Hotel i Marliana i Toscana

Locanda Zacco

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I bjergene og bakkerne over Montecatini Terme finder du kroen Locanda Zacco, der ligger ud til en lille landevej i en flække ved navn Goraiolo.

Cyklister, cyklister og cyklister

Når du kører herop i bakkerne og bjergene over Montecatini Terme, skal du regne med at møde flere cyklister end bilister på mange af vejene. Denne del af Toscana er nemlig kendt for sine usædvanlig gode træningsmuligheder, men sørg for at formen er velafpudset, før du selv prøver, for det er en stejl tur op (750 meters højde), men til gengæld er det ikke svært at overhale bilerne på vejen ned.

Landevejskro til forkælelse

Locanda Zacco kan bedst beskrives som en kro, en rigtig god kro. Den ligger ud til den lille landevej i en flække ved navn Goraiolo, og her ser du et skoleeksempel på italienernes tradition for at ville køre op i højderne og spise: Her er ikke mange huse i Goraiolo, men inden for 100 meter af Locanda Zacco finder du både et pizzeria/bar og en anden restaurant. Vi har ikke prøvet dem, og vi kommer nok heller ikke til det, for man spiser så glimrende hos Matteo og hans mor Giovanna på Locanda Zacco, om det så er udenfor på terrassen eller indenfor i de hyggelige lokaler. Lad os gøre det kort: Maden er fremragende, lokalerne er ubeskrivelig charmerende, og vinkortet er godt med yderst rimelige priser!

Lækre værelser

Fordelt på stueetagen og første sal ligger kroens otte værelser. De er alle virkelig nydelige og langt bedre, end man kunne forvente sig af en landevejskro. Der er faktisk intet som helst at udsætte på dem. De har endda elkedel med tilhørende te og kaffe, så du kan tage en kop på værelset eller terrassen.

Læs om værelserne på Locanda Zacco

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Il Trebbiolo Relais

Pontassieve, Toscana

Villa d'Arte Agriresort

Pontassieve, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Terme di Sorano

Sorano, Toscana

Populært i Toscana

search map