Feriebolig i Magliano in Toscana i Toscana

Borgo Magliano

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tag familien med til Borgo Magliano og kombiner landlige omgivelser med mulighed for at tilbringe dagen på stranden, som du kan komme til med bil på cirka en halv time. På stedet er der pool, børnepool og restaurant.

2 km fra en smuk middelalderby


Borgo Magliano ligger på en bakkeskråning i Maremma området. Ved ankomsten til Borgo Magliano finder du poolområdet og restauranten lige ved receptionen. Fra dette område har du udsigt mod havet og over Magliano i Toscana, som kun ligger 2 km herfra - en overkommelig afstand på gåben, hvis du vil lade bilen stå og gå på opdagelse med alle de dufte og farver, der præger det sydlige Toscana. Inde i byen finder du hyggelige pladser og flere spisesteder, hvis du vil prøve noget andet end den ellers gode restaurant, som du kan benytte på Borgo Magliano.

Et godt feriested for børnefamilier


På Borgo Magliano finder børnene også et lille paradis. Udover pool og børnepool, som betyder glæde for børn i alle aldre, er der også en miniklub med flere aktiviteter for børn over 3 år. Dine børn kan lege i området, hvor kun stedets gæster ankommer i bil, mens du solbader og nyder den skønne udsigt eller nyder vandet i den tredje pool med vandmassage. Har du lyst til mere stille omgivelser end terrassen ved poolen, kan du benytte terrassen ved din bolig eller finde et skyggefuldt hjørne med endnu flottere udsigt i den høje del af området.

Mere end bare pool


Pool er et godt fundament for en vellykket ferie. På Borgo Magliano finder du mere end pool. Wi-fi internetforbindelse findes på fællesområderne. Restauranten har vi nævnt før - der organiseres jævnligt særlige aftener med grill og aftener med specialiteter fra det lokale køkken i Maremma. Du kan vælge at spise morgenmaden i restauranten i stedet for selv at lave morgenmad i lejligheden, så længe du er tilfreds med, at den serveres fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Du finder endvidere tennisbane, fælles vaskerum, barservice, parkeringsplads og reception, som gerne hjælper med at arrangere udflugter og inspirere dig og din familie til at opdage Maremmas vinproducenters fine gastronomi.

Du kan vælge mellem værelser og lejligheder


På Borgo Magliano kan du vælge mellem værelser til 1-3 personer og lejligheder med ét eller to soveværelser, perfekt til familier med børn samt studio-lejligheder for dem, der rejser uden børn. Indretningen er enkel og funktionel uden luksuriøse detaljer. Du har dog to faciliteter til rådighed, der gør ferien lidt nemmere, aircondition og privat terrasse/balkon. Der findes endvidere fjernsyn (med nogle satellitkanaler) samt køkkenhjørne med køleskab. Den daglige rengøring er ikke inkluderet i prisen, men hvis du ønsker det, kan du tilkøbe dette i receptionen ved ankomsten.

Læs om lejlighederne på Borgo Magliano

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo Magliano

Læs personlige anmeldelser af Borgo Magliano som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Magliano. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint område og bolig i smukke omgivelser.

Poolen er god.
Boligen er enkel og funktionel. Dårligt udrustet køkken.
Desværre er der ingen restaurant til frokost eller butik hvor man kan handle simple ting, så en bil er et must.
Restauranten har kun åbent til en god morgenmad og middag (dog åbnede den først kl. 18:30 så det passer dårligt for børnefamilier)

Læs mere
 
search map