Anmeldelser af Villa Il Quadrifoglio

 
Villa Il Quadrifoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Quadrifoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Il Quadrifoglio

Læs personlige anmeldelser af Villa Il Quadrifoglio som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Il Quadrifoglio. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastiske Il Quadrifoglio og Lucignano

Igen har vi gjort turen til Toscana, og selvfølgelig valgte vi in. Italia som vi nu har bestilt igennem mange gange og Villa Il Quadrifoglio, som vi også har været i tidligere, et helt igennem pragtfuld sted og ikke mindst området omkring Lucignano. Alt i og omkring huset er mere end perfekt, alt er i orden. Ejerne kommer hver anden dag om morgenen, for at rengøre poolen og haven, så ser man ikke mere til dem.
Ikke mindre end en perle i Toscana. Glæd jer
Fam. Skov og Fam. Olesen Fredericia og Gårslev Danmark

Lucignano som feriedestination

Lucignano er en pragtfuld gammel middelalderby, med mange små hyggelige forretninger og lækre restauranter. Leder man efter et lidt større indkøbssted, så kør ca 5 km til Sinalunga, der ligger et stort indkøbscenter, med en stor Coop og andre forretninger, dejligt sted.
Et andet sted lige i nærheden, er byen Monte San Savino, også en hyggelig gammel middelalderby hvor vi fandt en rigtig hyggelig og gæstfri restaurant, mener den hedder Le Delizie di Aldo, de er indehaver af Guinness verdens rekord i den længste og største Porchetta, uhm det er kræs. Et besøg vær.

Villa Il Quadrifoglio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Il Quadrifoglio
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 8 voksne
Navn

Her igen!

Dette var vores andet besøg i denne herlige hus. Det lykkedes os at matchet hedebølgen med temperaturer over 40 grader, vidunderligt, men uudholdelige nætter. Dette hus behøver vifter eller AC i soveværelserne. Vi løste dette med våde håndklæder !!
Ellers var vi mere end tilfredse.

Villa Il Quadrifoglio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Il Quadrifoglio
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Charmerende hus, have & værtspar.

Rigtig dejligt og rummeligt hus.
Skønneste have, som er indhegnet, hvilket er dejligt, når man har små børn.
Dejligt ugeneret beliggenhed og skøn pool.

Villa Il Quadrifoglio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Il Quadrifoglio
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2015
Antal rejsende 4 voksne, 6 børn
Navn

Bedømmelse af Villa Il Quadrifoglio

Super dejligt hus. Velassorteret køkken og meget rummelige værelser, som alle er placeret på 1 sal adskilt af de to store badeværelser. Poolen, som bliver rengjort 3 gange om ugen, ligger altid badet i sol og havens velplejede træer og blomster giver gode skyggesteder. Et sted at vende tilbage til.

Anbefaling til kommende gæster

Der ligger nogle gode restauranter i lucignano, f.eks Il Gollina. Gåtur op ad bakke ca 15 minutter.

Villa Il Quadrifoglio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Il Quadrifoglio
Villa med 8/10 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2014
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn
Barbro og Dag med selskab fra Uppsala i Sverige boede på Villa Il Quadrifoglio i Lucignano fra 12. til 19. maj 2012.

