Anmeldelser af Agriturismo Poggio Corbello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo Poggio Corbello

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Poggio Corbello som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Poggio Corbello. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Kamilla og familien fra Lyngby boede på Agriturismo Poggio Corbello i Massa Marittima fra d. 23. til d. 30. juli 2011.

Vi (far, mor og 2 skolebørn) havde en dejlig tur til Toscana - vores første ferie i Italien! En dejlig stor bolig (Appartemento Garden) og som lovet et meget børnevenligt poolarea. Poggio Corbello ligger utroligt smukt på en bakke med udsigt over vinmarker, cypresser, oliventræer og en dejlig sø, der også var fin at bade i. Vores to unger fandt også hurtigt nogen danske børn at plaske med.

Vi spiste i restauranten de fire aftener der var servering, og det smagte aldeles pragtfuldt. Nok lidt pebret i prisen, men det er det de fleste steder i Toscana. Og det var virkeligt lækkert. Antipastien var perfekt, pizzaerne lige i øjet og buffeten bugnede af lækker mad. Vi smagte også deres vin, og den var også god. Ikke fremragende, men god.

Til gengæld var køkkenudstyret i lejligheden ikke noget at råbe hurra for, så vi vil anbefale at man tager det mest basale med (salt, peber, opvaskebørste, viskestykker). En elkedel ville også have været dejlig. Badeværelserne var fine, og soveværelserne gode og rummelige. Ingen fluer eller myg da vi var der sent juli. Personalet kan også være lidt vanskelige at komme i kontakt med, især uden for weekend-perioden, men vi fandt nu altid nogen. Dyrene var heller ikke noget stort plus, men det var godt at det er en aktiv gård, det giver liv og kolorit.

Af udflugtsmål kan vi anbefale Terme de Saturnia - der er et sted med gratis adgang til de varme, svovlholdige kilder (ned ad en lille vej, der ligger i et sving lige omkring de store kursteder. Massa Marittima er også en overordentligt charmerende by med mange skønne spisesteder og et par vinudsalg - husk at gå op i klokketårnet! Siena og Det skæve Tårn er også et besøg værd (men der er langt - 1½ time til Siena ad bjergveje).

Vi havde en del dårligt vejr, varmt men regnfuldt, og det er bestemt ikke nemt at køre bil på bjergvejene i Toscana, når det regner. Især vejen til/fra Volterra er vanskelig i dårligt vejr.

Vi anbefaler gerne Poggio Corbello, det er børnevenligt og med fin standard - det ligger dog lidt langt væk fra det bedste, men Toscana er jo smuk at køre i. Og In-italia er en fremragende arrangør - vi følte os i gode hænder fra starten af og fik god hjælp til at vælge et sted, hvor ungerne også ville trives. Så tak for det!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Lene og mange fra hendes familie fra Frederiksberg C boede på Agriturismo Poggio Corbello i Massa Marittima fra d. 2. til d. 9. juli 2011.

Vi var en familie på 20 personer sammen på dette sted og alle var enige om, at det var et fantastisk sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 12 voksne, 8 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Mette og familien fra Solrød Strand boede på Agriturismo Poggio Corbello i Massa Marittima fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi havde en skøn rejse.
Denne gang var det anden gang, vi var på Poggio Corbello i det sydvestlige Toscana. Sidste år var første gang vi var i Toscana i bil med vores drenge og dermed første gang vi drog igennem Europa med dem og det var en meget stor oplevelse. I år skruede vi med vilje forventningerne ned, idet det kunne umuligt matche sidste års begejstring. Men det havde vi ikke behøvet, for det blev alletiders - igen igen :-))
Skønt at se familien Pacini igen og det var gensidigt. Vi fik godt nok Piscina I istedet for Piscina II, men det gjorde ikke noget. Vi erfarede, at familiens udendørs restaurant er blevet overdækket - vistnok efter klager fra gæster over restauranten, som fandt larmen for generende. Det savnede vi til gengæld, da vi elskede kontakten med familien.

