Villa i Lucignano i Toscana

Villa Le Rondini

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvis du vil være sikker på at få plads nok til hele familien og vennerne, og at ingen skal henvises til at sove i stuerne, så kan du trygt bestille Villa Le Rondini.

Masser af plads

Med ikke færre end 7 soveværelser, 7 badeværelser, 3 stuer og meget mere, er det svært at føle pladsen trang. Villaen ligger dejligt midt i Toscana, kun 6 km uden for den henrivende middelalderby Lucignano, og er et skoleeksempel på den landlige arkitektur i dette område. Indenfor er der sket lidt mere i løbet af de sidste 200 år, men her er da stadig de klassisk fritliggende bjælker i loftet, og mange steder er møblementet også antikt. Villaen er udstyret med opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn og satellit TV. I en lille lejlighed i annekset bor viceværten, som hverken benytter poolen eller haven, men blot helt diskret sørger for at begge er velholdte.

Læs mere om Villa Le Rondini

Stor pool

Fra husets store have er der flot udsigt over landskabet. Selv poolen er størrre end sædvanligt på disse kanter, nemlig hele 14 x 6½ meter. Da den store vej mellem Siena og Betolle går i dalen under villaen, skal du være indstillet på at kunne høre trafikken i baggrunden, skønt du umuligt kan se den.

Villaen på Villa Le Rondini

Villa med 15 sovepladser

De hele 400 m² beboelsesareal fordeler sig på selve villaen og et anneks. Villaen ligger i tre plan. I stueetagen findes køkken, spisestue, stor opholdsstue med pejs og badeværelse. På første sal findes stue med køkkenhjørne og pejs, to soveværelser med dobbeltseng og to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng, som alle fire har hvert sit badeværelse en suite, samt en stor loggia med havemøbler. Fra første sal går en trappe i træ op til anden sal, hvor der findes et soveværelse med tre enkeltsenge. Over for villaen ligger det store anneks i to plan. I stueetagen er der et soveværelse med eget tekøkken og eget badeværelse en suite. På første sal findes soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, eget tekøkken og badeværelse med jacuzzi en suite.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Giola

Foiano della Chiana, Toscana

Villa Campoleone

Lucignano, Toscana

Villa Fornacino

Rapolano Terme, Toscana

Anbefalinger til dig

Villa degli Olivi

Castiglion Fiorentino, Toscana

Villa Poggiarone

Montepulciano, Toscana

Le Colombelline

Montepulciano, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Borgo Filicardo

Montespertoli

Santa Maria

Campagnatico

Borgo dei Lunardi

Cerreto Guidi

search map