Villa i Lucignano i Toscana

Villa Laura

 
Villa Laura er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Laura er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Laura er beliggende landligt med en skøn udsigt ned over det omgivende landskab og med kig til middelalderbyen Lucignano. Det er i Lucignano, som du kan gå til på ca. 10 minutter, at du finder butikker og muligheder for at spise ude på en af byens klassiske toscanske restauranter.

Have, terrasse og pool

Villa Laura har en stor have, hvorfra man kan nyde landskabsudsigten, der er flot terrasse, der vender mod dalen Valdichiana, hvor der står havepavillon, bord og stole samt grill. Det er her, du indtager din måltider med kig til de toscanske bakker. Endelig har huset egen pool (9 x 6 m. og med en dybde på 1,4 m.), som er flankeret af en udendørsbruser.

Læs mere om Villa Laura

Husets indretning

Huset er indrettet nænsomt og med god hjemlig stil, hvor fokus er på ordentlige materialer og komfort frem for moden i månedens Bo Bedre. Huset består af to etager, med stue, spisekøkken og i alt tre soveværelser og to badeværelser.

Villaen på Villa Laura

Villa med 6 sovepladser

I stueetagen mødes du af villaens rummelige opholds- og spisestuer. Ud over spiseplads, er der sofahjørne med fjernsyn og pejs. Hernede finder du desuden villaens køkken, der har komfur med ovn, mikroovn, køleskab med fryser, opvaskemaskine og kaffemaskine. Og så er det indrettet med endnu en spiseplads - også her er der pejs og fjernsyn - og der er direkte udgang til haven. Endelig er der badeværelse med bruser og vaskerum med vaskemaskine. På første sal er der to soveværelser med dobbeltseng og et børneværelse med to enkeltsenge og badeværelse med badekar.

Skjul teksten
 
 
search map