Feriebolig i Magliano in Toscana i Toscana

Borgo Magliano

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tag familien til Borgo Magliano og kombinere de landlige omgivelser med mulighed for at tilbringe dagen på srand, der ligger under en halv times kørsel herfra.

2 km fra en smuk middelalderby

Borgo Magliano ligger på af en stejl bakkeskråning i Maremma området. Ved ankomst på Borgo Magliano finder du poolområdet og restauranten lige ved reception. Fra dette område har du udsigt mod havet og over Magliano in Toscana, som kun ligger 2 km herfra  - en overkommelig afstand på gåben, hvis du vil lade bilen stå og gå på opdagelse af dufte og farver, der præger det sydtoskanske landskab. Inde i byen finder du hyggelige hjørne og flere spisesteder, hvis du vil prøve noget andet end den ellers gode restaurant, som du kan benytte på dit ferieanlæg.

Et godt feriested for børnefamilier

På Borgo Magliano finder børnene en lille paradis: udover pool og børnepool, som betyder glade for børn i alle alder, er der også et miniklub med andre aktiviteter for børn over 3 år. Du kan lade dine børn lege i området, hvor kun gæsterne af anlægget ankommer i bil, mens du solbader og nyder det skønne udsigt... eller nyder vandet i det tredje pool med vandmassage. Har du lyst til mere stille omgivelser end terrassen ved pool, kan du benytte terrassen til din bolig eller finde en skyggefuld hjørne med endnu flottere udsigt i de hæje dele af anlægget.

Mere end pool

Pool er et godt fundament for en ferie med underholding. På Borgo Magliano finder du mere end pool. Wi-fi internetforbindelse er til stedet i fællesområderne. Restauranten er blevet nævnt før - der organiseres jævnligt særlige aftener med grillede retter og aftener med specialiteter fra Maremma madkunst. Du kan vælge at spise morgenmaden i restauranten i stedet for at arrangere det selv, så længe du eer tilfreds med at den serveres fra kl. 08.00 til kl. 10.00. Du finder endvidere tennis, fælles vaskerum, barservice, parkeringsplads og en veltrænet reception, som står til rådighed for at arrangere udflugter og inpirerer dig og din familie til opdagelse af Maremmas vinproducenteer, gastronomiske oplevelser og underholdnings muligheder for de mindre rejsedeltagere.

Bekvemme ferielejligheder

På Borgo Magliano er der både lejligheder med et eller to soveværelser, perfekt til familier med børn, og studiolejligheder, for dem der rejser uden børn og ønsker en god pris. Indretning er enkelt og funktionelt uden luksuose detaljer - her kan dine børn ikke komme til at ødelægge noget dyrt. Du har dog to tjenester til rådighed, der gør ferien næmmer: aircondition og privat terrasse / udeområdet med bord og stole. Der findes endvidere fjernsyn (med nogle satellit kanaler) samt køkkenhjørne med køleskab. Den daglig rengøring er ikke inkluderet i prisen men vis du ønsker den, kan du tilkøbe denne tjeneste i receptionen ved ankomsten.

Lejlighederne på Borgo Magliano

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (med terrasse)

Studiolejligheder er ca. 34 m² og ligger i stueetagen. De råder over alrum med tekøkken og dobbeltseng samt baadeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der terrasse med bord og stole.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Toværelseslejligheder er ca. 45 m² og kan gæste op til 4 personer. De ligger enten i stueetage eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De råder desuden over terrasse med bord og stole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Treværelseslejligheder er ca. 65 m² og kan gæste op til 6 personer. De ligger enten i stueetage eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med toilet og bruser. De råder desuden over terrasse med bord og stole.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Agriturismo Poggio Corbello

Massa Marittima, Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Pian dei Mucini

Massa Marittima, Toscana

Anbefalinger til dig

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima, Toscana

Fattoria Santo Stefano

Greve in Chianti, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

search map