Anmeldelser af Residence Habitat

 
Residence Habitat er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Habitat er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Bibbona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Habitat

Læs personlige anmeldelser af Residence Habitat som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Habitat. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Habitat

Lejligheden var fin der var hvad vi skulle bruge og der var rent og pænt

Residence Habitat
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Habitat
Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type G)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)

Deres skiltning bør også skrives på engelsk eller tysk og ikke kun itailensk
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Helle og familie fra Barrit boede på Residence Habitat i Marina di Bibbona fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Marina di Bibbona var vores første møde med Italien. Vores forventninger forud for opholdet var: lejlighed der var ren og velholdt, god badestrand samt mulighed for at opleve Italien som et sted, hvor italienere lever (ikke et udpræget turistområde, hvor butikker tilpasser sig nordeuropæernes levevis, ej heller et sted, hvor vi møder naboen hjemmefra). Disse forventninger har vi fået indfriet, og vi har nydt vores ophold, vi har oplevet italienere som meget venlige og imødekommende. Kontakten til italienere har dog været noget sparsom, det har i nogen grad undret os, at italienere ikke forstår eller taler fremmedsprogene, enten tysk eller engelsk. Vi havde som mål at besøge flere af de større byer, dette nåede vi også.

Det vi under opholdet og hjemkommen har talt om, som kunne have optimeret vores oplevelse var: Sprogbarrieren, der manglede personale med engelsk- eller tyskkundskaber (nogle dage inde i opholdet mødte vi en ansat på kontoret der i nogen grad kunne tysk). Til kommende gæster kan det være væsentligt at vide at det er sådan det er. Vi kunne godt have tænkt os en velkomstfolder på engelsk eller tysk - selvfølgelig gerne dansk - hvor der stod kort om nærområdet, restauranter, kulturinteressante steder at se, besøge - eksempelvis fortet på alle kortene fra Bibbona, hvad er det for et, kan man besøge det? Vi kunne jo ikke spørge, da ingen talte andet end italiensk (og det kan vi desværre ikke, er ellers et flot sprog).
Af rent praktiske spørgsmål, manglede vi viden om, hvordan vi kunne komme af med vores affald - hvilke containere måtte vi benytte? Først sidst på anden uge af vores ophold fandt vi ud af, at korteste vej til stranden var forbi Villa Corallina.

Vi ville også gerne have kunnet spørge til, hvad det var for dyr der kunne lave så meget støj i toppen af pinjetræerne? Eller den pragtfulde pizza fra indkøbscenteret "Frutta di Mare" - hvad var det for nogle snegle/søstjernelignende dyr vores datter ivrigt gnaskede i sig med velbehag? Helt vidunderligt anderledes og sjovt var det at købe brød og betale efter vægt.
Hvad var det for nogle flotte sorte sten der var overalt på stranden?

Vi har sikkert mange flere uafklarede spørgsmål - håber I kan se, at vi har haft en uforglemmelig tur.

In-Italia's kommentar

Ja Italien og det italienske sprog er dejligt! Men selvom du taler italiensk er det ikke sikkert du kunne få svar på alle dine spørgsmål. MEN jeg mener det kunne være cikader der støjer fra toppen af pinjetræerne. Og måske er det mini blæksprutter der har været på pizzaen......

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map