Hotel i Marina di Pietrasanta i Toscana

Hotel Gemma del Mare

 
Hotel Gemma del Mare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Gemma del Mare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Pietrasanta og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Gemma del Mare er et oplagt valg til par eller familier, der gerne vil slappe af ved stranden og samtidig have mulighed for at se nærmere på Toscanas uendelige udbud af smuk natur og kulturbyer. Også Liguriens nationalpark Le Cinque Terre bør man besøge, hvis man holder ferie her.

Dette 3-stjernede hotel ligger i et grønt, roligt område ca. 800 meter fra de gode sandstrande og centrum af Marina di Pietrasanta og byder på 26 værelser, der alle har aircondition og eget bad/toilet med føntørrer, minibar, satellit-tv samt værdiboks. Nogle af værelserne har balkon og har mulighed for at rumme op til 4 gæster.

Læs mere om Hotel Gemma del Mare

På hotellet kan man benytte sig af faciliteter som tv-lounge, parkeringsplads, tagterrasse, wifi-connection, bar og restaurant. I den store, frodige have har man mulighed for at slappe af og nyde solen i liggestolene og de mindste gæster vil sikkert sætte pris på den lille legeplads, der findes her.

I receptionen står personalet til rådighed og er gerne behjælpeligt med cykelleje og bestilling af billetter til koncerter, teaterforestillinger mm.

Skjul teksten
 
 
search map