Feriebolig i Marina di Castagneto C. i Toscana

Villa Pineta

 
Villa Pineta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pineta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Castagneto C. og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Pineta ligger under de karakteristiske, høje og skyggefulde pinjeskove i Marina di Castegneto Carducci og i gå afstand, ca. 300 meter, fra den dejlige sandstrand. Inde i byen er der indkøbsmuligheder og flere spisesteder, bl.a. den gode fiskerestaurant på Hotel Alta la Vista.

Rundt om huset, som indeholder 3 ferielejligheder, er der en indhegnet have på ca. 1.200 m², dog uden græsplæne, da græsset ikke vokser optimalt under pinjetræerne. Alle tre lejligheder har udgang til egen terrasse med bord og stole, satellitfjernsyn, vaskemaskine og opvaskemaskine. Møblementet bærer præg af en gammeldags stil og er veludstyrede. Man skal være opmærksom på at de to lejligheder i underetagen er noget mørkere end den ovenpå, da de ligger få trappetrin under gadeplan. Hvis du lider af vejrtrækningsproblemer eller ikke ønsker at bo i et mørkt værelse, anbefaler vi dig at fokusere din opmærksomhed udelukkende på den øverste lejlighed.

Læs mere om Villa Pineta

Toværelseslejlighed Bouganvillea med 3/5 sovepladser:
- Lejligheden Bouganvillea ligger i villaens nederste etage og er ca. 50 m². Fra haven går man nogle trappetrin ned for at komme til terrassen, som er udstyret med grill og bord samt stole. Ved terrassen finder man også lejlighedens udendørsbruser. I plan med terrassen ligger opholdsstuen, hvor der er to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år) samt spiseområde. Fra stuen gå man enten ud i køkkenet, som er udstyret med gasblus, ovn, brødrister, dansk og italiensk kaffemaskine samt opvaskemaskine. Der findes endvidere et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, et vaskerum med vaskemaskine samt et badeværelse med toilet og bruser. Der er en dør, der forbinder lejligheden med nabolejligheden Camelia, hvis man ønsker at leje disse to samlet.

Toværelseslejlighed Camelia med 2/4 sovepladser:
- Lejligheden Camelia ligger i villaens nederste etage og er ca. 50 m². Adgang til lejligheden sker fra den private terrasse, hvor man finder grill og en udendørsbruser samt havebord og -stole samt to solstole. I opholdsstuen er der to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), spiseafdeling samt køkkenhjørne med gasblus, ovn, brødrister, dansk og italiensk kaffemaskine samt opvaskemaskine og vaskemaskine. Der findes endvidere soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Der er en dør, der forbinder lejligheden med lejligheden Bouganvillea, hvis man ønsker at leje disse to samlet.

Fireværelseslejlighed Azalea med 7/9 sovepladser:
- Lejligheden Azalea ligger i husets øverste etage og er ca. 100 m². Lejligheden har tre indgange, to fra haven og en fra dens private terrasse. Den består af et veludstyret køkken (komfur med gasblus, ovn, brødrister, dansk og italiensk kaffemaskine samt opvaskemaskine og vaskemaskine), opholdsstue med pejs og spisebord med plads til 8 personer og sofaarrangement samt to sovepladser i sovesofa, et soveværelse med køjeseng, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt eget bad med toilet og bruser. Der er endnu et badeværelse med toilet og bruser på gangen. På terrassen er der et stort spisebord under en pavillon med plads til alle de gæster der kan være i huset samt fire solstole. Lejligheden råder desuden over egen udendørsbruser og grill i haven.

Gæsterne har desuden fri adgang til et privat område der ligger lige nord for byen, som ejeren er ved at indrette som botaniske have på ca. 10.000 m². Her vil du have mulighed for at se de planter og busk, der præger vegetation på sandklitterne, der ligger ud til stranden.

Skjul teksten
 
 
search map