Villa i Lucignano i Toscana

Villa Il Quadrifoglio

 
Villa Il Quadrifoglio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Il Quadrifoglio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Il Quadrifoglio ligger ca. 2 km uden for Lucignano. Du bor her i Chiana-dalen, hvor det store hvide kvæg af racen Chianina leverer kødet til de store bøffer bistecca fiorentina .

Et hus på landet

Villa Il Quadrifoglio er omgivet af en frodig, indhegnet have, hvor et svømmebassin på 5 x 10 meter (dybden går fra 1,20 til 1,65 meter) er blevet installeret. I haven, som er møbleret med bord og stole, finder du grill og et vaskerum med vaskemaskine. Huset er pænt indrettet og råder over opvaskemaskine, satellitfjernsyn, dansk kaffemaskine samt selvstændigt varmeanlæg.

Læs mere om Villa Il Quadrifoglio

Villa med 8/10 sovepladser (ca. 180 m²):
- Villaen er fordelt på to etager. I stueetagen findes der en stor opholdsstue med pejs og dobbeltsovesofa en-suite med spisekøkken, hvorfra der er udgang til overdækket terrasse, såkaldt portico, med bord og stole, samt badeværelse med toilet og bruser. På første sal findes to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge og to badeværelser af hvilke det ene med toilet og karbad og det andet med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 
search map