Feriebolig i Manciano i Toscana

Agriturismo I Sicomori

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Agriturismo I Sicomori er et sted, hvor du virkelig kan slappe af og nyde din ferie. I den store, charmerende og frodige have finder du poolområdet (saltvandspool) med solsenge og parasoller - perfekt for dig, som godt kan lide at bade. Når du så har lyst til, at der skal ske lidt, så kan du give dig i kast med bordtennis, gå en lang tur eller låne en cykel (på forespørgsel) og bevæge dig ud i nærområdet.

Udforsk dine omgivelser

At bo i Toscana uden at se sig omkring er næsten en umulighed, eftersom der i regionen findes et hav af muligheder. Vælger du, at bo på I Sicomori er det ikke bare baglandet, som venter på at blive udforsket, du kan også komme på tur til den herlige strandkyst. Porto Santo Stefano er en skøn halvø, hvor du kan slentre rundt i gamle fiskebyer, smæske i dig med fisk og skaldyr og bade i klart vand. Et andet populært rejsemål er Castiglione della Pescaia, som ligger bare 80 km væk.

Du behøver egentlig ikke tage så langt væk for at opdate nye ting, for nær dig vil du have de unikke Albegna klipper og floden. Hvis du synes om varme kilder så kan du tage turen til Terme di Saturnia Spa & Golf Resort, hvor du kan slappe af med varme bade og måske unde dig selv en lækker SPA behandling. Du bor altså i det sydlige Toscana, nær Lazio's grænse og kan komme til Umbria inden for en dagstur. Så med sol og bad ude ved kysten, er der godt grundlag for en kombineret ferie med mange oplevelser.

Læs mere om Agriturismo I Sicomori

Tæt på restauranter

Saturnia ligger i omegnen af 8 km væk og selvom, at byen ikke er så stor, så findes her en hel del restauranter at vælge imellem. Her findes også bank, postkontor, cykeludlejning, apotek, bar og supermarkeder. I Sicomori tilhører Manciano, som du har bare 21 km væk. I Manciano har du også et godt udvalg, men frem for alt en fantastisk udsigt over Maremma.

Kom i egen bil eller med fly og lejebil

Om du foretrækker selv at komme hertil i egen bil, eller med fly og lejebil er op til dig, men her er i hvertfald mulighed for parkering. På små 3 timer, alt afhængig af trafikken naturligvis, er Rom bare 175 km væk, og hvis du kommer med fly kan det ofte betale sig at lande her. Ellers har du Firenze bare 189 km væk og Pisa 204 km.

Du bor i fine lejligheder


Du kan vælge lejlighed med et eller to soveværelser. De ligger i tre små huse og alle har eget udeområde. Indretningen er fin og har den komfort, som du kan forvente dig af en feriebolig. En af lejlighederne har en intern trappe. Faciliteterne er WiFi, Sat-TV, aircondition på forespørgsel og mod gebyr, i tekøkkenet finder du både kaffe-og tefaciliteter, badeværelse med hårtørrer. En fælles grillplads står til rådighed.

Obs, sengetøj skiftes først efter 7 dage og håndklæder efter 4 dage. Poolhåndklæder skal medbringes hjemmefra.

Lejlighederne på Agriturismo I Sicomori

Lejlighed m. 1 soveværelse

Opholdsrum med tekøkken, et soveværelse med to sovepladser, badeværelse med bruser/badekar. Ca. 50kvm. Ekstra person mulig

Lejlighed m. 2 soveværelser

Opholdsrum med tekøkken og sovesofa for 1 voksen eller to børn mellem 3-14 år, 2 soveværelser med hver 2 sovepladser, badeværelse med bruser/badekar. Ca. 50km.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map