Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

 
Villa Le Rondini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Le Rondini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hvis du vil være sikker på, at der er plads nok, ikke bare til hele familien, men også dine venner, så skal du kigge nærmere på denne dejlige og rummelige villa. Det er nemt at trives på Villa Le Rondini.

Masser af plads

Med ikke færre end 6 soveværelser, 7 badeværelser, 3 stuer og meget mere, er det svært at føle, at pladsen er trang. Villaen ligger godt placeret midt i Toscana, kun 6 km uden for den henrivende middelalderby, Lucignano, og er et skoleeksempel på den landlige arkitektur i dette område. Indenfor er der sket lidt mere i løbet af de sidste 200 år, men her er da stadig de klassisk fritliggende bjælker i loftet, og mange steder er møblementet også antikt. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og satellit-tv. I en lille lejlighed i annekset bor viceværten, som hverken benytter poolen eller haven, men blot helt diskret sørger for, at begge steder er velholdte.

Læs mere om Villa Le Rondini

Stor pool

Fra husets store have er der flot udsigt over landskabet. Selv poolen er størrre end sædvanligt på disse kanter, nemlig hele 14 x 6,5 meter. Da den store vej mellem Siena og Betolle går gennem dalen nedenfor villaen, skal du være indstillet på at kunne høre trafikken i baggrunden, selv om du ikke kan se bilerne. Du skal være opmærksom på, at ejeren bor i en del af annekset og med privat indgang. Han kan på forespørgsel og mod ekstra omkostninger forberede både morgenmad og typisk, toscansk middag.

Komfort og trivsel

Villaen er udstyret med eget, trådløst Wi-Fi, opvaskemaskine, vaskemaskine, mikrobølgeovn, kaffemaskine, toaster, elkedel, ovn, strygefaciliteter, satellit-tv, DVD-afspiller samt hårtørrer.

Villaen er på ca. 300 m². I stueplan finder du køkken, spisestue, alrum med åben pejs og badeværelse med bruser. En trappe op (udvendig) finder du en møbleret udeplads, et alrum med tekøkken og åben pejs, soveværelse med dobbeltseng samt en enkeltseng og et en-suite badeværelse med badekar og bruser. Her findes også et dobbeltværelse med et en-suite badeværelse med jacuzzi bruser, et dobbeltværelse med bruser og et dobbeltværelse med 3 senge samt et lille badeværelse med bruser.

Lige overfor ligger et anneks på ca. 50 m². I stueplan er der et dobbeltværelse samt et tekøkken og et badeværelse med bruser. En udvendig trappe fører op til første sal, hvor du finder et dobbeltværelse samt en enkeltseng, tekøkken og badeværelse med jacuzzi.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Le Rondini

Læs personlige anmeldelser af Villa Le Rondini som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Le Rondini. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Villa Le Rondini

Bedømmelse af Villa Le Rondini

Vi var 6 voksne og 4 barn som hadde en kjempefin uke i Villa Rondini. Da vi ankom villaen ble vi veldig positivt overrasket over hvor flott tomten rundt og selve huset var, da det viste seg på være mye finere enn på bildene på nettsiden, som forøvrig bør oppdateres med bilder av nyere dato. F.eks kommer det ikke frem på bildene hvor flott den kjempestore frukthagen rundt huset er, og hvor fint bassengområdet er. Vi ble også veldig godt mottatt av verten, som viste oss rundt og var tilgjengelig for oss på telefon under hele oppholdet.
Bassenget er som nevnt veldig bra, større enn forventet og med mange solsenger og utedusj. Villaen er stor og har mer enn nok plass til alle. Soverommene er romslige, og har egne bad. Kjøkkenet er veldig hyggelig, og stua og oppholdsrommene har også masse plass så man ikke trenger å gå oppå hverandre hele tiden.
Vaskemaskin og oppvaskmaskin fungerte fint, og det samme gjaldt wifi.

