Hotel i Marina di Pietrasanta i Toscana

Versilia Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Versilia Palace Hotel ligger kun et stenkast fra stranden, og det eneste, som skiller dem ad er strandvejen, der går langs med kyststrækningen.

Et topsted for sol, bad og kultur

Hotellet ligger på det toskanske badested Marina di Pietrasanta, som blandt andet er kendt for sin fantastiske sandstrand. Den finder du inden for kort gåafstand, hvilket er praktisk for dig, der ønsker variation, og gerne vil tilbringe tid både ved poolen og på stranden. Hotellet har nemlig en stor, opvarmet, udendørs pool og en separat børnepool, som de mindste gæster kan boltre sig i.

Restaurant på hotellet og flere i nærheden

Der er en restaurant, Gocce di Luna, på hotellet, hvor du kan spise morgenmad og middag, og i højsæsonen også frokost. Traditionelle, toskanske retter står på menuen, og fisk- og skaldyr er en selvfølge. Du har et godt udvalg af vine fra en fyldt vinkælder at vælge imellem, så test gerne forskellige mærker. Reception, lobby og bar med mulighed for at sidde ude har du også. Hvis du får lyst til at prøve andre lokale restauranter, er dette intet problem, og den nærmeste ligger kun 900 meter fra hotellet. Efter maden kan du slappe af på hotellets terrasse med noget godt at drikke, samtidig med at børnene spiller bordtennis eller morer sig på legepladsen.

Du har et godt udgangspunkt for udflugter

Langs med den toskanske kyst ligger flere hyggelige badesteder, hvor du spiser og drikker godt. Tager du lidt ind i landet, ca. 5 km., kommer du til Pietrasanta, som er en hyggelig, lille by, der er kendt for sin produktion af marmor og bronze. Tag gerne en runde her en aften - det er dejligt at slentre rundt i byens historiske centrum. Her er en del hyggelige butikker, restauranter, historiske kirker og monumenter. Synes du om at cykle og vandre, er det bare med at begive dig til nærliggende Apenninerna eller køre mod nord op til nationalparken Cinque Terre.

Læs mere om Versilia Palace Hotel

Du bor på komfortable værelser

Der er i alt fire kategorier på hotellet. Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, Wi-Fi og hårtørrer.

Læs om værelserne på Versilia Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Mondial Resort & SPA

Marina di Pietrasanta, Toscana

Park Hotel Marinetta

Marina di Bibbona, Toscana

Anbefalinger til dig

Albergo Quattro Gigli

Montopoli Valdarno, Toscana

Villa Angelica

Fabbrica, Toscana

Oleandri Resort

Paestum, Campania

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Il Pozzo

Capolona

search map