Men kontakten er nem at skabe med familien, hvis man ønsker den. De er meget imødekommende. Taler godt nok ikke engelsk, men deres døtre Nada og Sabine gør - lidt.
Jeg øver mig med mit italienske, når jeg er der og det giver stor bonus og mange fordele :-)

Kan anbefale at tage til St. Galgano, hvor man kan se: "Sværdet i stenen" - altså den rigtige og ikke den, som kun kendes som sagn fra England. Absolut et besøg værd.
Ellers går man ikke forgæves, hvis ens vej kommer forbi middelalderbyen Massa Marittima. Det er som at træde ind på et filmsæt, som optager en Robin Hood-film.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Edel og familie fra Esbjerg V boede på Agriturismo Poggio Corbello i Massa Marittima fra d. 2. til d. 9. august 2008.

Tak vi havde en rigtig dejlig tur og dejligt vejr hele ugen.

Vi var 6 personer afsted i alderen 15-49 år, og vi nød opholdet i den 7-personers lejlighed, vi havde lejet. Vi havde god plads, og terrassen var skøn. Vi havde ro og fred, hvilket vi nød i overmål.
Vi gjorde god brug af den indhegnede fodboldbane og den skønne pool på området, som aldrig var overfyldt. Det var også altid muligt at få en liggestol ved poolen.

Vi synes, at alt levede op til vores forventninger. Det var ikke luksus, men det havde vi heller ikke bestilt. Der var rent og pænt på de væsentlige steder, og især blev poolen holdt virkelig ren. Lejligheden kunne måske efter dansk standard trænge til en hovedrengøring, men der var bestemt ok rent, da vi kom.

Massa Marittima er en fantastisk hyggelig lille, gammel fæstningsby, hvor vi nød den sydlandske stemning. Vi var en tur i Piccolo-parken og Pisa en dag, og en anden dag var vi på Elba, hvor vi tog liften op på det højeste bjerg og gik nedad, hvilket var en hård og udfordrende tur på ca. 3 timer, men alletiders oplevelse, når man, som vi, er til den slags. Ellers gik tiden med at bade ved stranden og slappe af i vores nærområde.

Vi har haft en god oplevelse med In-Italia - alt har klappet perfekt, og vi har fået god information hele vejen igennem.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og familie fra Værløse boede på Agriturismo Poggio Corbello i Massa Marittima fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Det har været et dejligt sted og det var et super sødt værtspar/familie. Omgivelserne er fantastiske. Vi har rejst med jer flere gange og det er klart et af de bedste steder -dette sagt ud fra vi altid har været meget glade for alle steder.

Det var super med tennisbane, stor pool, fodboldbane, flot flot natur god mad der bliver serevet og dette er i øvrigt en stor fordel.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Henrik og familien fra Solrød Strand boede på Agriturismo Poggio Corbello i Massa Marittima fra d. 1. til d. 10. juli 2008.

Som jeg fortalte på telfonen var vore forventninger neutrale med håbet om, at det så kun kunne gå opad. Det gjorde det så - altså gik opad. At komme hos familien Pacini på Poggio Corbello var som at besøge nærtstående familie. Laura og Pietro Pacini tog imod os med åbne arme og vi har nydt at bo på Piscina II. Der var ingen aircon, men da lejligheden ligger på 1. sal er der mulighed for at vinden kan slippe igennem hvis soveværelsesvinduet samt terrassedøren står åbne samtidig. Dog anbefales det, at man medbringer en "fan" til natten. Mandag, tirsdag samt fredag og lørdag kan man bestille mad hos familien Pacini. De er mestre i ravioli med spinatfyld og fredagens pizza-"fest" skal bare opleves. Ved roret som kok står Simona (mand) og kokkerer i deres stenovn så det er en fryd. Mæt bliver man også, for der er nok af mad til alle. Familiens vin er heller ikke at kimse af. Den er så lækker og passer til alt. Kommer man med et åbent sind og måske endda forsøger sig med sit "skole"-italiensk, så er der ingen grænser for venligheden. Den var der såmænd nok alligevel, men det hjælper selvfølgelig, hvis man selv er åben og venlig. Det siger sig selv. Hos familien Pacini er man på landet - og det mærker man. Der er marker og bjerge så langt øjet rækker. Hvis man vil ind til byen skal man helt til Massa Marittima, som bestemt er et eller flere besøg værd. Det er en ualmindelig smuk midderalderby og det er som at være med i Robin Hood.

Familien Pacini har et ordsprog: "Arrive as a guest - leave as a friend" eller som de siger de selv siger: "Venire come ospite - partire come amico". Det lever familien til fulde op til :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map