Feriebolig i Marina di Castagneto C. i Toscana

Le Finestre

Pris fra pr. pers.
 
Le Finestre er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Finestre er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Castagneto C. og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Marina di Castagneto Carducci er en typisk italiensk badeby, men bestemt en af de mindre af slagsen.

God beliggenhed

Her er ingen store feriecentre i byen, men mange lejligheder og bungalows der først og fremmest tjener som sommerhuse for familier, der bor i Firenze, Pisa eller andre steder i indlandet. I badesæsonen er her et væld af spisesteder, caféer og en forlystelsespark for børnene samt mange dagligvarebutikker som, pudsigt nok (på grund af vinbyen Bolgheris nærhed), ud over pasta, konserves og andre småfornødenheder, ofte fører nogle af Toscanas dyreste vine.

Læs mere om Le Finestre

Lejligheder med privat terrasse

I en nyere bygning (med elevator) ligger disse tre lejligheder med havudsigt, lige ned til sandstranden, og det er endda den offentlige, gratis strand, man kommer ned på. Til både højre og venstre er der private strande for dem, der ønsker at leje en plads med liggestole og parasol. Lejlighederne er simpelt, men funktionelt indrettede, og så er de særdeles velholdte. Der er privat parkering til hver lejlighed.

Etværelseslejligheden Murex med 2/3 sovepladser
- Lejligheden ligger på tredje sal. Den er ca. 30 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks, kaffemaskine og opvaskemaskine), sovesofa til to personer, sovesofa til én person og badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Lejligheden har en terrasse, hvorfra der er havudsigt (ikke frontal)

Toværelseslejligheden Nautilus med 3/5 sovepladser
- Lejligheden ligger på tredje sal. Den er ca. 45 m² stor. Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks, kaffemaskine og opvaskemaskine) og to sovesofaer til hver én person, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine. Lejligheden har desuden to terrasser, hvoraf én med frontal havudsigt.

Toværelseslejligheden Finestre med 3/5 sovepladser
- Lejligheden ligger på tredje sal. Den er ca. 45 m² stor. Den har fem vinduer, alle med havudsigt, og en terrasse på 10 m². Lejligheden består af stue med køkkenhjørne (fire gasblus, ovn, køleskab med frostboks, kaffemaskine og opvaskemaskine) og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng samt badeværelse med bruser, toilet og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Aba Village

Puntone di Scarlino, Toscana

Anbefalinger til dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Populært i Toscana

Borgo Casa al Vento

Gaiole in Chianti

Fattoria La Loggia

San Casciano in Val di Pesa

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

search map