Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vil være sikker på, at der er plads nok, ikke bare til hele familien, men også dine venner, så skal du kigge nærmere på denne dejlige og rummelige villa. Det er nemt at trives på Villa Le Rondini.

Masser af plads

Med ikke færre end 6 soveværelser, 7 badeværelser, 3 stuer og meget mere, er det svært at føle, at pladsen er trang. Villaen ligger godt placeret midt i Toscana, kun 6 km uden for den henrivende middelalderby, Lucignano, og er et skoleeksempel på den landlige arkitektur i dette område. Indenfor er der sket lidt mere i løbet af de sidste 200 år, men her er da stadig de klassisk fritliggende bjælker i loftet, og mange steder er møblementet også antikt. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og satellit-tv. I en lille lejlighed i annekset bor viceværten, som hverken benytter poolen eller haven, men blot helt diskret sørger for, at begge steder er velholdte.

Læs mere om Villa Le Rondini

Stor pool

Fra husets store have er der flot udsigt over landskabet. Selv poolen er størrre end sædvanligt på disse kanter, nemlig hele 14 x 6,5 meter. Da den store vej mellem Siena og Betolle går gennem dalen nedenfor villaen, skal du være indstillet på at kunne høre trafikken i baggrunden, selv om du ikke kan se bilerne. Du skal være opmærksom på, at ejeren bor i en del af annekset og med privat indgang. Han kan på forespørgsel og mod ekstra omkostninger forberede både morgenmad og typisk, toscansk middag.

Komfort og trivsel

Villaen er udstyret med eget, trådløst Wi-Fi, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, toaster, elkedel, ovn, strygefaciliteter, satellit-tv, DVD-afspiller samt hårtørrer.

Villaen er på ca. 300 m². I stueplan finder du køkken, spisestue, alrum med åben pejs og badeværelse med bruser. En trappe op (udvendig) finder du en møbleret udeplads, et alrum med tekøkken og åben pejs, soveværelse med dobbeltseng samt en enkeltseng og et en-suite badeværelse med badekar og bruser. Her findes også et dobbeltværelse med et en-suite badeværelse med jacuzzi bruser, et dobbeltværelse med bruser og et dobbeltværelse med 3 senge samt et lille badeværelse med bruser.

Lige overfor ligger et anneks på ca. 50 m². I stueplan er der et dobbeltværelse samt et tekøkken og et badeværelse med bruser. En udvendig trappe fører op til første sal, hvor du finder et dobbeltværelse samt en enkeltseng, tekøkken og badeværelse med jacuzzi.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

La Quiete

Civitella Val di Chiana, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Le Colombelline

Montepulciano

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map