Hotel i Marina di Pietrasanta i Toscana

Versilia Palace Hotel

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Versilia Palace Hotel ligger kun et stenkast fra stranden, og det eneste, som skiller dem ad er strandvejen, der går langs med kyststrækningen.

Et topsted for sol, bad og kultur

Hotellet ligger på det toskanske badested Marina di Pietrasanta, som blandt andet er kendt for sin fantastiske sandstrand. Den finder du inden for kort gåafstand, hvilket er praktisk for dig, der ønsker variation, og gerne vil tilbringe tid både ved poolen og på stranden. Hotellet har nemlig en stor, opvarmet, udendørs pool og en separat børnepool, som de mindste gæster kan boltre sig i.

Restaurant på hotellet og flere i nærheden

Der er en restaurant, Gocce di Luna, på hotellet, hvor du kan spise morgenmad og middag, og i højsæsonen også frokost. Traditionelle, toskanske retter står på menuen, og fisk- og skaldyr er en selvfølge. Du har et godt udvalg af vine fra en fyldt vinkælder at vælge imellem, så test gerne forskellige mærker. Reception, lobby og bar med mulighed for at sidde ude har du også. Hvis du får lyst til at prøve andre lokale restauranter, er dette intet problem, og den nærmeste ligger kun 900 meter fra hotellet. Efter maden kan du slappe af på hotellets terrasse med noget godt at drikke, samtidig med at børnene spiller bordtennis eller morer sig på legepladsen.

Du har et godt udgangspunkt for udflugter

Langs med den toskanske kyst ligger flere hyggelige badesteder, hvor du spiser og drikker godt. Tager du lidt ind i landet, ca. 5 km., kommer du til Pietrasanta, som er en hyggelig, lille by, der er kendt for sin produktion af marmor og bronze. Tag gerne en runde her en aften - det er dejligt at slentre rundt i byens historiske centrum. Her er en del hyggelige butikker, restauranter, historiske kirker og monumenter. Synes du om at cykle og vandre, er det bare med at begive dig til nærliggende Apenninerna eller køre mod nord op til nationalparken Cinque Terre.

Læs mere om Versilia Palace Hotel

Du bor på komfortable værelser

Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, Wi-Fi og hårtørrer.

Læs om værelserne på Versilia Palace Hotel

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Versilia Palace Hotel

Læs personlige anmeldelser af Versilia Palace Hotel som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Versilia Palace Hotel. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Versilia Palace Hotel

Dejligt hotel

Vi havde en skøn uge i Pietrasanta, hotellet ligge lidt øde(der køre busser), men kort til skøn strand. Personale, morgenmadsrestaurant og pool område er dejligt

Læs mere

Dejligt hotel med god service og, som kan anbefales.

Vi havde booket hotelopholdet med halvpension. Hver aften fik vi en 4 retters menu, som var alle pengene værd.

Læs mere

Bedømmelse af Versilia Palace Hotel

Læs mere

Bedømmelse af Versilia Palace Hotel

Vi boede 3 voksne på Versilia Palace i uge 30. Lidt kedelig by med hoteller på den ene side af vejen og private strandområder på den anden side af vejen. Der er en meget lille offentlig strand ca. 2 km fra hotellet, ellers skal man betale 25Euro pr. dag for en plads med liggestole og parasol og som kan være placeret så langt væk fra vandkanten at man ikke kan se og høre havet, men her er der rent og roligt og ikke overbefolket. Vi brugte ikke hotellets pool da vi opdagede at man skal bruge badehat. Har man bil er det nemt at komme til de omkringliggende byer som er noget mere interessante.

Læs mere
 
search map