Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Marina di Bibbona er Bibbonas kystby. Det meste af byen er nyopført som turistmål, og man finder derfor alt, hvad man måtte behøve for en behagelig familieferie ved vandet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Fortet

Men oprindeligt (i 1785) blev her på stranden bygget et fort, der blev opført for at forsvare byen mod pirater, og det er omkring dette fort at Marina di Bibbona ligger. Derfor er byen også kendt som Marina del Forte med reference til fortet. I dag er Marina di Bibbona en af Sydtoscanas mere besøgte turistbyer.

Læs mere om Marina di Bibbona

Afslappet badeferie og hygge i gågaden

Marina di Bibbona passer for dem, der ønsker at tilbringe en rolig og afslappende ferie, gerne i kombination med spændende udflugter inde i landet. Der er ikke noget egentligt centrum i denne badeby, men du finder alle de faciliteter, du har brug for, som bar, supermarked, pizzeria m.m. Og selvfølgelig tilbyder byens restauranter friskfanget fisk og skaldyr på menuen.
Om aftenen bliver byens hovedstrøg lukket for biler og lavet til gågade, og man kan i ro og mag og sammen med alle italienerne promenere mellem boderne og spise is.

For de yngre gæster er her i løbet af sommeren bl.a. en Luna Park (forlystelsespark) og det såkaldte Bibbolandia (legeland), og for dem der er interesseret i sport, kan du udover cykling, tennis og ridning udøve forskellige typer vandsport.

Dejlige timer i solen og havet ved etruskernes kyst

Det bedste ved Marina di Bibbona er stranden, og der er både gratis og betalingsstrand at vælge mellem. Mellem byen og stranden, med sine klitter og middelhavsvegetation, ligger en dejlig fyrreskov, hvor du kan nyde skyggen, når solen står højest på himlen. Her kan du gå, løbe og cykle. Hvis du ønsker mere variation, kan du køre omkring 20 minutter mod syd (50 km) til San Vicenzo, som har en lys og fin sandstrand. Der er også nogle rigtig gode restauranter, og herude ved kysten, i modsætning til inde i landet, er det er fisk og skaldyr dominerer menuen, og det lokale køkken er baseret på god olivenolie og interessante lokale vine.

Middelalderbyer og andre pittoreske landsbyer:

Nær Marina di Bibbona findes en række interessante, maleriske landsbyer og middelalderbyer, som du ville elske at besøge. Nærmest finder du Bibbona, omkring 8 km væk, hvor du har et fint lille centrum med gode restauranter. Andre højdepunkter er Castagneto Carducci, Bolgheri, Guardistallo, Montescudaio og Volterra. I Cecina, omkring 9 km væk, har du et større udbud af indkøbsmuligheder og en gang om ugen afholdes der et hyggeligt marked her.

Skjul teksten
 
 
search map