Anmeldelser af Residence Onda Marina

 
Residence Onda Marina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Onda Marina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Pietrasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Onda Marina

Læs personlige anmeldelser af Residence Onda Marina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Onda Marina. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Familie fra Oslo med børn på 7 og 15 år

Onda Marina er et meget fint lejlighedshotel, men beliggenheden er ikke god.

Hotellet har et stort og fint poolområde med solsenge til alle.

Afstanden til stranden er 1255 meter og ikke 800

WiFI fungerer meget godt og det er gratis.

Anbefaling til kommende gæster

Besøg Pietrasanta, meget fin by med mange gode og billige restauranter.

Besøg Forte di Marmi og se "the rich and famous", men anbefaler ikke at spise der. Dyrt og dårligt

Residence Onda Marina
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Onda Marina
Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon og udsigt mod parkeringsplads)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen
Torben og familien fra Herning boede på Residence Onda Marina i Marina di Pietrasanta fra d. 5. til d. 19. juli 2008.

Onda Marina var et særdeles rart sted at være og det levede tilfulde op til vores forventninger. Vi blev vel modtaget og fik lejligheden før det lovede tidspunkt. Pæn og tiltalende lejlighed i 2 plan. Eneste kritikpunkt var nok de 2 små terasser, men til gengæld have vi udsigt dels over pool og bjergene, og dermed altid en sol- eller skyggeplads, samt mulighed for lidt gennemtræk.

Det var meget venlig på stedet, og det er midt indtryk at man nemt kan bede dem sørge for at bestille cykler og lignende. Det kan klart anbefales at leje cykler, ca. 30€ for en uge, da afstand til strand er for langt at gå, såfremt man vil medbringe køletaske. Det er dog muligt at parkere ved en af de mange fine Bagno-steder. Det er forholdsvist dyrt at leje liggestole og parasol, ca. 350€ for 14 dage, hvilket man lige skal huske at medregne. Der findes cyklestier langs hele kysten. Vi manglede en ovn i køkkenet, men det var mit indtryk at man blot kunne bestille dette, hvormed de ville leje dette. Alt i alt et meget imødekommende personale og høj standard.

Pietrasanta har historie, charme og klasse. Klart den mest charmerende af de nærliggende byer (Massa, Carrara, Camaiore). Lido di Pietrasanta ligger tillige strategisk godt imellem Forte dei Marmi og Viareggio, som er de mere mondæne steder med meget gode muligheder for at shoppe.

Der er tillige gode muligheder for at cykle i området - omend der naturligvis er en del trafik - men blot 5 km og man er oppe i bjergområde uden den store trafik. Der findes mange gode spisesteder i Pietrasanta til rimelig penge, Turist information ligger lige ved byens parkeringsplads. Stort indkøbscenter ligger under 3 km i retning Lido di Camaiore (spørg receptionen).

Såfremt man ønsker en særlig god madoplevelse kan det anbefales at besøge Osteria dei Mare i Forte Dei Marmi, ca. 20 € pr. ret, men næsten gourmet niveau.
Osteria Nero Gallo i Pietrasanta er tillige et besøg værd. Der findes mange gode spisesteder i Pietrasanta, spørg Turist Informationen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Betina og rejsefællen fra Roskilde boede på Residence Onda Marina i Marina di Pietrasanta fra d. 21. til d. 28. juni 2008.

Vi har haft en dejlig ferie, og alt i alt var alt som det skulle være. Dog var der et par ting vi var utilfredse med og det er bl.a at i beskrivelsen fra Jer stod der at prisen var incl. sengetøj og håndklæder, der stod bare ikke at vi ikke fik skiftet OVERHOVED i den uge i var der, og jeg tror ikke at nogle, og slet ikke i varmen hvor man bader meget, kun får rene håndklæder een gang om ugen! Så efter 3 dage måtte vi spørge om vi ikke snart fik rene håndklæder og fik så det svar at det var en fejl fra Jer at det ikke var oplyst men at vi kunne få 2 sæt rene for EUR 8,00 og det gjorde vi så.

Der er ikke super mange GODE spisesteder i området, der er et par stykker, bl.a. ALEX men der kunne godt være flere.

Til sidst synes vi at I burde oplyse at man kan leje cykler på stedet, det er nemlig muligt og et stort plus, da det er meget nemmere at komme rundt og lære området at kende på cykel frem for i bil.

Ellers alt i alt en super ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map