havde en lille balkon, hvor vi lige kunne side to med et glas vin eller en kop kaffe når ungerne var puttet om aftenen. Men til alle de måltider vi spiste hjemme slæbte vi service og mad op og ned af trapperne - og vi kunne hver gang spise på kanten af swimmingpoolen med udsigt ud over marker og bakker. Herligt. Udsigten havde vi i øvrigt også fra vores balkon - i lejlighed 7 var der ingen udsigt.

Swimmingpoolen var en historie helt for sig - den er ufattelig ren - ikke at det vi har oplevet andre stedet ikke også har været det, men ... Og sikken en udsigt derfra. Poolen blev "støvsuget" på bunden hver aften - og i løbet af natten tømte de ca. 40 cm. af vandet af og fyldte rent i. Så på trods af at der ikke var en bruser, så var den bare altid ren. Den nød vi alle 5.

Selve haven omkring huset var meget frodig, og med masser af blomster. Der var endda også pelagonier på vores lille balkon, og der var en grøn græsplæne til at spille fodbold på for alle mine drenge.

Så det har været helt perfekt - og et sted vi godt kan finde på at vende tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Claus og hans familie fra Lyngby boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 17. til d. 24. juli 2005.

Det har været en helt fantastisk ferie i Massa Marittima, Toscana.

Området omkring La Colombaia hvor vi boede, var meget smukt. Udsigten fra vores feriebolig på første sal i hovedbygningen var helt fantastisk. Sådan en udsigt burde man vågne til hver morgen. Der var altid lidt man kunne følge med i, omkring livet på denne Italienske "Oliven- vin og honninggård. Af og til kunne vi se folk i "marken" og der var hver morgen mennesker i gang med at gøre klar til en ny dag.

Den første aften vi boede på La Colombaia, aftalte vi med værten, at spise i deres restaurant på feriestedet. Vi sad på terassen med udsigt til marker og bjerge, og nød den gode mad og vin. Vi fik en god snak med Værtinden på stedet (Märtha, tror jeg hun hedder) om det at producere vin mm. En virkelig hyggelig oplevelse, som dog også kostede en hel del. 105 euro for 2 voksne og 2 børn inkl. 1 flaske vin og kaffe og the, er dog en slags penge. Vi valgte at spise morgenmad på stedet den første morgen, og det blev serveret på samme terasse efter eget ønske. En nydelse at opleve den første morgen på ferien, hvor man får det hele serveret.

Værelset (lejl. nr. 2) var dejligt stort og med god udsigt. Det var enkelt indrettet, og det meste virkede (børnenes seng i stue/køkken manglede fastgørelse af et par lameller, tredie skuffe i kommoden i soveværelset tabte hængslerne når man forsøgte at trække den ud, og trykket på vandet i bruseren på badeværelset rakte til et babybad). Men ungerne sov omvendt i sengen, den tredie skuffe blev ikke brugt og vi indtog en tilbagelænet italiensk holdning til bruseren, og glædede os over ikke at have travlt.

Modtagelsen på la Colombaia var helt perfekt. En sød og meget venlig pige (og det var ikke Sussanna fra Schweitz) tog i mod os. Hun undskyldte sit dårlige engelsk og vi undskyldte vores dårlige italienske, og så blev vi ellers vist rundt efter alle kunstens regler. Vi følte os virkelig hjemme.

På vores ferie besøgte vi selvfølgelig selve Massa Marittima by, en virkelig hyggelig lille by på bjerget, med masser af små sjove forretninger, og udemærket spisesteder. Bye er bestemt værd at gå på opdagelse i.

Ud over Follonica, Siena, Grosseto (glem den by, den er stor og kedelig) og Scarlino er især 2 byer værd at besøge. Castiglione della Pescáia og Campiglia Marittima. Pescáia har fantastiske udsigtspunkter ud over byen, lystbådehavnen og vandet og der er masser af liv. Campiglia er en lille by med en helt utrolig atmosfære. Bitte små gader, gamle huse og et lile hyggeligt torv med caféer.

