Feriebolig i Marina di Massa i Toscana

Casa Roma

 
Casa Roma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Roma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Massa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Det er ikke nemt at finde lejligheder ved den toskanske kyst, der i en stor del af sommersæsonen udlejes på dagsbasis, men i Casa Roma kan det lade sig gøre og endda til en overkommelig pris. Man skal dog være opmærksom på, at man her ikke får meget luksus for pengene.

Casa Roma ligger ved Marina di Massa omkring 20-25 minutters gang fra stranden og fra det lille centrum. Endnu tættere på findes der bar, supermarked samt busstoppested. Lejligheden ligger i underetagen af et hus, hvis 1. sal beboes af husets ejer og dennes familie samt deres to hunde.

Læs mere om Casa Roma

Toværelseslejlighed med 3/5 senge
Lejligheden ligger i stueetagen med indgang direkte i opholdsstuen, der indeholder et køkkenhjørne samt dobbeltsovesofa. Her er desuden et soveværelse med dobbeltseng, en enkeltseng og en barneseng samt et toilet/badeværelse med bruser. Uden for lejligheden er der en privat terrasse med bord og stole. Da huset ligger ud til en større vej, vil man ikke kunne undgå at høre trafikken herfra.

Skjul teksten
 
 
search map