Feriebolig i Marina di Pisa i Toscana

Boboba Village

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Boboba Village befinder sig få meter fra havet mellem stranden og pinjeskoven langs kystvejen mellem Marina di Pisa og Tirrenia. Vejen er ganske trafikeret om sommeren, men boligerne ligger trukket tilbage ved pinjeskoven, så trafikken er ikke generende om natten. Vi gør opmærksom på, at du skal krydse vejen for at komme fra Boboba Village til stranden.

Pool med rutsjebane få skridt fra stranden

Her er et 25 x 12½ meter stort svømmebassin (brug af badehætte er obligatorisk), og på den private strand har hver lejlighed en parasol og to liggestole med i prisen på opholdet. Også slutrengøring og sengelinned/håndklæder samt aftenunderholdning (på italiensk) fra midten af juni til midten af september er inkluderet i prisen. Aftenunderholdningen foregår i et muntert støjniveau og afløses ved midnatstid af musikken fra det nærliggende diskotek. Boboba Village er derfor ikke for støjsarte sjæle. På stedet er der også reception, parkeringsplads, bar, restaurant og møntvaskeri. De nærmeste indkøbsmuligheder er i centrum af Marina di Pisa (ca. 2 km).

Læs mere om Boboba Village

Ferielejligheder med egen terrasse og aircondition

De 54 lejligheder ligger i rækkehuse enten i stueetagen eller på første sal. De er enkelt møblerede og har alle aircondition, wi-fi, hårtørrer samt udgang til egen terrasse. Selvom der ikke er mere end circa 50 meter til stranden, er der hverken havudsigt fra lejlighederne eller fra deres terrasser.

Lejlighederne på Boboba Village

Toværelseslejlighed 2/4 sovepladser

Lejlighederne er enkelt møblerede og udstyret med aircondition, fjernsyn og veranda (stueetage) eller balkon (1. sal). De består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovesofastole eller en 120 cm bred sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Nuova Fattoria La Palazzeta

Cecina Mare, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence Onda Marina

Marina di Pietrasanta, Toscana

Populært i Toscana

search map