Hotel i Marina di Pietrasanta i Toscana

Mondial Resort & SPA

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Mondial Resort & SPA har desuden en rolig beliggenhed, midt i et boligkvarter. Hotellet passer til dig, som både vil bo godt og komfortabelt, spise godt og samtidig være tæt på forskellige restauranter og frem for alt havet.

En afslappende ferie

Her bor du kort sagt godt, og hotellet, som er blevet renoveret, byder på et lyst og behageligt miljø både inde og ude. Her er et fint poolområde med liggestole og parasoller, og poolen rummer et område med jacuzzi. Du kan benytte hotellets bar, som serverer både gode drinks, cocktails og snacks dagen igennem. Restauranten Blanco, som også er åben for offentligheden, serverer gode fiske- kød- og grøntsagsretter, tilberedt på traditionel, toskansk vis. Maden kan du nyde båden indendørs og udendørs ved poolen.

Hotellet har en SPA & Wellness-afdeling, hvor du blandt andet kan benytte badstue, tyrkisk bad og fitness-rum. Entréen betaler du på stedet, og du kan bestille forskellige typer massage og behandlinger. Når stranden lokker, skal du kun bevæge dig et par hundrede meter, så er du der - og hør med receptionen angående strandservice.

Du bor tæt på flere seværdigheder

Fra Marina di Pietrasanta har du flere af regionens seværdigheder inden for behagelig køreafstand. Pisa, Lucca, Calci, Buti og Vinci er navne på nogle nærliggende steder og byer, du ikke bør gå glip af. Har du også haft tanker om at vandre i nogle af de fem byer i Cinque Terre (Ligurien) er det oplagt at bruge muligheden nu. Der er kun 50 km. til La Spezia, hvorfra du kan tage både båd og tog ud til nationalparken.

I Marina di Pietrasanta leves det klassiske "badeliv", og en del hyggelige restauranter åbner op i sommerhalvåret. Ønsker du en mere autentisk atmosfære, kan du begive dig til Pietrasantas hyggelige, lille centrum, som ligger ca. 5 km. væk.

Værelserne er lyse og fine

Der er i alt 40 værelser på Mondial Resort & SPA. Alle værelser er udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, telefon, opbevaringsboks, minibar, badeværelse med toilet, bruser, badekåbe og badetøfler.

Læs om v√¶relserne på Mondial Resort & SPA

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Park Hotel Marinetta

Marina di Bibbona, Toscana

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Populært i Toscana

search map