Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den lille hyggelige Marciano della Chiana har små 3.000 indbyggere og rummer alt det, man ønsker sig af en toscansk landsby. Her er stemningsfulde caféer, en god restaurant, lidt indkøbsmuligheder og meget få turister, men hold helt op, hvor er den lille! Så man kommer hurtigt hele vejen rundt.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Hvad finder man?

Man finder blandt andet en lille sød kirke fra 1700-tallet, en plads med en brønd, resterne af en imponerende borg og alle de små detaljer i gadebilledet, man drømmer om hjemmefra. På byens vestlige side finder man hovedbyporten, som går gennem et fint gammelt klokketårn med et stort ur og Medici-familiens våbenskjold.

Stille og fredelig

Borgen har været centrum for flere stridigheder mellem Siena, Firenze, Perugia og Arezzo siden middelalderen, men nu er denne lille charmerende landsby stille og fredelig.

Læs mere om Marciano della Chiana

Centrum

Marciano della Chianas historiske centrum har en kvadratisk form, ligger 320 m.o.h. i Chiana-dalen, Valdichiana, og er nabo til andre små byer som Monte San Savino, Lucignano og Foiano della Chiana.

Historisk festival

I slutningen af juni er der normalt en historisk festival, som varer to dage, med romer- og middelalderlejre, hvor der udkæmpes kampe. Der holdes marked med lokale produkter og historisk optog med flotte gamle klædedragter.

Skjul teksten
 
 
search map