Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis man vil være sikker på at få plads nok til hele familien og vennerne, og ingen skal henvises til at sove i stuerne, så kan man trygt stole på Villa Le Rondini.

Masser af plads

Med ikke færre end 7 soveværelser, 7 badeværelser, 3 stuer og meget mere er det svært at føle pladsen trang. Villaen ligger dejligt midt i Toscana, kun 6 km uden for den henrivende middelalderby Lucignano, og er et skoleeksempel på den landlige arkitektur i dette område. Indenfor er der sket lidt mere i løbet af de sidste 200 år, men her er da stadig de klassisk fritliggende bjælker i loftet, og mange steder er møblementet også antikt. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og satellitfjernsyn. I en lille lejlighed i annekset bor viceværten, som hverken benytter poolen eller haven, men blot helt diskret sørger for at begge er velholdte.

Stor pool

Fra husets store have er der flot udsigt over landskabet. Selv poolen er størrre end sædvanligt her, hele 14 x 6½ meter. Da den store vej Siena-Betolle går i dalen under villaen, skal du være indstillet på at kunne høre den i baggrunden, skønt du umuligt kan se den.

Villaen på Villa Le Rondini

Villa med 18 sovepladser

De hele 400 m² beboelsesareal fordeler sig på selve villaen og et anneks. Villaen ligger i tre plan. I stueetagen findes køkken, spisestue, stor opholdsstue med pejs og badeværelse. På første sal findes stue med køkkenhjørne og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng, som alle fire har hvert sit badeværelse en suite, samt en stor loggia med havemøbler. Fra første sal går en trappe i træ op til anden sal, hvor der findes et soveværelse med tre enkeltsenge. Over for villaen ligger det store anneks i to plan. I stueetagen er der et soveværelse med eget tekøkken og eget badeværelse en suite. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, eget tekøkken og badeværelse med jacuzzi en suite.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Fosca

Lucignano, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map