Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

La Colombaia

 
La Colombaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Colombaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hovedbygningen på La Colombaia er et gammelt stenhus, der stammer fra 1600-tallet. Såvel denne som den gamle stald er blevet helt restaureret og huser en række lejligheder af forskellig størrelse, som er møblerede i den rustikke toskanske stil. La Colombaia ligger i den nordlige del af det toskanske Maremma, kun 3 km fra den spændende middelalderby Massa Marittima. Der er ca. 20 km til kysten ved Follonica, hvor der findes dejlige sandstrande med udsigt over Elba og den toskanske øgruppe. Gården ligger meget fredeligt ud til en lille, særdeles lidet befærdet landevej (den er dog asfalteret).

Fra La Colombaia nyder man udsigten over de omkringliggende bakker og dale, som er dækkede med olivenplantager, vinmarker og skove. Stedet er ideelt for en afslappende ferie i nærheden af utallige seværdigheder. Vi kan især anbefale besøg af Populonia, Volterra, Siena, Uccellina reservatet, Suvereto, osv.

Læs mere om La Colombaia

På gårdens jorder produceres honning, olivenolie og vin. Her findes reception, flot svømmebassin i husets have samt et lille spisested, hvor der mod aftale arrangeres middage med smagning af de lokale produkter og opskrifter. I nærheden findes der hesteridning. I Massa Marittima er der rige muligheder for indkøb, restauranter og caféer.

Skjul teksten
 
 
search map