Feriebolig i Marina di Castagneto C. i Toscana

Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Canado Club, som tidligere hed Il Cantiere Navale, er et gammelt skibsværft, som blev grundlagt i 1946 af grev Conte Gaddo della Gherardesca. Det ligger lige ud til havet ved Marina di Castagneto Carducci, ca. 4 km fra den lille by Donoratico, hvor der er flere shopping- og indkøbsmuligheder og spisesteder. Værftet lukkede for over 20 år siden, men huskes stadig for de både og mindre skibe, som blev fremstillet her. Canado Club strækker sig over et område på 25 hektar, og har en af Toscanas bedste og mest børnevenlige sandstrande.

En kilometerlang sandstrand ligger for dine fødder

Il Cantiere Navale er nu blevet omdannet til et dejligt feriecenter, som har navnet Canado Club. De gamle bygninger er blevet revet ned, og i stedet er der bygget komfortable lejligheder og hotelværelser. Bygningerne ligger omgivet af skøn natur og høje fyrretræer, hvilket betyder, at du har en grøn skov bag dig og foran dig har du havet og en kilometerlang skøn sandstrand. Det er et perfekt sted til dig som nyder at slikke sol på en dejlig strand. På stranden har du også mulighed for at udøve forskellige sportsgrene både til vands og til lands.

Lige mod syd, ca. 9 km væk, ligger byen San Vincenzo, som foruden sin lille havn også er kendt for sine fine lyse sandstrande. I centrum er der en del gode restauranter, specielt for dig som elsker fisk og skaldyr. Kører du i stedet samme strækning mod nord, kommer du til Marina di Castagneto Carducci, som til trods for den beskedne størrelse har en del restauranter og supermarked. Hvis du ønsker et endnu større udvalg, kan du tage til Donoratico, hvor der er en bank og flere forskellige madbutikker. Det tager ca. 10-15 minutter til Donoratico med bil (4,5 km).

Læs mere om Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Et væld af faciliteter

Du behøver dog ikke bevæge dig langt, hvis du bliver brødflov eller har brug for at indkøbe det mest nødvendige. På Canado Club er der foruden en reception, både bar med take away/pizza, isbar og hele tre restauranter at vælge mellem. La Gorgona er hovedrestauranten og tilbyder alle dagens måltider med en fin udsigt over havet. På Galeone Salvador kan du spise à la carte og grilretter, og denne restaurant passer fint til dig, som ønsker at drikke gode vine og spise et lidt mere hyggeligt sted. La Taverna dei Pirati er, som du sikkert kan høre på navnet, god til børn. Her kan de nemlig få specielle menuer, samt assistance fra det personale som afholder miniklub. Og sidst men ikke mindst er der et frokoststed ved poolen med selvbetjening, som om aftenen forvandles til pizzeria med take away.

Der er også en lille butik, hvor du kan købe frisk brød, legetøj m.m. Der er også et møntvaskeri, hvilket kan være praktisk, hvis du er på ferie i en længere periode, og der er også et lille wellness-center, hvor du kan forkæle dig selv med massage, tyrkisk bad og forskellige behandlinger. Der er også en frisør.

Dine børn vil trives som fisk i vandet

At rejse med børn uden at have en pool, kan være svært, men det behøver du ikke tænke på her, for her er der pool både til voksne og børn samt vandmassage. Det obligatoriske klubkort giver adgang til at benytte swimmingpool, parasoller og solsenge på stranden.

Til børnene er der en legeplads, så de kan får brugt noget krudt. Ca. 500 meter fra hovedbygningen er der en tennisbane, lerdueskydning (med instruktør), træningsanlæg til golf samt et udendørs teater, hvor der arrangeres aftenunderholdning fra begyndelsen af juni til slutningen af september. I dagens løb arrangeres der f.eks. undervisning i tennis, svømning, dans og arobic. Børn mellem 5 og 12 år kan deltage i miniklub (dog ikke med dansktalende personale) hvor de har mulighed for at være med til mange sjove ting, samtidig med at de lærer at lave mad.

Det som er rigtig godt ved Canado Club er, at man har valgt at lægge parkeringspladsen et stykke fra boligerne. Det har man gjort, for at du ikke skal generes af trafikken når du færdes på området. Der er shuttleservice til og fra parkeringspladsen, og de køretøjer som må færdes i området er el-drevne.

Du kan tage på spændende udflugter

Selv om sol og strand sikkert vil præge din ferie, er det også en god idé at tage på opdagelse i omegnen, og ikke mindst i det vidunderlige Toscana. Du kan tage nogen lange spadsereture langs vandet eller i det nærliggende skovområde, men du kan også køre en tur ind i landet og udforske de toskanske bakker og en eller flere af de dejlige vingårde.