Vi havde en helt fantastisk majuge i Villa Quadrifoglio i Lucignano! Huset opfyldte alle vores forventninger til beliggenjed, udstyr og rumopdeling. Det var rent, pænt og friskt og den store velplejede aflukkede haven var en rigtig oase med fin pool, dejlig gårdhave, grill, blomster og fugle. Aftenerne var lidt kølige, så vi fyrede flittigt i pejsen, meget hyggeligt! Man gik til den maleriske landsby Lucignano på 15-20 minutter, langs en valmue-bevokset lille vej og med bil tog det kun et par minutter til at køre. De fleste af måltiderne lavede vi i det hyggelige hus og indkøbene gjorde vi i det velforsynede Coop i nærliggende Sinalunga. Vi spiste to dejlige middage i Lucignano, en af Totos og det andet på Il Goccino. Il Goccino er en smule mere luksuriøs og dyrere med fremragende service og mulighed for at sidde enten udenfor eller inde. Totos er enklere og mere rustik og føltes meget ægte. Toto virker til at lave alt selv - tog bestillingen, tilberedte maden, serverede og tilbød hjemmelavet grappa. Meget godt og meget billigt! I Lucignano er der flere restauranter, et par isboder og nogle mindre butikker.
En fordel er, at huset er tæt på motorvejen mellem Rom og Milano. Det tog omkring 2 timer fra Rom i bil. Masser af berømte seværdigheder ligger i nærheden og næsten hver bjerglandsby er et besøg værd, hvis man ønsker at tage på mindre udflugter. Vi besøgte Cortona og Monte San Savino, meget hyggelige byer til at slentre rundt i. Huset passede vældig godt til vores rejseselskab på 7 voksne, men er også børnevenligt! Værterne var behagelige og så til, at vi havde det godt.
Det var fjerde gang, at vi har benyttet in-italia og vi er meget tilfredse med service og de oplysninger, vi har modtaget, samt det udbud som in-italia tilbyder! Tusind tak for et fint arrangement og en herlig ferie!

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 7 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Peter og familie fra Fredericia boede på Villa Il Quadrifoglio i Lucignano fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Vores tur til Lucignano var en fantastisk oplevelse. Vi fandt hurtigt byen, men kørselsvejledningen til huset var lidt svær at følge, men vi fandt hurtigt en meget flink gammel italiener, som hurtigt hentede sin cykel og cyklede foran os ca. 2 km ned til huset, en fantastisk gæstfrihed, selvom vi ikke kan italiensk forstod vi hinanden alligevel.
Selve byen og området er fantastisk. Byen er et helt kapitel for sig, med sine gamle middelalder bygninger og cirklede gader. Selve huset er fantastisk velholdt, her er alt hvad man skal bruge og mere til, her er virkelig kælet for detaljerne. Haven er nærmest som en park, utrolig flot og poolen, ikke at forglemme, er et rigtigt dejligt område, hvor vi tilbragte rigtig meget tid og her er der også super service, da den blev rengjort hver anden morgen.
Mødet med ejerne var meget positivt, de var utrolig gæstfrie og forsøgte på alle måder at gøre sig forståelig på italiensk og det lykkedes fuldt ud. En rigtig dejlig familie.
Hvis man besøger dette dejlige sted, vil vi anbefale, hvis man skal handle lidt større ind, at man kører de ca. 5 km. ind til Sinalunga, som er en større by, her er et indkøbscenter med en stor COOP og mange andre gode butikker.
En helt speciel oplevelse, som man ikke må snyde sig selv for, er et besøg på vinslottet PALAZZO BANDINO. Her får man både rundvisning, vinsmagning alibitum og 4 klassiske Toscanske retter, en rigtig hyggelig aften, for små penge. Vi kan varmt anbefale deres vine, de er bare super gode. Og er man så heldig at man kan fejre rund fødselsdag, som vi var, så bliver der virkelig kræset extra for dig og dine gæster, med champagne og stor lagkage med lys og blomster. En rigtig flot gæstus.
De lokale indbyggere i Lucignano er meget gæstfrie og byen har mange gode og hyggelige restaurenter, som bestemt er et besøg værd.
Vi har tidligere været i Toscana, men har aldrig haft så god og positiv en oplevelse som ved at leje ved IN-ITALIA, både før, under og efter vores ferie har i været helt fantastiske, vi vil helt klart anbefale jer til andre.
Vi glæder os meget til igen at sku´ leje et hus i Toscana ved IN-ITALIA. Tak for en god oplevelse, vi havde en fantastisk ferie i Lucignano i huset "IL QUADRIFOGLIO".

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map