Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vil være sikker på at få plads nok til hele familien og vennerne, og at ingen skal henvises til at sove i stuerne, så kan du trygt bestille Villa Le Rondini.

Masser af plads

Med ikke færre end 6 soveværelser, 7 badeværelser, 3 stuer og meget mere, er det svært at føle pladsen trang. Villaen ligger dejligt midt i Toscana, kun 6 km uden for den henrivende middelalderby Lucignano, og er et skoleeksempel på den landlige arkitektur i dette område. Indenfor er der sket lidt mere i løbet af de sidste 200 år, men her er da stadig de klassisk fritliggende bjælker i loftet, og mange steder er møblementet også antikt. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og satellit TV. I en lille lejlighed i annekset bor viceværten, som hverken benytter poolen eller haven, men blot helt diskret sørger for at begge er velholdte.

Læs mere om Villa Le Rondini

Stor pool

Fra husets store have er der flot udsigt over landskabet. Selv poolen er størrre end sædvanligt på disse kanter, nemlig hele 14 x 6,5 meter. Da den store vej mellem Siena og Betolle går i dalen under villaen, skal du være indstillet på at kunne høre trafikken i baggrunden, skønt du umuligt kan se den. Vi ønsker også at advare dig om, at ejeren bor i en del af annekset og med egen indgang. Han kan på forespørgsel og mod ekstra omkostninger forberede både morgenmad og typisk toscansk middag.

Villaen på Villa Le Rondini

Villa m. privat pool (15 sovepladser)

Villaen og annekset er på hele 300+50 m² og har totalt 6 værelser samt 7 badeværelser. I stueetagen findes et køkken, spiseplads, alrum med åben pejs og badeværelse med bruser. En trappe (ekstern) op findes en møbleret udeplads, et alrum med tekøkken og åben pejs, soveværelse med dobbeltværelse samt en enkeltseng og et en-suite badeværelse med badekar og bruser. Her findes også et dobbeltværelse med et en-suite badeværelse med jacuzzi bruser, et dobbeltværelse med bruser og et dobbeltværelse med tre senge samt et lille badeværelse med bruser. Lige overfor ligger et anneks på ca. 50 m². I stueetagen findes et dobbeltværelse samt et tekøkken og badeværelse med bruser. En trappe op findes et dobbeltværelse samt en enkeltseng, tekøkken og badeværelse med jacuzzi (nåes via ekstern trappe).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Poggio del Melograno

Montecatini Val di Cecina

Campitello

Bucine

search map