Vi har været meget glade for vores ferie i Massa Marittima, og skal helt sikkert tilbage til Toscana igen.

Een enkelt bøvs skal dog nævnes. Aldrig har jeg været ude for så dårlig service som ved vores afrejse fra La Colombaia. Vi meldte vores lejlighed klar kl. ca. 9.30 søndag morgen. Vi måtte først fare rundt på stedet for at finde nogen at afregne med. Jeg mener det må have været Sussana der har været der, hende der også ordnede værelser mm. Da vi endelig fandt hende i gang med at rengøre en anden lejlighed, kom hun op for at checke vores lejlighed, og her fik man ikke indtrykket af at hun stolede på een. Og vi havde gjort meget pænt rent. Da hun godkendte lejligheden, ville hun give os de 100 euro i depositum tilbage; men vi skulle jo betale for den middag samt den morgenmad vi havde spist (normal kotume at afregne ved afrejsen). Det havde hun slet ikke check på. Hun gik ned i receptionen og kaldte lidt efter på os. Nu ville hun have afregning for 2 gange aftensmad og 2 gange morgenmad. Jeg forklarede hende meget pænt, at der måtte være sket en misforståelse, for vi havde kun nydt et måltid søndag aften og een gang morgenmad mandag morgen (hun serverede selv morgenmade for os). Dette kunne hun ikke få til at passe, men ville da ringe til ejeren for at checke. Se nu begynder jeg at koge en smule, da vi står og skal videre til et andet feriested. De parlamenterer længe i telefonen, og endelig bliver de enige om at vi kun har spist der een gang. Vi skal så afregne 130 euro for aftens og morgenmad minus de 100 euro vi havde lagt i depositum. Jeg betaler med en 50 euro, men nu kan hun ikke give tilbage. Hun forlanger at jeg køre til Massa Marittima for at veksle, og på det tidspunkt er det nok bedst at jeg sætter mig et andet sted hen, langt væk fra hende, så bilen er jo en mulighed. Efter at have kølet lidt af og ikke kunnet få vekslet på den nærmeste tank der var lukket på det tidspunkt, vendte jeg tilbage og forklarede med meget store bogstaver, at det var hende der havde et problem og ikke mig. Hun ringede igen til ejeren (mon hun kunne sende 20 euro via telefonen???) men da telefonen ikke blev besvaret, traskede hun i stedet ud bagved og hentede 20 euro fra sin egen pung. Serviceminded!!! aldrig i livet. Det var en meget dårlig oplevelse, at komme ud ad døren fra et ellers dejligt feriested, på denne måde.

Men, men. Man møder af og til lidt overraskelser på ferien, og det skal bestemt ikke afholde os fra at tage til Italien, Toscana igen. Vi har været glade for den service In-Italia har ydet, og kunne godt finde på at benytte Jer igen, næste år.

Køretips!!! Giv passagerer i bilen køresygepiller. Vejene, specielt fra Massa Marittima til Siena, er meget tiltalende bjergveje med masser af hårnålesving, fartgrænserne tager italienerne som vejledende og fuldt optrukken betragtes blot som et forslag. God tur, jeg nød den.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Camilla og familie fra Charlottenlund boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 10. til d. 24. juli 2005.

Vi har haft en fantastisk ferie i Massa Marritimma - La Colombaia. Vi var to familier med ialt 5 børn og vi boede i lejl. 6 og 7 og det var helt optimalt.
Vi havde "vores" egen lille have foran lejlighederne - hvor alle måltider blev indtaget - og det var skønt at vi ikke skulle bære op og ned af trapper.
Stedet levede fuldt op til vores forventninger - gode lejligheder, en skøn pool - alt helt i top - på nær udtjekningen. På stedet var der en søde og den sure "oldfrue" - og da vi skulle tjekke ud var det en sure - som var ved at gøre alles rejse til en dårlig oplevelse. Hun vidste ikke hvad folk havde købt - og måtte ringe rundt i "timer" for at finde ud af det - og også spørge - "spiste i sammen med den og den" osv. Der ud over havde hun ikke veksle penge - og sagde at så måtte vi køre til byen og hæve vekslepenge - hvis vi ikke havde det. Meget dårlig service - og var lige ved at gøre vore skønne 2 uger til en dårlig oplevelse.

