Anmeldelser af Residence Blu Maremma

 
Residence Blu Maremma er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Blu Maremma er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Grosseto og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Blu Maremma

Læs personlige anmeldelser af Residence Blu Maremma som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Blu Maremma. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eva og familien fra Middelfart boede på Residence Blu Maremma i Marina di Grosseto fra d. 9. til d. 15. oktober 2008.

Vi var glade for at være i området. Vi var i Marina di Grosseto fra den 8. oktober til den 15. oktober, hvilket selvfølgelig betød at der ikke var mange turister i området. Derfor var der også meget roligt i byen og flere steder havde lukket efter sommersæsonen. Men det var ikke et problem – det var nemt at finde spisesteder og indkøbsmuligheder alligevel. Området ligger fint for ture i Toscana, f.eks. til Siena og det er også muligt at tage en dagstur til Rom. Desuden er der mange dejlige småbyer inde i landet, og stranden ved Marina di Grosseto er skøn. Dog skal man være forberedt på, at der som alle andre steder er bygget strandbarer m.v. på stranden. Men stranden er her så bred, så der stadig er god plads.

Selve opholdsstedet – Residence Blu Maremma – var dog meget skuffende. Stedet er helt klart ikke egnet til udlejning så sent på sæsonen. Lejligheden var kold, og den var ikke hyggelig og indbydende nok til indendørs ophold. Desuden var det stærkt kritisabelt at flere rum i lejligheden ikke havde vinduer ud – det gjaldt badeværelse og det ene soverum. I soverummet var der en ubehagelig lugt af fugt og ”hengemthed”. Vi syntes helt klart ikke, at stedet lever op til sine stjerner og det var meget dyrt i forhold til sin standard.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2008
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map