Villa i Lucignano i Toscana

Villa Verde

 
Villa Verde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Verde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fire kilometer uden for den charmerende lille middelalderby Lucignano ligger Villa Verde, der med sine 200 m² og mulighed for op til 14 sovepladser er et godt sted for store familier eller flere venner eller familier, som rejser sammen. Bliver man endnu flere, kan man også leje nabovillaen, Villa Martina, som kun befinder sig 40 meter væk bag en hæk. Nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder er ved Lucignano.

Nybygget villa med klassisk ydre

På trods af det klassiske ydre, er villaen ikke mere end 20-25 år gammel. Villaen ligger smukt og med udsigt i det frodige landskab, og foran den finder man et dejligt svømmebassin på 12 x 6 meter. Ud over græsplænen, der omgiver villaen, er der næsten en park med oliventræer, egetræer og buske til rådighed. Det skal bemærkes, at man kan høre nogen larm fra vejen (men ikke meget), når man opholder sig ved bassinet, skønt man ikke kan se den, og den befinder sig forholdsvis langt væk.

Læs mere om Villa Verde

Villaen ligger i tre plan med 14 sovepladser.
Da terrænet skråner meget, har huset i grunden to stueetager, da man både fra det nederste og det mellemste plan har direkte udgang til terrasse/have.
- På det nederste plan findes stor stue, to soveværelser med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Her findes også vaskemaskine. Her er udgang til overdækket terrasse med bord og stole.
- På det mellemste plan finder vi stue med køkkenhjørne (med opvaskemaskine), to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene med udgang til terrasse), soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med karbad.
- På det øverste plan findes et soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse.
- I to af dobbeltværelserne kan der desuden tilføjes en enkeltseng (af den udfoldelige type, som er bedst til børn).

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Verde

Læs personlige anmeldelser af Villa Verde som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Verde. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Verde

Fantastisk hus

Vi havde en fantastisk uge i Villa Verde. Huset har alle ønskelige faciliteter og ikke mindst et lækket poolområde og dertil hørende pool. Hvis det blæser og vinden er i den 'rigtige' retning kan man høre mortorvejen, selvom den er et stykke væk. Det er dog ikke noget man tænker over.
Huset er til 14 personer med 4 badeværelser så der mangler ikke plads, dog er der ikke bestik nok til alle. Det er en detalje som et besøg i IKEA nemt kan fixe. Opvaskemaskinen havde også set bedre dage, så vi vaskede op i hånden for at få tingene rene.

Læs mere

Fantastiske Villa Verde :-)

Har tilbragt 14 dage på Villa Verde. Fantastisk flot sted. Det eneste jeg savnede var et ekstra køleskab.
13 personer til et lille køleskab, der er meget som ikke bliver kølet ned. Opvaskemaskinen trænger også til en opgradering. Ellers, lounchen i kælderen og diskorummet i kælderen var helt perfekt for de unge mennesker vi havde med. Super at der var WIFI på stedet.. Og ellers: ALT HELT I TOP. Vi vil tilbage næste sommer
Garanteret

Læs mere

Bedømmelse af Villa Verde

Vi fejrede vores guldbryllup ved at invitere vores 3 børn med familier ned til Italien (Villa Verde). Vi havde en fantastisk uge med sol og varme. Mest værdsat var nok poolen da temperaturen gik op til 32 grader.
Villaen er godt placeret på en bakke, men de billeder, der vises på nettet svarer ikke til virkeligheden. Det er meget frodigere i haven (er vokset op siden billederne blev taget) og en tilbygning er foretaget i nederste etage. Billederne indefor viser også en anden indretning. Vandtrykket i bruserne og håndvaske var dårligt og bør nok ordnes. Alt dette er ikke noget stort problem, men bør opdateres. Desværre taler værtsparret ikke engelsk.
Vi har nydt vores dage og kunne tænke os at vende tilbage.