Området er pragtfuldt - man skal bare køre en lille tur - og vupti - så ligger der en borg oppe på toppen at et bjerg - som man må op og se. Billig vin , dejlig frisk frugt og grønt.

Vi vender helt sikkert tilbage til området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Søren og familie fra Stenløse boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 26. juni til d. 3. juli 2005.

Det var en kanon tur! Vi havde alt som vi have ønske os. Det er en dejlig by Massa Marittima, der var mange gode spise steder til små penge. Det er ikke sidste gang vi er i Toscana. Næste gang kunne vi måske køre lidt længere ned, der bliver flotte og flotte jo længere man køre ned i Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kim og familie fra Slangerup boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 24. til d. 31. juli 2004.

Nu er det tredje gang min familie bruger jer som arrangør af vores tur til Italien. Turen i år gik til Massa Marittima. La Colombaia. Vi tog flyveren fra Lübeck til Pisa hvor vi lejede en bil. Vi tog af sted en dag før (fredag) OG kunne først få lejligheden i Massa Marittima lørdag. Derfor overnattede vi en nat i Volterra [på Hotel San Lino]. Det var et dejligt hotel med flinke mennesker og en dejlig pool, som vi prøvede efter en dags rejse fra DK. Vi gik en tur I byen om aften og det er bestemt en by, man kunne bruge mere tid på.
Dagen efter tog vi til Massa Marittima. Vi boede i lejlighed nr.6 bygningen ved siden af hovedbygningen. Det var vi meget glade for. Her havde vi vores egen bord lige uden for lejligheden. Hvis man bor i hovedbygningen skal du have alting ned og op af trapperne. Poolen er god og ligger godt. Den bliver holdt med hensyn til rengøring. Hele familien er af den mening at La Colombaia er det bedste sted vi har afprøvet de 3 gange vi har benyttet jer. Stedet er meget Italiensk og hyggeligt. Der er check på tingene, som bliver styret af en pige fra Schweiz. Det gør hun godt. Vi skulle bruge ferien til afslapning og familiehygge og vi fik det hele. Lejligheden er i god stand og vi fandt tilstanden af indholdet i lejligheden meget højt.
Massa besøgte vi om aften og det er en dejlig by med gode muligheder for at spise. På alle niveauer. Alt i alt en rigtig god ferie. Det er nok ikke sidste gang vi bor på La Colombaia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Anne, Per og deres børn fra Lyngby boede på La Colombaia i Massa Marittima fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Både stedet og boligen levede mere end op til vores forventninger. Birgitta, som tog imod os på stedet var utrolig imødekommen og serviceorienteret. Massa Marittima er et skønt sted, som vi varmt kan anbefale. Byen har lune og hygge, uden at være for stor. Strandene ved Folinica er skønne og samtidig er der mulighed for at se en masse skønne og spændende steder, både tæt på Massa Marittima og i køreafstand.
Det bør dog nok pointeres i kørevejledningen, at man ikke skal køre op ad vejen mod Massa Marittima, men blive neden for bjerget, hvor byen ligger, når Columbia skal findes.

In-Italia's kommentar

Vi har lidt svært ved at forstå, hvordan vi skal pointere retningen kraftigere, end vi allerede gør: "...efter 12 km forgrener vejen sig: til højre mod Massa Marittima (2 km) og til venstre mod Siena, Volterra osv. Her skal du holde mod venstre!"

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map