Ferieboliger og hoteller i Marina di Pisa

Trabucco San Piero a Grado
 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Marina di Pisa ligger 13 km uden for Pisa ved Arno-flodens udmunding. Byen er en blanding af det moderne - med strandpromenaden, dens restauranter, strandbarer, diskoteker og tivoli-lignende aktiviteter - der møder det gamle - repræsenteret af mondæne villaer, brede pladser og gadestrøg og det slidte men interessante fiskerliv, der illustreres ved de flotte og kunstfærdige fiskerforanstaltninger, kaldet trabucchi.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Set fra vandkanten

Fra vandkanten er der udsigt til Apuanerbjergene og ned langs kyststrækningen, der ender i en stor flot sandstrand ved den regionale naturpark San Rossore. I ryggen har byen en udstrakt pinjeskov. Langs kyststrækningen finder man desuden små strande, omgivet af store sten, der beskytter de badende mod havets bølger. Vidunderlig er byen, når vinden libeccio blæser, og det stormer fra havet.

Læs mere om Marina di Pisa

Bygninger

Byens centrum blev bygget af florentinerne i 1800-tallet og er i dag karakteriseret ved de villaer i jugendstil der ligger i området mellem den fabelagtige romanske kirke Basilica San Piero a Grado i byens bagland og Livorno. Kirken Basilica San Piero di Grado er opbygget ud fra klassisk romersk arkitekturprincipper og er beliggende netop der, hvor apostlen Peter ifølge legenden gik i land i 44 e.Kr. da han kom fra Antioch. Kirken stammer fra det 11. århundrede og er blevet ændret over flere gange efterfølgende. Kirken er inddelt i tre skibe, bygget op i sten fra området, mens søjlerne stammer fra præeksisterende romerske bygninger.

Gademarked

Marina di Pisa er værd at besøge om søndagen i sommerperioden, hvor der er gademarked. Et besøg som man passende kan kombinere med en tur i de indbydende bølger. Alternativt kunne man fortsætte videre til Porto Venere eller Cinque Terre, da der afgår både dertil fra byens havnefront.

Skjul teksten
 
 
search map