Anmeldelser af Park Hotel Marinetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Park Hotel Marinetta

Læs personlige anmeldelser af Park Hotel Marinetta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Park Hotel Marinetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Park Hotel Marinetta

Hotellet, personalet og services er der absolut intet i vejen med, maden kan man have delte meninger om, men firstjernet var den i altfald ikke.
Morgenbuffeten var god med stort udvalg, dog ensformig efter en uge.
Aftenenbuffeten kunne godt have været bedre, blandt andet var grøntsagerne stegt til ukendelighed. De 24€ pr person ville være bedre brugt i a la carte restauranten i samme bygning.
Man bør nok oplyse at forsæsonen er en meget død periode, havde det ikke været fordi vi var der i forbindelse med den italienske frihedsdag (25-4) ville byen havet fuldstændig øde.
Kan sagtens forestille mig at stedet vil være rigtigt lækkert senere på sæsonen, omgivelserne er i altfald til det!!!
Vi brugte nogle dage på at køre rundt til forskellige historiske byer, hvilket var rigtigt hyggeligt, de oplagte byer, Pisa, Luca, og Volterra, er oplagte, alligevel synes vi at Livorno også var et besøg værd, den var ikke så turistpræget som de andre, og man kan bla. opleve kanalsejlads, a la Venedig, siger de i Livorno.
Vi havde en dejlig tur i et lækkert område, med masser af muligheder for oplevelser.

Marina di Bibbona som feriedestination

Vi var der i forsæsonen, det er for tidligt!

Park Hotel Marinetta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Park Hotel Marinetta
Dobbeltværelse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

Typisk italiensk manglede der liggestole
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map