Anmeldelser af Boboba Village

 
Boboba Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Boboba Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Boboba Village

Læs personlige anmeldelser af Boboba Village som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Boboba Village. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Aaja og familien fra Nuuk i Grønland boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 1. til d. 11. august 2010.

Har I været glade for byen og området?
Byen og området er dejligt, men der er længere væk end forventet til butikker m.m. Byen var dog hyggelig.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Både og. Vi kom om aftenen og havde ikke bemærket at der skulle laves aftale hvis man kom senere end 23, så vi måtte sove på et andet hotel da vi kom med Ryanair kl. halv et med tre trætte børn, så starten på ferien var ikke så god.

Har I tips til de næstkommende?
Vi var rigtig glade for at tage toget til Firenze og have to dage i byen. En anden gang ville jeg nok vælge et hotel af lidt bedre kvalitet og med lidt bedre service. Det var dyrt ift. hvad man fik for pengene, bla. Var det uden rengøring, hvilket ikke var så lækkert til sidst. Man kunne finde bedre og billigere steder ikke langt fra hvor vi boede fandt vi ud af.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Det var rart med terrassen, så man kunne spise udenfor.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jørn Storm og Jonna fra Horsens boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 5. til d. 12. juli 2010.

Vi havde en dejlig ferie i Marina di Pisa, dog har jeg følgende bemærkninger:

Meget larm på stedet !! Underholdning til kl 24 om aftenen og det var meget højt (dårlig placering midt på pladsen, så det kan høres over det hele). Når det så stoppede startede der voldsom larm fra diskotek som lå over for feriestedet. Vi havde heldigvis ikke små børn, men vil ikke anbefale stedet til småbørnsfamilier.

Dejlig pool-område. God og billig restaurant på pladsen. Ferielejlighederne ok, men ingen luksus.

Marina di Pisa : Byen ikke noget særligt, der er ca. 2 km til nærmeste supermarked fra lejlighederne.
Ferielejlighederne har god placering, hvis du ikke har bil med. Gode busforbindelser til Pisa og derfra gode togforbindelser til resten af Toscana.

Forbedringsforslag: Der bør være mulighed for bestilling af aircondition!! Vi havde ca. 35 °C, hvorfor aircondition er nødvendig i sommermåneder.
Skift af sengetøj og håndklæder var ønskeligt midt i ugen.

Generelt har vi også været godt tilfredse med In-Italia – hurtige tilbagemeldinger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 1 voksen, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Jesper og hans hustru fra Odense SØ. boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Super område ved havet. Vi valgte bevist dette, og er klar over at der er lidt mere logistiktid for at komme rundt. Opholdssted OK. De småting der var ( bl.a. - varmt vand ), blev klaret med et smil, og hurtigt. Tag hørepropper med til Fredag aften før afrejse, da discoteket på den anden side af vejen, spiller meget højt, indtil kl. ca.03.30 Lørdag morgen.

Tak til Jer fra In-Italia. Al information og opfølgning, samt hjælp pr. tlf., har været helt i top, set i forhold til det vi ellers har oplevet. ( ca. 2 rejser om året )

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lotte og familien fra Aalborg boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi var glade for vores ophold i Pisa på Boboba Village. Sødt og hjælpsomt personale. Mange unge ansatte til at underholde børnene. Fint show hver aften, dog på italiensk - men børnene fik lidt ud af det alligevel..

Skønt klima og heldige med vejret var vi også. Enkelte dage blæste det meget, men det var kun dejligt. I området var der ikke nær så mange mennesker som på østkysten. Der var plads og luft, hvilket vi fandt virkeligt skønt. Også en dejlig strand, med god plads. Vi syntes, lejlighedskomplekset "Boboba Village" er ok - dog trænger lejlighederne til en kærlig hånd. Sengene og toiletter var heller ikke de bedste.... men det gik... Vi skulle have hjælpe med toilettet, og der kom hurtigt en mand og ordnede dette.

Boboba Village er fin, fordi der ikke er så mange folk. Der er plads ved poolen, og en fin restaurant/pizzeria, som er meget rimelige med priserne. Der er ikke så turistet, som mange andre steder. Det er især italienske turister, som er her. Vi så næsten ingen danskere, tyskere eller hollændere!

