Villa i Lucignano i Toscana

Villa Martina

 
Villa Martina er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Martina er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fire kilometer uden for den henrivende lille middelalderby Lucignano ligger Villa Martina. Ved Lucignano finder man indkøbsmuligheder og spisesteder.

Familiesamling og afslapning ved poolkanten


Det flotte hus er på hele 500 m² og kan huse op til 18 personer (og skulle det ikke være nok, så kan der bo et dusin til i nabovillaen Villa Verde). Villaen er omgivet af en stor have, hvor man omgivet af cypresser og oliventræer kan køle sig af i et svømmebassin på 12 x 6 meter. I haven finder man desuden borde, stole og grill.

Læs mere om Villa Martina

Villa med 16/18 sovepladser:
- I villaens stueetage finder vi stort spisekøkken, stue med pejs, tre soveværelser med dobbeltseng samt to badeværelser. På første sal er der endnu en stue med køkkenhjørne, pejs og sovesofa til to personer, tre soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser, hvoraf det ene med karbad, det andet med bruser.

Bygningen rummer desuden en selvstændig lejlighed bestående af stor entré, stue med pejs, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse/toilet. Villaen er udstyret med vaskemaskine og opvaskemaskine.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Martina

Læs personlige anmeldelser af Villa Martina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Martina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Villa Martina

Super pool i godt område med et lidt træt hus

Læs mere

Villa Martina - Lucignano

Endnu en gang en helt og igennem fantastisk ferie afholdt i skønne Villa Martina, virkeligt styr på sagerne hos de fantastiske mennesker som konstant er opmærksomme på om gæsterne føler godt tilpas, eneste lille opgaver udfordring er sproget, desværre taler ingen af os italiensk - endnu :-) :-) og vores skønne værter desværre ikke engelsk, grundet dette tog det af og til lidt længere tid inden vi forstod hinanden :-) ikke noget problem - dette er en del af charmen ved dette skønne sted :-)

Eneste lille hage, i den første uge, havde vi nogle meget unge mennesker som naboer, meget kunne man sige om dem, men at fyrer den af og feste, det kunne de :-) :-) dog ikke så smart vores ældste deltage er 76 år og vores yngste 9 mdr. Og når man holder disse aldre er ens nattesøvn ekstrem vigtig, desværre kneb det lidt med det i den første uge, anden uge var vældig fin og meget rolig da vores værter selv beboede nabo huset den uge.

Jeg må endnu en gang rose Caroline - som også denne gang havde fikset det hele for os og, lige ved at sige som sædvanligt, klappede alt til punkt og prikke, tusinde tak til Caroline fra os alle.

Kan kun anbefale in-italia til alle andre der ønsker at holde ferie på denne måde, her kan man trygt bestille din ferie og behøver derefter ikke at spekulere på andet end at pakke son kuffert og finde transporten selv.

Desværre havde vi et lidt velvoksent tordenvejr på anden dagen\natten som fik votes WI FI til at slutte med at fungere, og ikke kom oo at kører igen, ærgerligt, men på den anden side, mere tid til at slappe af og nyde den skønne pool

Læs mere

Peter og familie fra Roskilde boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 26. juni til d. 3. juli 2010.

Tusinde tak for en fantastisk ferie.

Vi er netop vendt hjem fra en fantastisk ferie i Toscana. Vi vil gerne takke for den super service vi har fået. I forbindelse med reservationen var der en rigtig god service og det var tydeligt, at I virkelig kender de steder I udlejer. I var rigtig gode til at komme med alternativer, da det hus vi oprindelig ville have lejet var udsolgt. Huset levede 100 % op til vores forventninger.

Næste gang vi skal til Italien bliver det helt sikkert med Jer igen. Vi snakkes ved næste gang vi skal til Italien.

Læs mere

Vibeke og familie fra Århus N boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 21. juli til d. 4. august 2007.

Jeg havde inviteret min 3 voksne børn med ægtefæller og børnebørn på ferie i Villa Martina i det dejlige Toscana. Vi var 7 voksne og 7 børn. Vi blev glædeligt overraskede over standarden, da vi så huset, vi havde lejet, der faktisk bestod af 3 lejligheder med egen indgang og et stort fælles køkken, passede det meget fint til os, da vi var 3 familier, der så også kunne have lidt privatliv.

Der var en stor have til huset, hvor de voksne kunne dase i liggestole, mens børnene morede sig i swimmingpoolen, der lå så tæt på huset, at vi altid kunne følge med i, hvad der foregik. Poolen blev rengjort 2 gange om ugen. Der var også både vaske- og opvaskemaskine. Endelig vil jeg nævne, at der var mulighed for at købe dejlig hvidvin til 3 euro og en rigtig god rødvin til 5 euro af husets frue, hvilket vi benyttede os en del af.

Villa Martina ligger meget tæt på byen Lucignano, som vi kom til at holde meget af og besøgte flere gange. Den er ikke nær så touristet som Siena, som også er en dejlig by, men ikke så charmerende som Lucignano. Vi var på flere udflugter til byer i nærheden: Siena, Firenze, Assisi m.fl., - byer, der kunne nås indenfor 1-2 timer. Vi var også en dag på outlet i nærheden af Firenze, hvor de unge fik købt mange dejlige mærkevarer til en rimelig pris.

Vi havde son sagt en skøn ferie i Toscana, værtsfolkene var utroligt søde, så vi har kun godt at sige om opholdet.

Det eneste, der manglede, var nogle mindre gryder (der var kun 1) og så en el-kedel.

Læs mere

Jens og mange andre fra Hasselager boede på Villa Martina i Lucignano fra d. 2. til d. 9. juli 2005.

det var en dejlig ferie i et fantastisk område. Vi var meget glade for huset og ikke mindst svømmepølen, som blev anvendt flittigt - det levede helt op til vores forventninger. Den nærliggende by, Lucignano, er meget malerisk, og landskabet omkring er storslået. Det er i det hele taget meget svært at komme i tanke om noget der skulle forbedres.

Vi vil helt sikkert tage til Toscana igen, og det er ikke utænkeligt, at det bliver med In-Italia.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Martina

Læs mere
 
search map