Feriebolig i Marina di Bibbona i Toscana

Residence Habitat

 
Residence Habitat er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Habitat er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marina di Bibbona og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Habitat er et moderne lejlighedskompleks i tre plan og med 113 lejligheder i centrum af Marina di Bibbona. Det ligger midt i en stor have, og der er 300 meter til stranden, både med eller uden betaling, som man når igennem en lille pinjeskov.

Børnevenlige faciliteter

Residence Habitat har reception, bar og mini-marked, og der er ikke langt til butikker og restauranter. I opholdets pris er inkluderet adgang til legeplads og pool. Det er muligt at benytte tennisbaner, boldbane, rulleskøjtebane, minigolf, boccia, cykelbane og hesteridning (1 km) mod betaling. Der ydes rabat på liggestole og parasoller på den private strand ”Il Delfino Blu”. Residence Habitat har ikke egen parkeringsplads, men det er muligt at parkere i nærheden.

Læs mere om Residence Habitat

Lejligheder med terrasse

Lejlighederne er funktionelt indrettet og har alle køkkenhjørne (med el-plader), TV, sikkerhedsboks og overdækket terrasse (mellem 6 og 12 m²) ud for opholdsstuen. De bærer præg af, at de blev indrettet i '70-erne, så de virker lidt triste i vore dage trods de store vinduer i stuerne.

Lejlighederne på Residence Habitat

Etværelseslejlighed med 3 sovepladser (type P)

Lejlighederne er ca. 32 m² og ligger alle på 2. sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne, sovesofa (med udtræksseng) og enkeltsovesofa og badeværelse. Alle har overdækket terrasse på 6 m².

Toværelseslejlighed med 4 sovepladser (type M4)

Lejlighederne er ca. 42 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, sovesofa (med udtræksseng), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Alle har overdækket terrasse på 6 m².

Toværelseslejlighed med 5 sovepladser (type M5)

Lejlighederne er ca. 42 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, sovesofa (med udtræksseng) og enkeltsovesofa, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Alle har overdækket terrasse på 12 m².

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser (type G)

Lejlighederne er ca. 54 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne, sovesofa (med udtræksseng), soveværelse med dobbeltseng, der vender ud mod terrassen, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse. Alle har overdækket terrasse på 10-12 m².

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Habitat

Læs personlige anmeldelser af Residence Habitat som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Habitat. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Helle og familie fra Barrit boede på Residence Habitat i Marina di Bibbona fra d. 16. til d. 30. juli 2005.

Marina di Bibbona var vores første møde med Italien. Vores forventninger forud for opholdet var: lejlighed der var ren og velholdt, god badestrand samt mulighed for at opleve Italien som et sted, hvor italienere lever (ikke et udpræget turistområde, hvor butikker tilpasser sig nordeuropæernes levevis, ej heller et sted, hvor vi møder naboen hjemmefra). Disse forventninger har vi fået indfriet, og vi har nydt vores ophold, vi har oplevet italienere som meget venlige og imødekommende. Kontakten til italienere har dog været noget sparsom, det har i nogen grad undret os, at italienere ikke forstår eller taler fremmedsprogene, enten tysk eller engelsk. Vi havde som mål at besøge flere af de større byer, dette nåede vi også.

Det vi under opholdet og hjemkommen har talt om, som kunne have optimeret vores oplevelse var: Sprogbarrieren, der manglede personale med engelsk- eller tyskkundskaber (nogle dage inde i opholdet mødte vi en ansat på kontoret der i nogen grad kunne tysk). Til kommende gæster kan det være væsentligt at vide at det er sådan det er. Vi kunne godt have tænkt os en velkomstfolder på engelsk eller tysk - selvfølgelig gerne dansk - hvor der stod kort om nærområdet, restauranter, kulturinteressante steder at se, besøge - eksempelvis fortet på alle kortene fra Bibbona, hvad er det for et, kan man besøge det? Vi kunne jo ikke spørge, da ingen talte andet end italiensk (og det kan vi desværre ikke, er ellers et flot sprog).
Af rent praktiske spørgsmål, manglede vi viden om, hvordan vi kunne komme af med vores affald - hvilke containere måtte vi benytte? Først sidst på anden uge af vores ophold fandt vi ud af, at korteste vej til stranden var forbi Villa Corallina.

Vi ville også gerne have kunnet spørge til, hvad det var for dyr der kunne lave så meget støj i toppen af pinjetræerne? Eller den pragtfulde pizza fra indkøbscenteret "Frutta di Mare" - hvad var det for nogle snegle/søstjernelignende dyr vores datter ivrigt gnaskede i sig med velbehag? Helt vidunderligt anderledes og sjovt var det at købe brød og betale efter vægt.
Hvad var det for nogle flotte sorte sten der var overalt på stranden?

Vi har sikkert mange flere uafklarede spørgsmål - håber I kan se, at vi har haft en uforglemmelig tur.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Habitat

Lejligheden var fin der var hvad vi skulle bruge og der var rent og pænt

Læs mere

Bedømmelse af Residence Habitat

Læs mere

Bedømmelse af Residence Habitat

Læs mere

Bedømmelse af Residence Habitat

Læs mere

Bedømmelse af Residence Habitat

Læs mere
 
search map