Vi har været glade for at rejse med in-Italia, som var de billigste, da vi skulle bestille. Der har været fin service og opfølgning gennem hele forløbet. Vi kan helt klart anbefale at rejse med In-Italia, og vi gør det nok også igen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
Christian og rejsefæller fra Auning boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 11. til d. 18. juli og på på La Caminata i Monteriggioni fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Vi havde en fin tur til Toscana. Det var vores første tur til området og vi blev positivt overraskede.

- Har I været glade for byen og området?
Monteriggioni: Fredfyldt - naturmæssig og kulturel oplevelse - typisk toscansk bolig, by og område. God og nem logistisk beliggenhed. Meget glad for by og område.
Marina di Pisa: Feriecentermiljø - begrænset naturmæssig oplevelse men bekvem for besøg i Pisa - Lucca og Apuinebjergene bl.a. med marmorbruddene. Flot kyststrækning men mange mennesker. By og område som forventet på forhånd.

- Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Monteriggioni: Ja til overdåd.
Marina di Pisa: Lidt som forventet af bolig i et sådant ferieområde, men mere larm fra feriecenteret end forventet - specielt efter midnat hvor vi nok havde forventet lidt mere ro.

- Har I tips til de næstkommende?
Monteriggioni: Siena - Dalene syd og øst for Siena - San Gimignano - Volterra - Vinruten m.m.
Marina di Pisa: Pisa - Lucca - Marmorbrud ved Carrara - Solnedgangene ud over havet!!

- Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Marina di Pisa ligger relativt bekvemt, men der er meget trafik. Igen: Det er et feriecenter på godt og ondt: mange aktiviteter men musik og larm til noget over midnat (1 - 2 - 3 stykker).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 1 voksen, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Keld og familien fra Odense SØ boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Vi har haft en god tur hvor det primære (samværet med familien og vejret) var perfekt.

De ydre rammer var gode, lejlighederne var efter Italienske forhold meget gode. Man vender sig også til at Italienske senge er bløde.
Servicen på stedet var også god, hurtig tjek ind, der gik en medarbejder med ned til lejligheden og viste os rundt (det har vi aldrig oplevet andre steder).

Jeg havde ikke rede penge til depositumet, da jeg havde en forventning om at kunne bruge visa kort, men ingen problemer jeg kunne bare komme med pengene dagen efter. God service.

Vi fik lynhurtig betjening de 3 gange vi havde brug for teknisk personale (problemer med at gasflammen gik ud på vandvarmeren) faktisk var personalet fremme ved lejligheden før jeg kom tilbage fra receptionen.

Lækkert Poolområde, og ingen problemer med at der var obligatorisk brug af badehætter.

Stranden var beskrevet som sandstrand, det var der også i den lille (og jeg mener LILLE) vig, der var bag stendiget. men ellers var alt anden strand end store sten. Vi havde valgt et sted der lå tæt ved stranden, fordi vi er mere til strand end Pool, så her skuffede i os meget.

Nærområder: Meget kedelig. Vi blev meget overrasket over at der i en Italiensk badeby, var så få butikker. Vi så højst 3 butikker. Vi har fra adskillige ture til Lidoen, været vant til at se på butikker om aftenen. Børnene nåede for første gang i en sommerferie ikke at få brugt deres lommepenge. Så det var lidt skuffende. Restauranter var der heller ikke for mange af, og servicen ikke hvad vi er vant til fra andre steder.

Toscana som helhed pragtfuld.

Vi bestiller gerne gennem jer igen, men det bliver ikke i Marina di Pisa, dertil var der for kedeligt og så var der det med sandstranden.

Men alt ialt en meget god ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Elsebeth og venner fra Horsens boede på Boboba Village i Marina di Pisa fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Ja tak. Det har været en forrygende dejlig oplevelse at være i Marina di Pisa. Der var ikke så meget by ved området men en skøn strand promenade. Der var lidt dødt om aftenen, da det jo var tidligt på sæsonen.

Opholdsstedet var super. Det levede fuldstændigt op til vores forventninger og nok også bedre end vi havde forventet. Poolområdet var dejligt, men havde vi haft små børn manglede der en børnepool. Men man kunne så nyde stranden som var perfekt inddæmmet for de store bølger og blæsten.

Der var en super restaurant på stedet, som nok var den bedste i området. Det kunne man også mærke, da der kom rigtig mange lokale og det er jo altid hyggeligt.

Vi blev meget venligt taget imod da vi kom. En guide fulgte os til huset og gennemgik alt. Så der kommer vi igen det er helt sikkert.

Jeg synes det har været super professionelt at rejse med jer. Alt har virket. Så tak for en god ferie og vi glæder os igen til at bruge jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map