Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den toscanske badeby Marina di Pietrasanta er blandt andet kendt for sin fantastiske sandstrand. Siden 1930'erne har her hersket en ganske særlig feriestemning. Og du mærker straks, at de her har stor erfaring inden for turisme, bl.a. på mængden af hoteller i forhold til byens størrelse - og på den velplejede og velorganiserede strand. En særlig bonus ved denne badeby er, at du har de bedste betingelser for at kombinere skønne sol- og badedage med sjove udflugter og spændende attraktioner.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Nyd sommeren i fulde drag

Dette er en dejlig italiensk badeby, hvor du vil finde alt, hvad du behøver til en dejlig, afslappet ferie. Selv om byen mest af alt minder om et stort beboelsesområde mere end en traditionel by, så har du stadig både spisesteder, butikker, cafeer, barer og natteliv. Marina di Pietrasanta anses ikke for at være så fornem som nabobyen Forte dei Marmi, men den har den samme brede og lange sandstrand, overvejende betalingsstrande. De to byer mødes ved den store grønne park med pinjetræer Parco della Versiliana, som du kan besøge og opleve forskellige former for underholdning i sommerperioden.

Det bedste fra to verdener

Hvis du ønsker at kombinere solbadningen med kultur og natur, har du her rigtig gode betingelser for at få en oplevelsesrig ferie. Marina di Pietrasanta ligger i regionen Toscana, som er kendt for sin skønhed, vine og interessante kulturbyer, men er også tæt på grænsen til Ligurien og den verdensberømte nationalpark Cinque Terre. Det er kun ca. 48 km til La Spezia, hvorfra du hurtigt og nemt kan tage både toget og båden ud til de fem fiskerlejer. Hvis Det skæve tårn i Pisa trækker i dig, så tager det omkring 40 minutter i bil (ca. 30 km) og det samme gælder smukke Lucca, Calci, Buti og Vinci. Kulturmekkaet Firenze og maleriske Volterra, som ligger omkring 107 km væk, er bestemt også et besøg værd.

Du behøver dog ikke tage så langt væk for at mærke lokalkoloritten, som hersker her i regionen. Pietrasanta ligger blot ca. 5 km væk, og er en hyggelig lille by, der er kendt for sin produktion af marmor og bronze. Tag gerne en sviptur hertil en aften, og gå en tur rundt i byens historiske centrum. Her finder du en masse dejlige butikker, restauranter, historiske kirker og monumenter.

Læs mere om Marina di Pietrasanta

Skjul teksten
 
 

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map