Agriturismo i Massa Marittima i Toscana

Agriturismo Poggio Corbello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På en lille frodig bakke tæt på den fortryllende sydtoscanske middelalderby Massa Marittima ligger Agriturismo Poggio Corbello, en ægte bondegård som varmt kan anbefales til alle, der søger autentisk landlig stemning i afslappende, maleriske omgivelser og en god restaurant kombineret med kort afstand til havet og en rimelig pris.

Søudsigt

Den lille gård fremstiller rødvin, hvidvin, olivenolie, grappa samt et par syndigt lækre likører (baseret på grappaen tilsat citron, den fås i en sød og en tør, fadlagret version), men har også en række lejligheder til gæster. I den dejlige have findes to store grill, en lille legeplads, bordtennisbord, nogle pavilloner og en stor pool med en børneafdeling og udsigt over bakkerne, dalene og den nærliggende sø Lago d’Accesa. Her er også en flot tennisbane (den kan også benyttes som minifodboldbane, da den er udstyret med mål).

Læs mere om Agriturismo Poggio Corbello

Restaurant med egne produkter

Fra gården kan du hurtigt gå ned til Lago di Accesa (ca. 200 m). Den flotte middelalderby Massa Marittima ligger kun 8 km væk, mens nærmeste strand ligger ca. 20 km fra stedet (f.eks. Follonica eller Castiglione della Pescaia). På gården findes desuden restaurant, hvor ejerne tilbereder de råvarer, som de selv producerer i ejendommen og serverer den robuste lokale vin. Prøv det, du vil ikke fortryde! BEMÆRK. Restauranten er åben tre gange om ugen. Kontakt værtsparret om hvem disse er.

Se på de mange dyr

Lejlighederne er yderst gedigne og propre. De ligger i flere bygninger, alle beliggende på bakketoppen. De har alle terrasse eller veranda med havemøbler. For foden af bakken ligger gårdens staldbygninger og husdyrhold. Her møder du kaniner, køer, kvæg af den specielle langhornede race fra Maremma, høns, grise og vildsvin. Børnene (og mange af os voksne) vil elske det!

Læs om lejlighederne på Agriturismo Poggio Corbello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map