Hotel i Marina di Pietrasanta i Toscana

Versilia Palace Hotel

Pris fra pr. pers.
Legeplads
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Versilia Palace Hotel ligger kun et stenkast fra stranden, og det eneste, som skiller dem ad er strandvejen, der går langs med kyststrækningen.

Et topsted for sol, bad og kultur

Hotellet ligger på det toskanske badested Marina di Pietrasanta, som blandt andet er kendt for sin fantastiske sandstrand. Den finder du inden for kort gåafstand, hvilket er praktisk for dig, der ønsker variation, og gerne vil tilbringe tid både ved poolen og på stranden. Hotellet har nemlig en stor, opvarmet, udendørs pool og en separat børnepool, som de mindste gæster kan boltre sig i.

Restaurant på hotellet og flere i nærheden

Der er en restaurant, Gocce di Luna, på hotellet, hvor du kan spise morgenmad og middag, og i højsæsonen også frokost. Traditionelle, toskanske retter står på menuen, og fisk- og skaldyr er en selvfølge. Du har et godt udvalg af vine fra en fyldt vinkælder at vælge imellem, så test gerne forskellige mærker. Reception, lobby og bar med mulighed for at sidde ude har du også. Hvis du får lyst til at prøve andre lokale restauranter, er dette intet problem, og den nærmeste ligger kun 900 meter fra hotellet. Efter maden kan du slappe af på hotellets terrasse med noget godt at drikke, samtidig med at børnene spiller bordtennis eller morer sig på legepladsen.

Du har et godt udgangspunkt for udflugter

Langs med den toskanske kyst ligger flere hyggelige badesteder, hvor du spiser og drikker godt. Tager du lidt ind i landet, ca. 5 km., kommer du til Pietrasanta, som er en hyggelig, lille by, der er kendt for sin produktion af marmor og bronze. Tag gerne en runde her en aften - det er dejligt at slentre rundt i byens historiske centrum. Her er en del hyggelige butikker, restauranter, historiske kirker og monumenter. Synes du om at cykle og vandre, er det bare med at begive dig til nærliggende Apenninerna eller køre mod nord op til nationalparken Cinque Terre.

Du bor på komfortable værelser med morgenmad eller halvpension

Der er i alt fire kategorier på hotellet, hvoraf vi kan tilbyde dig tre af dem: Standard, Superior og Deluxe. Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, Wi-Fi og hårtørrer. Prisen er med morgenmad, undtagen i perioden 5/8 - 20/8, hvor halvpension indgår.

Værelserne på Versilia Palace Hotel

Dobbeltvær. Standard - med morgenmad

Standard-værelserne er de eneste, som ikke har balkon, og har udsigt over bygningerne eller parken. Her er mulighed for en ekstraseng. Værelserne er på ca. 16 m².

Superior dobbeltvær. m/ balkon - med morgenmad

Superior-værelserne har alle møbleret balkon og udsigt over parken. Værelserne er på ca. 15 m².

Deluxe-værelse m. balkon og havudsigt - med morgenmad

Deluxe-værelserne har alle en møbleret balkon og udsigt over havet. Disse værelser er også udstyret med 32 tommer LCD tv med Sky-program, badekåber og badetøfler. Her er også mulighed for en ekstraseng.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Park Hotel Marinetta

Marina di Bibbona, Toscana

Mondial Resort & SPA

Marina di Pietrasanta, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Populært i Toscana

search map