Hotel i Marina di Bibbona i Toscana

Park Hotel Marinetta

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over at smage på lokale specialiteter i restauranterne, kan du og ikke mindst børnene røre jer frit i hotellets park på tre hektar, der strækker sig helt ned til stranden. Dette er et godt familiehotel, hvor stor som lille trives. Her kan du slappe af, for du er tæt på alle bekvemmeligheder.

Pools'ene er et kapitel for sig

Park Hotel Marinetta har en stor grund, og dette har man udnyttet godt for at skabe et dejligt miljø for de yngste gæster. Især de udendørs pools lokker, og der noget at vælge imellem for både voksne og børn. De to pools, som er dedikeret til børn, er opvarmet i lavsæsonen.

Pools'ene som kaldes Funny ligger foran hotellet. Her er en lille pool på 8X8 meter, hvor de mindste kan lege uden at forstyrre de øvrige gæster, og en pool på 20X10 meter, hvor de lidt ældre børn kan nyde lidt mere plads og kan svømme som i en stor pool. Disse pools er opvarmede (til 28 grader) fra april til midten af juni, og igen fra midten af september til oktober måned. I juli og august er der gratis undervisning i vandgymnastik.

Pools'ene som kaldes Relax har en roligere beliggenhed i haven, og ligger nærmere standen. De to pools er på 24X10 meter og 4X4 meter, og er dedikeret til de voksne (fra 16 år og opefter) for at kunne garantere afslapning.

Hvis du har behov for at komme yderligere ned i gear, kan du besøge hotellets SPA Marinetta Wellness, hvor du har fra indendørs pool til biosauna, aromatiske brusebade, mv. Du kan også, som prikken over i'et, få behandlinger af forskellig slags. For dig, som har lyst til at være mere aktiv, er her et fitnessrum, som du har gratis adgang til, mens børnene går på skattejagt med nogle af de legeledere, som arbejder i hotellets miniclub.

Du behøver ikke at krydse en vej

Uden at behøve at anstrenge dig for meget, når du den skønne sandstrand, hvor du som gæst har 1 parasol og 2 liggestole til din rådighed (i 3. række). Ønsker du plads i 1. eller 2. række, kan du tilkøbe dette på stedet. Beliggenheden kun 100 meter fra stranden, gør at du kan gå skønne morgen- og aftenture, eller løbe langs med havet. På stranden finder du en legeplads, hvor børnene kan more sig samt en bar, Caffè del Mare, som forsyner dig med forfriskninger i løbet af dagen.

Smag på det øvrige Toscana

Der er meget at se og opleve i Toscana, og herfra har du mange interessante udflugtsmål. Charmerende Volterra, hvorfra du har en herlig udsigt over landskabet, ligger ca. 43 km. væk, og San Gimignano med alle sine tinder og tårne finder du ca. 74 km. væk. Lidt længere væk har du Pisa og Siena, for blot at næve to eksempler på byer, du kan besøge inden for rammerne af en behagelig dagstur. Du kan også tage båden over til Elba (det tager ca. en time) eftersom Piombino ikke ligger langt væk.

Komfortable værelser med plads til ekstraseng

Hotellet har 100 værelser, og den type, vi kan tilbyde, hedder dobbeltværelse Standard. Alle er udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, minibar, værdiboks, telefon og hårtørrer. I juni-august indgår også tøfler og badekåbe. Alle værelser har balkon eller terrasse (med to stole og et bord).

Drikkevarer, som indgår i måltiderne, hvis du har halvpension, er vand, sodavand, øl og husets vin. De værelser, som hedder Promo, er de samme som Standard, bare til specialpris.

Læs mere om Park Hotel Marinetta

Værelserne på Park Hotel Marinetta

Dobbeltvær. Standard m. balkon/terrasse

Mulighed for en eller to ekstra senge.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Versilia Palace Hotel

Marina di Pietrasanta, Toscana

Mondial Resort & SPA

Marina di Pietrasanta, Toscana

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

La Mandolata

Lido di Camaiore, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Agriturismo La Tanna

Collesalvetti

search map