Feriebolig i Marina di Castagneto C. i Toscana

Villa Emilia

 
Villa Emilia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Emilia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Castagneto C. og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Emilia er opført af grev Gaddo della Gherardesca, der i sin tid ejede tusindvis af hektarer i hele området, som et behageligt sted at tilbringe de varme sommermåneder. Villaen ligger praktisk taget på stranden med store pinjeskove bag sig og 1500 meter til den lille havneby Marina di Castagneto Carducci.

Dette er det rigtige valg for dem, der gerne vil bo i fredelige omgivelser lige ud til stranden. Hvis man i stedet ønsker mere underholdning, svømmebassiner og lignende, bør man bo hos naboen, Il Cantiere Navale, hvor beboerne på Villa Emilia under alle omstændigheder også har mulighed for at købe ind, leje cykler, bruge restauranten samt - mod betaling - benytte svømmebassiner, nyde godt af underholdningen med mere.

Læs mere om Villa Emilia

De 17 lejligheder befinder sig i diverse annekser, som ligger rundt om villaen. De har alle egen udeplads med bord og stole. Til hver lejlighed hører en privat parkeringsplads og en parasol. Til fælles brug for gæsterne findes vaskemaskine og grill.

Skjul teksten
 
 
search map