Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vælg Magliano in Toscana og oplev Maremma smukke landskaber og middelalder byer. Magliano in Toscana har været beboet siden etruskernes tid. I middelalderen blev byen befæstet for at beskytte den og fik den særlige skikkelse, som du kan beundre endnu i dag.

Kom hertil i bil

En ferie ved Magliano in Toscana kræver at du kommer hertil i bil - medmindre du slet ikke vil bevæge dig fra dit bosted. Byen byder på flere spisesteder, hvor du kan smage den lokale køkken, der er baseret på vildt (vildsvin er yderst udbredt i skovene heromkring) og fisk, da havet kun ligger 16-17 km herfra. Inde i byen er der kønt og hyggelig men hvis du vil købe ind skal du nøjes med den lokale indkøbsmand, der betjener de ca. 3.000 faste indbygger, der bor i kommunen. Du finder et større udvalg af varer på supermarkedet ved Albinia (ca. 15 km), der ligger langs vejen ned mod havet.

Du er midt i Maremma: nyd naturen

Magliano in Toscana ligger i den del af Toscana, der får navnet Maremma. Området har været præget frem til midten af 1800 tallet af mose og sump, der var kendt for tilstedeværelse af malaria. Derfor boede de lokale længst muligt væk fra dalene og sletten - byerne udviklede sig på de mange bakketop og dalene var næsten ubeboet.
Siden 1830, da en ny kanal blev bygget og åbnet efter ordre af Toscanas hertug, blev hele området helbredt og landbrug etableret i de frodige dale imens det mest af befolkning blev ved med at bo højt i landskabet. Du kører derfor ofte i meget lidt bebyggede områder med lange afstande uden boliger eller menneskeskabte anlæg. Landskabet er præget af olivenplantager, skove og nu og da vinmarker med flere udsigtssteder, hvor synet rækker helt ud til havet og den toskanske øgruppe, hvis største ø er Elba.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map