Anmeldelser af Agriturismo Poggio Corbello
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Bedømmelse af Agriturismo Poggio Corbello

Poggio Corbello er et unikt sted. Vi var 2 voksne og 2 børn (4 og 5 år). På billeder og beskrivelse er både beskrevet et dyrehold og en sø, så vi havde da vores bekymringer om myg, fluer, lugt osv., men de blev gjort til skamme. Køer, æsler, grise, vildsvin, kaniner og hønsene bor godt nok tæt på, men alt er pinligt renholdt og alle har det rigtig godt. Søen ligger ca. 10 min. gang ned ad bakken gennem dyrefolde og vinranker. Vi tog en svømmetur, men foretrak dog pool og havet. Søen er dog pragtfuld, og man kan se (pænt store) skildpadder, kæmpekrapper og mange andre dyr i søen. Børnene i vores alder elskede at komme forbi dyrene når de havde badet, og var dagligt rundt og fodre høns, klappe æsler, ae kattekillinger osv. Poolen var lækker og rengjort, og lå 2 minutter fra lejlighederne, men en fantastisk udsigt over sø og bjerge.
Selve beboelsesområdet består af ca 12 lejligheder som ligger ret spredt, men med en grøn græsplæne og beplantning i en slags stor gårdhave. Det er her man møder ejeren og hans kone, og deres to døtre og børnebørn i alderen 3-12 år og de to hunde. En gammel schæfer og en hundehvalp. Desuden havde to af lejlighederne medbragt hunde, men alle hundene var MEGET stille og opdragne. Men kan man ikke udstå hunde, så er det ikke stedet.
Familien driver gården og restauranten, og er ud hver morgen og hente friske grønstager til restauranten, som serverer toscansk mad 5 dage om ugen; 1 x buffet, 1 x al a carte, 1 x pizza osv. Hertil kan købes deres egen hvidvin og rødvin.

Lejligheden var ikke prangende, men passede fint til vores behov. Eneste anke er, at gæsteopredningen er for ringe -det er en virkelig dårlig madras/seng. Nærmeste forretning er en Coop i Massa Maritima ca. 15 min. i bil.

Ikke desto mindre sagde min kone for første gang nogen sinde (efter en del ellers også meget vellykkede ferier), at hun godt ville tilbage til næste år :-) Det er svært at anbefale med stjerner, da der er en stemning på stedet, som ikke kan beskrives.

Anbefaling til kommende gæster

Vi havde selv valgt området, og der var måske ikke så mange historiske vingesus, som vi havde oplevet før, men det var et bevidst valg. Til gengæld fik vi oplevet en helt fantastisk kyststrækning og meget andet. Tag strandene lidt nord for Follonica, og prøv Aqualandeten ½ dag hvis I har mindre børn. Akvariet kan i dog godt holde jer langt fra. Min onkel i Avedøre har et stueakvarie der er væsentligt mere interessant at se på.

Agriturismo Poggio Corbello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Poggio Corbello
Lejlighed (Piscina I) m. 1 soveværelse

Dårlig gæsteseng/madras
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Poggio Corbello
 
search map