Villa i Marciano della Chiana i Toscana

Villa Poggio Vignacce

 
Villa Poggio Vignacce er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Poggio Vignacce er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Marciano della Chiana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Små to kilometer uden for den henrivende lille middelalderby Marciano della Chiana ligger denne særdeles store gamle villa, der for nylig er blevet istandsat. Villaen er omgivet af en to hektar stor have med plæner, cypresser, oliventræer... Børn og voksne har kort sagt god plads til at røre sig. I haven er der naturligvis diverse havemøbler, grill og et 14 x 7 meter stort svømmebassin.

Villa med 22 sovepladser (380 m²)
- Villaen ligger i to plan. I stueetagen finder vi køkken, spisestue, opholdsstue med pejs, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og endnu to badeværelser.

Læs mere om Villa Poggio Vignacce

På første etage er der soveværelse med dobbeltseng og en suite badeværelse med jacuzzi, soveværelse med en suite badeværelse, soveværelse med to enkeltsenge og en suite badeværelse, to suiteværelse med dobbeltseng, sovesofa til to personer og en suite badeværelse samt en stor stue.

Ved siden af villaen ligger et anneks bestående af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Hvis nogen skulle være faret vild i beskrivelsen, kan vi kort opsummere: 9 soveværelser og 7 badeværelser.

Villaen har opvaskemaskine, vaskemaskine, satellitfjernsyn, dvd-afspiller, mikrobølgeovn, internetforbindelse, strygejern, kaffemaskine...

Skjul teksten
 
 
search map