Noen forebedringspotensialer fant vi dog: Som nevnt er bildene op nettsidene utdaterte og stemmer ikke med hvordan ting ser ut nå. F.eks var det bilde av et biljardbord som ikke lengre er der, og sofaer/lenestoler som heller ikke er der. Møblementet innendørs er i det hele tatt ikke spesielt fint, og virker rotete og tilfeldig hensatt rundt om i huset - men vi oppholdt oss veldig lite inne så det var ikke noe stort problem. Kjøkkenet inneholder det mest nødvendige av dekketøy og utstyr, men har en god del mangler som vi merket godt siden vi laget ganske mye mat "hjemme". F.eks finnes det ikke serveringsfat, og alle knivene er veldig sløve. Kaffetrakteren var så sein og lagde såpass dårlig kaffe av vi etterhvert gikk over til instant-coffee i stede.
Utover disse mindre detaljer har vi ingenting å klage på, og vi vil ikke nøle med å anbefale dette flotte huset til andre!!

Læs mere

Dejligt feriehus med plads til hele familien

Stort og skønt hus med masser af plads, vi var 8 voksne og 4 børn. Dejlige store værelser med fine badeværelser. Vi var specielt meget glade for den fantastiske pool og for det dejlige udendørs spiseområde (grillplads) hvor vi indtog stort set alle måltider. Arrangerede også middag gennem værten som selv boede på stedet, dette kan varmt anbefales, det var utrolig hyggeligt.
Huset har ikke aircondition og der er ikke insektnet for alle vinduer, hvilket var en gene. Ligeledes havde vi forventet at få skiftet lagner og håndklæder efter den første uge, men dette skulle der betales ekstra for. Det er ikke acceptabelt, da vi havde booket 2 uger.
Vi kan dog varmt anbefale stedet ok kommer gerne igen.

Læs mere

Fantastisk hus og godt værtskab

Villaen var ikke så nem og finde. Vejen stemte ikke helt overens med vejbeskrivelsen. Det, som der var beskrevet som en kirke, var et kors på en sten i vejkanten og porten kun pludselig i et sving.

Det var vel, det eneste vi havde en bemærkning til. Ellers havde huset dét, som vi havde ønsket og havde brug for. Vi var i alt 15 personer (8 voksne og 7 børn). Der var fine soveværelser og store badeværelser til 5 af soveværelserne. Et soveværelse var på loftet og uden bad, og et soveværelse havde et lille badeværelse og lille vindue.

Køkkenet var ret og havde udstyr og service nok til alle 15 personer. Oscar (ejeren af le Rondini) gav os gratis lov til at vi kunne benytte udegrillen og pizzaovnen. Udenfor køkkenet var der et langt bord, hvor vi kunne spise alle måltiderne sammen. En af aftenerne lavede Oscar og hans koner en tre-retters menu til os. Det kan virkelig anbefales.

Poolen var sort og havde eget en privat vippe, som var til stor glæde for børnene. Der var nok solsenge rundt om poolen.

Alt i alt et hus vi glædeligt besøger igen.

Læs mere

For en stor familie eller mange venner

Et vidunderlig hus hvor der er adgang til alt! Swimming pool med liggestole, værelser med eget badeværelse, køkken, store opholdsområder. Huset havde også en stor have, en del med frodig grøn græsplæne og en del med masser af træer og buske. Stedet er ideelt placeret i forhold til, hvad man vil gøre og se. Nærheden til motorvejen gør det hurtigt og nemt at komme til forskellige steder i Toscana.

Da vi reserverede stod der, at nærhed til motorvejen kunne forstyrre rent lydmæssigt. Vi hørte aldrig motorvejen.

Vi boede 18 mennesker i villaen og alle havde masser af plads og trådte ikke hinanden over tæerne. Der var et storkøkken, men også to andre mindre køkken, ovenpå i hovedbygningen og i en sidebygning.

Vi organiserede endda to fester med catering som In-Italia hjalp os med. Fantastisk mad og det var lige efter mit billede af Italien, typiske italienske middage for den store familie. Lad catering bestemme maden, lad dem dog vide på forhånd, hvis der er nogen, der ikke spiser kød eller har nogen allergier. De vil vælge den bedste mad til rådighed og tilberede det på en toscansk og lækker måde.

Landsbyen Lucignano - til den er nødvendigt at køre med bil fra huset. Taxier er ikke tilgængelige i området. Landsbyen er virkelig smuk, og der er flere gode restauranter.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Le Rondini

Læs mere
 
search map