Anmeldelser af Hotel Venezia

 
Hotel Venezia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Venezia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Pietrasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Venezia

Læs personlige anmeldelser af Hotel Venezia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Venezia. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Bent og rejsepartner fra Silkeborg boede på Hotel Venezia i Marina di Pietrasanta fra d. 6. til d. 12. september 2008.

Hotel Venezia var også et dejlig Hotel. Det burde faktisk have 4 stjerner i.f.t. Collina San Michele, da morgenmaden der var overdådig og rengøringen i top. Der fik vi skiftet håndklæder og gjort rent hver dag. Byen var meget tursitpræget. 4 km strand med liggestole og parasoller som det kostede 19 euro at leje om dagen. Der var dog også en offentlig strand, men ud af de 4 km var den kun på 50 meter, så der må være trægsel i højsæsonen. Men igen et sted for gode udflugtmål til Pisa og Lucca.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map