Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Casale San Giovanni

 
Casale San Giovanni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale San Giovanni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Massa Marittima og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den første fornemmelse man får, når man ankommer til Casale San Giovanni, er at man er endt i et hul i skoven. Men så snart man kører af grusvejen til huset ændrer indtrykket sig fuldstændigt: for enden af af indkørslen er der en stor parkeringsplads og så tre stenhuse. Landskabet er lige pludseligt åbent over markerne mod nordvest og de omkringliggende bakker dækket af tætte skove.

Velplejet have, pool og om vinteren opvarmet bassin

Gabriele og hans mor bor her hele året og passer på ejendommen, så gæsterne kan forvente en velplejet have og vedligeholdte lejligheder. Der er masser af plads omkring husene og forældrene kan glæde sig til deres børn kan løbe frit i haven eller bade og svømme i den store pool (9 x 16 meter), der er omgivet af flere havepavilloner. Men hvis man kommer her i de koldere årstider er det også muligt - mod betaling - at få adgang til deres "vådrum", hvor der er et lille fitnessrum samt opvarmet bassin, som er ret stort (6 x 12 meter), også herfra har man udsigt over landskabet.

Læs mere om Casale San Giovanni

Fælles opholdsrum og grill

Der findes endvidere et stort fællesrum, der har udgang til en enorm overdækket buegang. Gæsterne kan benytte sig af en stor fælles grill i haven, og der er også mulighed for at få vasket tøj - mod betaling - i det fælles vaskerum. Vil man cykle i skoven og på bakkerne er det muligt at leje mountain-bikes på stedet.

12 lejligheder og 5 værelser

Her findes 11 lejligheder, af hvilke de fleste ligger i stueetagen, men også dem på første sal har udgang til en bred balkon, hvor gæsterne kan sidde og nyde et glas vin eller bare læse og solbade. Alle boliger er udstyret med satellitfjernsyn og gulvanlæg, der fungerer både som varme og aircondition (det virker langsommere end et almindeligt anlæg, men er til gengæld meget behageligere).

Læs om lejlighederne på Casale San Giovanni

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casale San Giovanni

Læs personlige anmeldelser af Casale San Giovanni som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale San Giovanni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt sted, men lidt langt fra det hele..

Vi havde bl.a. en forventning om, at når man kunne leje MTB på stedet, var det muligt at køre fra Casa San Giovanni. Det er det teoretisk også, men der er meget langt til de ruter vi fik beskrevet og udleveret på stedet. Længere end nogle af cykelruterne. Det "hjørne" af Toscana som Casa San Giovanni ligger i oplevede vi som knap så attraktiv som den øvrige del af Toscana. Men selve stedet er upåklageligt, men et egentligt agriturismo er det ikke. Og så mangler stedet mobiltelefonforbindelse.

Læs mere

Morten og familie fra Svendborg boede på Casale San Giovanni i Massa Marittima fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vi har haft en dejlig ferie.
Alt har været meget tilfredsstillende! In-Italia har som bureau endnu engang vist sig meget servicemindet og professionelt.
Casale San Giovanni er et hyggeligt sted, meget roligt, langt ude på landet. Stor dejlig pool og pæne lejligheder.
Vi havde lejligheden 14 dage, og en rengøring eller to undervejs havde været velkommen. Til gengæld super med daglig morgenmad og mulighed for tilkøb af aftensmad.
Pas på med at køre efter GPS-koordinaterne, det gav lidt problemer. Den udleverede vejbeskrivelse var til gengæld fin, og med den fandt vi frem.
Den nærliggende bade-by, Follonica, er ikke specielt charmerende, men der er fine indkøbsmuligheder og et glimrende badeland. Vi fik anvist en dejlig familievenlig strand ca 15 min fra Casale San Giovanni.

Læs mere

Johan og rejsefæller fra Trin i Schweiz boede på Casale San Giovanni i Massa Marittima fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Besøget hos Casale San Giovanni var absolut tilfredsstillende.
Selve opfølgningen fra In-Italia var perfekt, både med hensyn til informationsmateriale om turen og betalingen.
Casale San Giovanni er bestemt et besøg værd. Alt er pænt, rent og vedligeholdt. Området er afspærret med elektrisk port.
Stor lækker pool, grillplads mv. Selv om der opholder sig 12 familier her, føler man at man har det hele for sig selv.
Der er pænt italiensk morgenbord inkluderet i prisen fra 1. maj 2012. Der kan bestilles aftensmad, som serveres for 20 EUR pr. person inklusive 3-4 retter med vin, grappa mv.
Servicen er helt i top, Gabriele og hans mor Gioanna er utrolig venlige, hjælpsomme og opmærksomme.

Læs mere
 
search map