Til Pisa med det skæve tårn er der ca. 76 km, og til Siena med det smukke torv ca. 150 km. Hvis du vil en tur til Firenze tager det ca. 2 timer (150 km) afhængig af trafikken. Lidt tættere på finder du Volterra, som ligger på en bakke med en fantastisk udsigt ca. 57 km fra stedet og tårnenes by San Gimignano ligger ca. 90 km væk, så begge byer kan fint besøges på en dagstur.

Da du blot bor en halv time fra Piombino, kan du oven i købet besøge den smukke toskanske ø Elba med det krystalklare vand. Båden over tager ca. en time, og du kan sejle over med eller uden bil. Hvis du fortsætter syd for Piombino, kommer du til den smukke Follonica-bugt og Punta Ala med den kendte havn og golfbane. Et perfekt udflugtsmål, om ikke andet så for at spise godt på nogen af restauranterne i Castiglione della Piscaia, som kun ligger et kvarter fra Punta Ala.

Vælg mellem lejlighed og værelse

Hovedbygningen med sit buede tag er omgivet af 8 bygninger med i alt 176 lejligheder og værelser. Lejlighederne ligger enten i stueetagen, på 1. eller 2. sal. De har alle lyse møbler. Lejlighederne er udstyret med køkkenhjørne (2 elektriske kogeplader og køleskab), telefon, satellit-tv og mod betaling af tillæg kan du få aircondition. Desuden har alle lejligheder møbleret balkon eller terrasse, hvor du kan nyde dine måltider.

Ud over lejligheder, findes der også forskellige værelser at vælge mellem. Værelserne kan ligge i stueplan med et lille udendørsområde, men også på første og anden sal med balkon. De er moderne indrettet og har telefon, satellit TV, værdiboks, mini-køleskab, aircondition og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.
Vi gør opmærksom på, at internetsignalet i området ikke er det bedste.

Lejlighederne på Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Lejlighed m. 1 soveværelse

består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse/toilet samt balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Læs personlige anmeldelser af Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale) som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale). Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Fantastisk oase i smukke omgivelser

Vi havde en skøn ferie i hele 10 dage. Vi kunne sagtens have været der i 14 dage! Som alenemor med to børn, var dette sted fantastisk! Dels fordi resortet var lukket for biler og tilfældige forbipassager, og der var pool og stranden lige ved hånden!
Området var smukt og meget rent! Jeg vil simpelt glad for at den tilhørende strand blev gjort rent hver aften også var det smukt at vi hele 3 gange fik nye håndklæder og gjort rent i vores lejlighed. Det havde jeg ikke regnet med!
Der var gode aktiviter dagen lang og selvom mine børn ikke deltog i deres “Mini Klub” gjorde de unge mennesker et fantastisk stykke arbejde med gæsternes børn!
Mit eneste “men” er kvaliteten af maden og måde det foregår! Det eneste sted jeg følte mig igen i det italienske køkken, var deres pizzaria. Ellers synes jeg deres koncept med “self service bar”, som blev anvendt til frokost og aftensmad, ikke var den italiensk stil og kvalitet, som jeg forventer, når jeg er åå ferie i Italien!

Det er dog med sikkerhed at jeg vil anbefale og evt besøge hotellet igen!

Læs mere

Bedømmelse af Canado Club (tidl. Il Cantiere Navale)

Læs mere

8. år ingen undtagelse.

Det var så 8. år i træk på Il Cantiere Navale og der er allerede reserveret til næste år.
Stedet har stadig en super beliggenhed med pool og hav lige for døren.
Som noget nyt i år, var der en del personale som kunne andet end italiensk, det gør kommunikationen lidt nemmere.
Dyrt men godt.

Læs mere

Fantastisk strand

Et rigtigt dejligt sted, fine lejligheder og god pool. Stranden er helt fantastisk og lejlighedernes beliggenhed i forhold til stranden kan ikke være bedre. Feristedet er godt for familier med børn op til cirka 12 år. Vi har to børn på 14 og 17 år og de syntes der skete for lidt for dem.

Læs mere

Fantastisk sted.

7. år i træk vi er der da det er et super godt sted. Der er ro og orden i tingene.
Stedet ligger super lige ned til en skøn strand.
Der er meget at se i området inden for 50 km. I sær hvis man er til vingårde og vinsmagning.

Eneste ulempe er en dårlig grusvej den sidste km til stedet, men den glemmer man når man ser stedet.

Læs mere

dejligt sted

Super lækkert sted. Afslappende stemning.
Børnevenligt, bilfrit område.
Meget venlige og smilende ansatte.
Svømmepoolens vand kunne nok tilsættes lidt mere klor, men det kan være et generelt problem sydpå.
God strand med direkte adgang.

Læs mere
 
search map