Hotel i Marliana i Toscana

Locanda Zacco

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bjergene og bakkerne over Montecatini Terme finder du kroen Locanda Zacco, der ligger ud til en lille landevej i en flække ved navn Goraiolo.

Cyklister, cyklister og cyklister

Når du kører herop i bakkerne og bjergene over Montecatini Terme, skal du regne med at møde flere cyklister end bilister på mange af vejene. Denne del af Toscana er nemlig kendt for sine usædvanlig gode træningsmuligheder, men sørg for at formen er velafpudset, før du selv prøver, for det er en stejl tur op (750 meters højde), men til gengæld er det ikke svært at overhale bilerne på vejen ned.

Læs mere om Locanda Zacco

Landevejskro til forkælelse

Locanda Zacco kan bedst beskrives som en kro, en rigtig god kro. Den ligger ud til den lille landevej i en flække ved navn Goraiolo, og her ser du et skoleeksempel på italienernes tradition for at ville køre op i højderne og spise: Her er ikke mange huse i Goraiolo, men inden for 100 meter af Locanda Zacco finder du både et pizzeria/bar og en anden restaurant. Vi har ikke prøvet dem, og vi kommer nok heller ikke til det, for man spiser så glimrende hos Matteo og hans mor Giovanna på Locanda Zacco, om det så er udenfor på terrassen eller indenfor i de hyggelige lokaler. Lad os gøre det kort: Maden er fremragende, lokalerne er ubeskrivelig charmerende, og vinkortet er godt med yderst rimelige priser!

Lækre værelser

Fordelt på stueetagen og første sal ligger kroens otte værelser. De er alle virkelig nydelige og langt bedre, end man kunne forvente sig af en landevejskro. Der er faktisk intet som helst at udsætte på dem. De har endda elkedel med tilhørende te og kaffe, så du kan tage en kop på værelset eller terrassen.

Værelserne på Locanda Zacco

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Locanda Zacco

Læs personlige anmeldelser af Locanda Zacco som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Locanda Zacco. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 15 anmeldelser fra Locanda Zacco

Venligt værtskab

Dette er meget dejligt familie-ejet sted. Meget venligt værtskab og udsøgt mad!

Læs mere

Autentisk italiensk hygge

Vi boede 1 uge på Locanda Zacho, den hyggeligste kro i bjergene. Personalet, værelset og maden var helt i top og vi er yderst tilfredse med hele oplevelsen

Læs mere

Dejlig ferieoplevelse

Dejligt sted med flinke værter og fantastisk udsigt.
Værelserne var hyggelige og rene - rigtig italiensk stemning

Læs mere

Locande Zacco er til hygge og afslapning

Locando Zacco er en hyggelig kro i bjergene med en fin udsigt fra den lille parkeringspladsen overfor. Værelset var hyggeligt indrettet og den tilhørende terrasse var stor og fantastisk.
Restauranten serverede lækre italienske menuer, stemningen var afslappet og i øvrigt var restauranten velbesøgt.
Der foregår ikke så meget i landsbyen, så der kan rigtigt slappes af eller man kan besøge nabobyerne.

Læs mere

Et sted, hvor man straks ved ankomst fornemmer, at der er rart at være

Servicemindede værter, oprigtigt søde. Smagfulde dekorationer i pittoresk stil, og det hele indrammet i grønne omgivelser.

Stedet: Haven, med adskillige hyggekroge på terrassen, giver plads til, at man i ro og mag kan nyde sin drink. Vi spiste dog ikke herude, da aftenerne er en smule kølige i 800 meters højde sidst i september.

Restauranten er meget autentisk og charmerende, til trods for (eller måske takket være) det imponerende antal genstande, den er dekoreret med.

Maden er typisk for regionen: Landlig på den bedst tænkelig måde, og rigelig.

Værelset, som er lidt lille, byder på en udmærket komfort, og frem for alt en terrasse, hvor man kan nyde godt af sæsonens sidste solstråler.

Alle i personalet tager sig omsorgsfuldt af dig.

Læs mere

Fantastisk. kan varmt anbefales

Super dejligt sted. Fantastisk mad og ikke mindst deres vin. Dejligt roligt sted super hyggelige værelser. Super søde mennesker der har dette sted, man føler sig meget velkommen.

Læs mere
 
search map