Villa i Lucignano i Toscana

Villa Fosca

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er en dejlig villa, der i særdeleshed henvender sig til dem, som hverken vil give afkald på komfort, nærhed til by eller smuk udsigt. Med sine ca. tre kilometer til den hyggelige lille by Lucignano, der befinder sig mellem Siena og Arezzo, er Villa Fosca et godt valg for dem, der ønsker både oplevelser og landlig fred og ro.

Overdækket svalende terrasse

På de to af villaens fire sider løber en stor overdækket terrasse, som giver en svalende skygge i de hedeste dagstimer, og i haven finder man et 12 x 6 meter stort svømmebassin. Her er naturligvis havemøbler, så man kan indtage sine måltider udendørs, og ejerne står til rådighed med hjælp og råd; de bor i et andet hus på samme grund (men de holder sig diskret for sig selv, og poolen bruger de slet ikke). Villaen er flot møbleret og indeholder bl.a. vaskemaskine og opvaskemaskine.

Villa med 8 senge (150 m²):
- Villaen ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor man finder køkken/alrum med pejs, stor opholdsstue med pejs og sovesofa til to personer samt badeværelse/toilet med bruser. På første sal er der tre soveværelser hvoraf de to er med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, badeværelse/toilet med bruser og karbad samt toilet. Fra stueetagen er der adgang til den brede søjlegang rundt om halvdelen af villaen og til den store terrasse ved svømmebassinet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Villa Verde

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Villa Bellosguardo

Castiglion Fiorentino, Toscana

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Populært i Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map