Hotel i Marina di Castagneto C. i Toscana

Hotel Alta La Vista

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Alta La Vista ligger lige ud til vandet i den lille badeby Marina di Castagneto Carducci, som i flere omgange har fået tildelt det europæiske Blå Flag, som er kendetegn for rent havvand. I kort afstand fra hotellet ligger den frodige pinjeskov, lige foran hotellet den gode og børnevenlige sandstrand. Hotellets restaurant er nok hovedattraktionen - især hvis man sætter pris på fisk.

Behagelig beliggenhed

På hotellet findes reception, en eksklusiv restaurant (se sidste afsnit) og solterrasse, som ligger på første sal og vender mod havet. Ønsker du ikke at ligge hele dagen på terrassen eller på stranden, så er der mulighed for at leje båd eller at tage på udflugt på cykel eller til hest. I baglandet finder du de hyggelige middelalderbyer som Bolgheri, Castagneto Carducci, Campiglia Marittima, Massa Marittima, osv.

Læs mere om Hotel Alta La Vista

De mange faciliteter

Det 3-stjernede hotel råder over 22 fint indrettede værelser af hvilke to er familieværelser, hvor der kan enten bo 3 voksne eller to voksne og to børn under 14 år.

Alle værelser har balkon eller terrasse, hvoraf halvdelen har udsigt over havet og den toscanske øhav. Andre har udsigt over haven, byen eller bakkerne. Der er to familieværelser, den ene med udsigt over havet og stranden og den anden med udsigt over byen

Alle værelser råder over rummelig balkon eller terrasse. Halvdelen af værelserne har udsigt over havet og den toskanske øgruppe. De er endvidere alle udstyret med aircondition, minibar, internetopkobling, værdiboks, fladskærms-tv og badeværelse med toilet og stor brusekabine samt hårtørrer.

Velrenommeret restaurant

Hotellets restaurant er nok hovedattraktionen - især hvis man sætter pris på fisk. På den velindrettede restaurant serveres der også kødretter og naturligvis pasta. Vinkortet byder på de lokale produktioner, de mest kendte italienske og internationale vine... men giv dig selv mulighed for at udforske dette vinområde. Der er ikke mange kilometer til vinmarkerne hvorfra Sassicaia, Masseto og Ornellaia stammer. Så længe vejret tillader det, kan man nyde kokkens kreativitet på terrassen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map