Anmeldelser af Villa Le Rondini

 
Villa Le Rondini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Rondini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Le Rondini

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Rondini som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Rondini. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Le Rondini

Vi var 6 voksne og 4 barn som hadde en kjempefin uke i Villa Rondini. Da vi ankom villaen ble vi veldig positivt overrasket over hvor flott tomten rundt og selve huset var, da det viste seg på være mye finere enn på bildene på nettsiden, som forøvrig bør oppdateres med bilder av nyere dato. F.eks kommer det ikke frem på bildene hvor flott den kjempestore frukthagen rundt huset er, og hvor fint bassengområdet er. Vi ble også veldig godt mottatt av verten, som viste oss rundt og var tilgjengelig for oss på telefon under hele oppholdet.
Bassenget er som nevnt veldig bra, større enn forventet og med mange solsenger og utedusj. Villaen er stor og har mer enn nok plass til alle. Soverommene er romslige, og har egne bad. Kjøkkenet er veldig hyggelig, og stua og oppholdsrommene har også masse plass så man ikke trenger å gå oppå hverandre hele tiden.
Vaskemaskin og oppvaskmaskin fungerte fint, og det samme gjaldt wifi.

Noen forebedringspotensialer fant vi dog: Som nevnt er bildene op nettsidene utdaterte og stemmer ikke med hvordan ting ser ut nå. F.eks var det bilde av et biljardbord som ikke lengre er der, og sofaer/lenestoler som heller ikke er der. Møblementet innendørs er i det hele tatt ikke spesielt fint, og virker rotete og tilfeldig hensatt rundt om i huset - men vi oppholdt oss veldig lite inne så det var ikke noe stort problem. Kjøkkenet inneholder det mest nødvendige av dekketøy og utstyr, men har en god del mangler som vi merket godt siden vi laget ganske mye mat "hjemme". F.eks finnes det ikke serveringsfat, og alle knivene er veldig sløve. Kaffetrakteren var så sein og lagde såpass dårlig kaffe av vi etterhvert gikk over til instant-coffee i stede.
Utover disse mindre detaljer har vi ingenting å klage på, og vi vil ikke nøle med å anbefale dette flotte huset til andre!!

Lucignano som feriedestination

Lucignano by er veldig sjarmerende, og har noen bra spisesteder. Det er verdt å være obs på at siesta praktiseres, så mellom 13 - 18 er alt mer eller mindre stengt. Dette gjelder også den lille, men bra matbutikken som ligger i sentrum.

Vi handlet mat primært i nabobyen Sinalunga, hvor man finner kjempestore og innholdsrike supermarkeder. Disse er også åpne på søndager.

Villa Le Rondini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Rondini
Villa m. privat pool (15 sovepladser)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2018
Antal rejsende 6 voksne, 4 børn
Navn

Dejligt feriehus med plads til hele familien

Stort og skønt hus med masser af plads, vi var 8 voksne og 4 børn. Dejlige store værelser med fine badeværelser. Vi var specielt meget glade for den fantastiske pool og for det dejlige udendørs spiseområde (grillplads) hvor vi indtog stort set alle måltider. Arrangerede også middag gennem værten som selv boede på stedet, dette kan varmt anbefales, det var utrolig hyggeligt.
Huset har ikke aircondition og der er ikke insektnet for alle vinduer, hvilket var en gene. Ligeledes havde vi forventet at få skiftet lagner og håndklæder efter den første uge, men dette skulle der betales ekstra for. Det er ikke acceptabelt, da vi havde booket 2 uger.
Vi kan dog varmt anbefale stedet ok kommer gerne igen.

Lucignano som feriedestination

Beliggenheden er perfekt i forhold til at besøge de nærliggende mindre og større byer. Bil er påkrævet. Gode supermarkeder i Sinalunga og gode slagtere i Lucignano. Nærmeste bager ligger i Grocce, ca. 2.5 km mod Lucignano.

Villa Le Rondini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Rondini
Villa m. privat pool (15 sovepladser)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2017
Antal rejsende 8 voksne, 4 børn
Navn

Fantastisk hus og godt værtskab

Villaen var ikke så nem og finde. Vejen stemte ikke helt overens med vejbeskrivelsen. Det, som der var beskrevet som en kirke, var et kors på en sten i vejkanten og porten kun pludselig i et sving.

Det var vel, det eneste vi havde en bemærkning til. Ellers havde huset dét, som vi havde ønsket og havde brug for. Vi var i alt 15 personer (8 voksne og 7 børn). Der var fine soveværelser og store badeværelser til 5 af soveværelserne. Et soveværelse var på loftet og uden bad, og et soveværelse havde et lille badeværelse og lille vindue.

Køkkenet var ret og havde udstyr og service nok til alle 15 personer. Oscar (ejeren af le Rondini) gav os gratis lov til at vi kunne benytte udegrillen og pizzaovnen. Udenfor køkkenet var der et langt bord, hvor vi kunne spise alle måltiderne sammen. En af aftenerne lavede Oscar og hans koner en tre-retters menu til os. Det kan virkelig anbefales.

Poolen var sort og havde eget en privat vippe, som var til stor glæde for børnene. Der var nok solsenge rundt om poolen.

Alt i alt et hus vi glædeligt besøger igen.

Lucignano som feriedestination

Villa Le Rondini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Rondini
Villa m. privat pool (15 sovepladser)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 9 voksne, 6 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra norsk. Klik her for at se originalen

For en stor familie eller mange venner

Et vidunderlig hus hvor der er adgang til alt! Swimming pool med liggestole, værelser med eget badeværelse, køkken, store opholdsområder. Huset havde også en stor have, en del med frodig grøn græsplæne og en del med masser af træer og buske. Stedet er ideelt placeret i forhold til, hvad man vil gøre og se. Nærheden til motorvejen gør det hurtigt og nemt at komme til forskellige steder i Toscana.

Da vi reserverede stod der, at nærhed til motorvejen kunne forstyrre rent lydmæssigt. Vi hørte aldrig motorvejen.

Vi boede 18 mennesker i villaen og alle havde masser af plads og trådte ikke hinanden over tæerne. Der var et storkøkken, men også to andre mindre køkken, ovenpå i hovedbygningen og i en sidebygning.

Vi organiserede endda to fester med catering som In-Italia hjalp os med. Fantastisk mad og det var lige efter mit billede af Italien, typiske italienske middage for den store familie. Lad catering bestemme maden, lad dem dog vide på forhånd, hvis der er nogen, der ikke spiser kød eller har nogen allergier. De vil vælge den bedste mad til rådighed og tilberede det på en toscansk og lækker måde.

Landsbyen Lucignano - til den er nødvendigt at køre med bil fra huset. Taxier er ikke tilgængelige i området. Landsbyen er virkelig smuk, og der er flere gode restauranter.

Villa Le Rondini
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Le Rondini
Villa m. privat pool (15 sovepladser)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 15 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 6 voksne, 7 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map