Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Casale San Giovanni

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Den første fornemmelse man får, når man ankommer til Casale San Giovanni, er at man er endt i et hul i skoven. Men så snart man kører af grusvejen til huset ændrer indtrykket sig fuldstændigt: for enden af af indkørslen er der en stor parkeringsplads og så tre stenhuse. Landskabet er lige pludseligt åbent over markerne mod nordvest og de omkringliggende bakker dækket af tætte skove.

Velplejet have, pool og om vinteren opvarmet bassin

Gabriele og hans mor bor her hele året og passer på ejendommen, så gæsterne kan forvente en velplejet have og vedligeholdte lejligheder. Der er masser af plads omkring husene og forældrene kan glæde sig til deres børn kan løbe frit i haven eller bade og svømme i den store pool (9 x 16 meter), der er omgivet af flere havepavilloner. Men hvis man kommer her i de koldere årstider er det også muligt - mod betaling - at få adgang til deres "vådrum", hvor der er et lille fitnessrum samt opvarmet bassin, som er ret stort (6 x 12 meter), også herfra har man udsigt over landskabet.

Læs mere om Casale San Giovanni

Fælles opholdsrum og grill

Der findes endvidere et stort fællesrum, der har udgang til en enorm overdækket buegang. Gæsterne kan benytte sig af en stor fælles grill i haven, og der er også mulighed for at få vasket tøj - mod betaling - i det fælles vaskerum. Vil man cykle i skoven og på bakkerne er det muligt at leje mountain-bikes på stedet.

12 lejligheder og 5 værelser

Her findes 11 lejligheder, af hvilke de fleste ligger i stueetagen, men også dem på første sal har udgang til en bred balkon, hvor gæsterne kan sidde og nyde et glas vin eller bare læse og solbade. Alle boliger er udstyret med satellitfjernsyn og gulvanlæg, der fungerer både som varme og aircondition (det virker langsommere end et almindeligt anlæg, men er til gengæld meget behageligere).

Læs om lejlighederne på Casale San Giovanni

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Toscana

search map