Hilsner Margaretha Rapp, Vänersborg

Læs mere

Villa Verde

Vores ophold på Villa Verde gik meget godt. Dem som arbejder med huset gjorde det godt.
Det eneste vi vil pege på er udstyret i køkkenet. Dårligt bestik, gamle sløve knive, kedler uden låg etc. Stolene ude ved langbordet er dårlige at sidde på. Dette burde der rettes op på for det er et godt sted, men for dårligt udstyret til prisen for at bo der.

Læs mere

Dorte og familie fra Kbh S boede på Villa Verde i Lucignano fra d. 21. juli til d. 4. august 2012.

Vedr. Vores ophold i Lucignano, så var det et rigtig dejligt sted. Fin grund og god pool med solsenge. Lucignano by er meget charmerende.
Nogle af os har før lejet hus i Frankrig og Italien og har erfaret at køkkenudstyret ikke rigtig lever op til det vi er vant til hjemme. Huset var fint rent da vi ankom. Værelserne var rummelige og badeværelser fine. Vi savnede nogle rengøringsremedier. Når man er der 14 dage, så kan man have brug for lige at gøre lidt rent.
Jeg har samlet input fra deltagerne. Nogle har blot svaret at det var fint. Nedenfor er den samlede liste over punkter til forbedring. Det hele handler jo om hvad man forventer. Kritikken er især vedr. køkken og det faktum at to af værelserne var i kælder. Det virkede som rigtig kælder pga højtsiddende vinduer med matterede ruder.
Vi har flg.
- Køleskab for lille til 12-14 pers.
- Dårlig belysning på kældertrappe.
- Dårlig belysning på badeværelse i kælderen.
- Dårlig udluftning. Lugtede indelukket i kælderen/badeværelse.
- Manglende forhæng el. mulighed for at tørre op, når der blev sprøjtet med vand ved brusebad i kælderen.
- Manglede wc rens, rengøringmiddel.
- Støj fra nærliggende motorvej.
- Hundegøen meget af natten ( samt om dagen) fra en"hundekennel".
Vi tænker at det ikke havde været "stort" nok, hvis vi alle dage havde været 14 pers.
Bedre trådløs internet dækning – den var bare for dårlig og vi betalte ekstra for internet!
De 2 cykler var for lidt og i dårlig stand – ingen luft i dæk. Cykelpumpe?
Til så stort et hus/pris hvor man lægger op til mange gæster var grillen under al kritik.
Generelt synes jeg al service/ bestik i køkken var under al kritik. Man kunne ikke engang skærpe knivene. Det kan ikke være uoverkommeligt at anskaffe service og bestik så man kan dække op til alle med noget der er ens. Vi talte at der var 17 forskellige typer gafler. Dem var der mange af. Der var ikke til at dække op med ordentlige bordknive og der var ikke mange teskeer.
Opvaskemaskinen vaskede ikke servicet ordentlig rent eller tørt. Vi fik den efterset, men det hjalp kun lidt.
Megen larm i kælder når diverse pumper (?) startede og kørte.
Total mangel på bøjler i kælder. Det er altså ikke noget man regner med selv at skulle medbringe.
Affaldshåndtering.
Manglende skilt på porten med navnet – vi kørte for langt.

Læs mere

Arvid og familie fra Stavanger i Norge boede på Villa Verde i Lucignano fra d. 30. juni til d. 7. juli 2012.

Ferien er ovre og vi er hjemme i Norge igen med varme og gode minder fra en uges ophold i Villa Verde i Lucignano. Vi var en stor familie på 11 stykker i alderen 8 til 72 år og alle havde det godt! Alt faldt i vores smag- huset (med "diskotek" i underetagen) haven, poolen, og "lysthuset"! Huset og poolen var rent og velholdt og vi blev hjerteligt modtaget af den italienske Signora. Det eneste vi kan sætte fingeren på, var en lidt dårlig opvaskemaskine, men vi fik den altid til at fungere! Tak for en dejlig ferieuge i Villa Verde og vi kommer meget gerne igen!

Læs mere
 
search map