Hotel i Marina di Bibbona i Toscana

Park Hotel Marinetta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over at smage på lokale specialiteter i restauranterne, kan du og ikke mindst børnene røre jer frit i hotellets park på tre hektar, der strækker sig helt ned til stranden. Dette er et godt familiehotel, hvor stor som lille trives. Her kan du slappe af, for du er tæt på alle bekvemmeligheder.

Pools'ene er et kapitel for sig

Park Hotel Marinetta har en stor grund, og dette har man udnyttet godt for at skabe et dejligt miljø for de yngste gæster. Især de udendørs pools lokker, og der noget at vælge imellem for både voksne og børn. De to pools, som er dedikeret til børn, er opvarmet i lavsæsonen. Pools'ene som kaldes Funny ligger foran hotellet. Her er en lille pool på 8X8 meter, hvor de mindste kan lege uden at forstyrre de øvrige gæster, og en pool på 20X10 meter, hvor de lidt ældre børn kan nyde lidt mere plads og kan svømme som i en stor pool. Disse pools er opvarmede (til 28 grader) fra april til midten af juni, og igen fra midten af september til oktober måned. I juli og august er der gratis undervisning i vandgymnastik. Pools'ene som kaldes Relax har en roligere beliggenhed i haven, og ligger nærmere standen. De to pools er på 24X10 meter og 4X4 meter, og er dedikeret til de voksne (fra 16 år og opefter) for at kunne garantere afslapning. Hvis du har behov for at komme yderligere ned i gear, kan du besøge hotellets SPA Marinetta Wellness, hvor du har fra indendørs pool til biosauna, aromatiske brusebade, mv. Du kan også, som prikken over i'et, få behandlinger af forskellig slags. For dig, som har lyst til at være mere aktiv, er her et fitnessrum, som du har gratis adgang til, mens børnene går på skattejagt med nogle af de legeledere, som arbejder i hotellets miniclub.

Du behøver ikke at krydse en vej

Uden at behøve at anstrenge dig for meget, når du den skønne sandstrand, hvor du som gæst har 1 parasol og 2 liggestole til din rådighed (i 3. række). Ønsker du plads i 1. eller 2. række, kan du tilkøbe dette på stedet. Beliggenheden kun 100 meter fra stranden, gør at du kan gå skønne morgen- og aftenture, eller løbe langs med havet. På stranden finder du en legeplads, hvor børnene kan more sig samt en bar, Caffè del Mare, som forsyner dig med forfriskninger i løbet af dagen.

Autentiske smagsindtryk fra Toscana

Køkkencheferne lægger stor vægt på at du skal blive glad og tilfreds når du sætter dig til bords i en af hotellets to restauranter, L'Anfora di Baratti (der har buffetservering) og l'Ombra della Sera (der tilbyder á la carte). Lokale specialiteter, tilberedt på traditionel vis serveres sammen med gode regionale vine. Hvis en glutenfri menu ønskes, kan dette meddeles (til receptionen) i god tid inden. Her lægger man stor vægt på at imødekomme gæster med cøliaki og køkkenet har fået undervisning i tilberedning og håndtering af glutenfri mad. Hvis du ønsker variation og hvis pizza står på ønskelisten er der et pizzaria kun 300 m væk, samt flere andre restauranter inden for kort gangafstand.

Læs mere om Park Hotel Marinetta

Smag på det øvrige Toscana

Der er meget at se og opleve i Toscana, og herfra har du mange interessante udflugtsmål. Charmerende Volterra, hvorfra du har en herlig udsigt over landskabet, ligger ca. 43 km. væk, og San Gimignano med alle sine tinder og tårne finder du ca. 74 km. væk. Lidt længere væk har du Pisa og Siena, for blot at næve to eksempler på byer, du kan besøge inden for rammerne af en behagelig dagstur. Du kan også tage båden over til Elba (det tager ca. en time) eftersom Piombino ikke ligger langt væk.

Komfortable værelser med plads til ekstraseng

Hotellet har 100 værelser, og den type, vi kan tilbyde, hedder dobbeltværelse Standard. Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, værdiboks, telefon og hårtørrer. I juni-august indgår også tøfler og badekåbe. Ekstra senge i dobbeltværelset (comfort) er i køjeseng. Drikkevarer, som indgår i måltiderne, hvis du har halvpension, er vand, sodavand, øl og husets vin. De værelser, som hedder Promo, er de samme som Standard, bare til specialpris.

Læs om værelserne på Park Hotel Marinetta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Park Hotel Marinetta

Læs personlige anmeldelser af Park Hotel Marinetta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Park Hotel Marinetta. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Park Hotel Marinetta

Hotellet, personalet og services er der absolut intet i vejen med, maden kan man have delte meninger om, men firstjernet var den i altfald ikke.
Morgenbuffeten var god med stort udvalg, dog ensformig efter en uge.
Aftenenbuffeten kunne godt have været bedre, blandt andet var grøntsagerne stegt til ukendelighed. De 24€ pr person ville være bedre brugt i a la carte restauranten i samme bygning.
Man bør nok oplyse at forsæsonen er en meget død periode, havde det ikke været fordi vi var der i forbindelse med den italienske frihedsdag (25-4) ville byen havet fuldstændig øde.
Kan sagtens forestille mig at stedet vil være rigtigt lækkert senere på sæsonen, omgivelserne er i altfald til det!!!
Vi brugte nogle dage på at køre rundt til forskellige historiske byer, hvilket var rigtigt hyggeligt, de oplagte byer, Pisa, Luca, og Volterra, er oplagte, alligevel synes vi at Livorno også var et besøg værd, den var ikke så turistpræget som de andre, og man kan bla. opleve kanalsejlads, a la Venedig, siger de i Livorno.
Vi havde en dejlig tur i et lækkert område, med masser af muligheder for oplevelser.

Læs mere
 
search map