Feriebolig i Marina di Pisa i Toscana

Boboba Village

 
Boboba Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Boboba Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Pisa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Boboba Village befinder sig få meter fra havet mellem stranden og pinjeskoven langs kystvejen mellem Marina di Pisa og Tirrenia. Vejen er ganske trafikeret om sommeren, men boligerne ligger trukket tilbage ved pinjeskoven, så trafikken er ikke generende om natten. Vi gør opmærksom på, at du skal krydse vejen for at komme fra Boboba Village til stranden.

Pool med rutsjebane få skridt fra stranden

Her er et 25 x 12½ meter stort svømmebassin (brug af badehætte er obligatorisk), og på den private strand har hver lejlighed en parasol og to liggestole med i prisen på opholdet. Også slutrengøring og sengelinned/håndklæder samt aftenunderholdning (på italiensk) fra midten af juni til midten af september er inkluderet i prisen. Aftenunderholdningen foregår i et muntert støjniveau og afløses ved midnatstid af musikken fra det nærliggende diskotek. Boboba Village er derfor ikke for støjsarte sjæle. På stedet er der også reception, parkeringsplads, bar, restaurant og møntvaskeri. De nærmeste indkøbsmuligheder er i centrum af Marina di Pisa (ca. 2 km).

Læs mere om Boboba Village

Ferielejligheder med egen terrasse og aircondition

De 54 lejligheder ligger i rækkehuse enten i stueetagen eller på første sal. De er enkelt møblerede og har alle aircondition, wi-fi, hårtørrer samt udgang til egen terrasse. Selvom der ikke er mere end circa 50 meter til stranden, er der hverken havudsigt fra lejlighederne eller fra deres terrasser.

Lejlighederne på Boboba Village

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejlighederne er enkelt møblerede og udstyret med aircondition, fjernsyn og veranda (stueetage) eller balkon (1. sal). De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovesofastole eller en 120 cm bred sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Skjul teksten
 
 
search map