Villa i Lucignano i Toscana

Villa Fosca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er en dejlig villa, der i særdeleshed henvender sig til dem, som hverken vil give afkald på komfort, nærhed til by eller smuk udsigt. Med sine ca. tre kilometer til den hyggelige lille by Lucignano, der befinder sig mellem Siena og Arezzo, er Villa Fosca et godt valg for dem, der ønsker både oplevelser og landlig fred og ro.

Overdækket svalende terrasse

På de to af villaens fire sider løber en stor overdækket terrasse, som giver en svalende skygge i de hedeste dagstimer, og i haven finder man et 12 x 6 meter stort svømmebassin. Her er naturligvis havemøbler, så man kan indtage sine måltider udendørs, og ejerne står til rådighed med hjælp og råd; de bor i et andet hus på samme grund (men de holder sig diskret for sig selv, og poolen bruger de slet ikke). Villaen er flot møbleret og indeholder bl.a. vaskemaskine og opvaskemaskine.

Læs mere om Villa Fosca

Villa med 8 senge (150 m²):
- Villaen ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor man finder køkken/alrum med pejs, stor opholdsstue med pejs og sovesofa til to personer samt badeværelse/toilet med bruser. På første sal er der tre soveværelser hvoraf de to er med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, badeværelse/toilet med bruser og karbad samt toilet. Fra stueetagen er der adgang til den brede søjlegang rundt om halvdelen af villaen og til den store terrasse ved svømmebassinet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Fosca

Læs personlige anmeldelser af Villa Fosca som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fosca. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Fosca

Kvalitetsvilla

En virkelig lækker villa, men prikken over I’et manglede. Køkkenet trænger til renovering og det ville pynte hvis haven var plejet bedre, men ellers var/er alt andet rigtig godt. Til de varme nætter kunne dog anbefales AC eller en propel.

Læs mere

Suuuuuuuuuuper

Hej!
Vi kendte allerede Villa Fosca - vores første tur dertil var for 10 år siden: o) dengang var vi meget begejstrede for ferien i det smukke toscanske landskab - og i dag - i dag endnu mere. Det der især er fedt er at Lucigiano er bekvemt placeret i forhold til at tage på besøg i byerne Siena, Firenze, Arezzo og Cortona!
Vi har besluttet at der bestemt ikke skal gå 10 år igen før vi vender tilbage til "Villa Fosca" !!
Villaen er smukt udført, alt rent og godt vedligeholdt. Der er godt forsynet med håndklæder. Med en helt fantastisk pool og til trods for at ejerne ikke taler tysk har vi med deres gebrokne engelsk og vores nybegynder-italiensk forstået hinanden godt - begge var såååå venlige og imødekommende man følte sig super tilpas lige fra ankomsten! For ikke at nævne de mange dyr og især hushunden Palino - den var bare skøn!
Fra os igen en stoooor tak for alt!
hilsner
Familie Becker fra Tedesco: o)

Læs mere

Bedømmelse af Villa Fosca

Læs mere

Jakob og familien fra Kolding boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 2. til d. 16. juli 2011.

Villa Fosca er nok det bedste hus, vi har lejet gennem jer. Alt var pænt og iorden og selvom vi delte grund og have med ejerne, mærkede vi nærmest ikke noget til dem. Det var et herligt sted, godt beliggende for udflugter, men vejret var så godt, at vi blev meget ved svømmepølen.

Vi prøvede restaurent 'Il Goccino' i Lucignana, der blev anbefalet på hjemmesiden og den var usædvanlig god.

Men alt i alt et vellykket ophold, jeres vejbeskrivelse voldte os dog store problemer. Bl.a. findes den benzintank der skal drejes ved ikke, men vi spurgte nogle flinke, lokale om hjælp, og de ringede til værtsfamilien, som så hentede os og kørte foran og viste os vejen.

Læs mere

Camilla og familie fra København boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 17. til d. 31. juli 2010.

Vi havde to dejlige uger i Lucignano. Dejligt hus beliggende 7 minutters kørsel fra byen. Vejen til byen var desværre ikke rigtigt egnet til fodgængere. Selve Lucignano var en hyggelig men dog ret lille by som vi hurtigt fik 'set' - næste gang vil vi nok gå efter en lidt større by.

Ejerne af huset boede på samme grund ved siden af huset. Værtsparret var flinke og hjælpsomme men talte ikke engelsk så vores kommunikation med dem var begrænset. Dejligt poolområde med rigelig plads til os alle. Indendørst havde huset en stue og køkken samt tre værelser - og køkken og stue var store nok til at rumme os alle på regnvejrsdagen. Vi brugte også de to sovepladser i stuen, hvilket dog ikke kan anbefales. Dels grundet sengens ringe kvalitet, dels fordi der ikke kan lukkes af til stuen og dels fordi stuen bruges som gennemgangsrum. Værtsparret havde en del dyr, herunder høns og haner der hyggeligt vækkede os om morgenen :-). Desværre var der også en masse fluer som følge og vi måtte derfor udstyre huset med en fluesmækker :-) - specielt for de der sov i underetagen og ved måltiderne var fluerne til direkte gene og klart et minus. Det er ikke vores første ferieuge i et hus i Toscana men her oplevede vi for første gang en del blæst og over hele perioden - usikkert at sige om husets placering har noget at sige ift til dette men vi havde meget gennemtræk og måtte nogle gange vælge terasse efter hvor det blæste mindst. Igen et minus. Husets værelser var store og rummelige, badeværelserne ligeså og vi modtog huset i fin, ren stand.

Læs mere

Erik og familie fra Allerød boede på Villa Fosca i Lucignano fra d. 10. til d. 17. juli 2010.

Har I været glade for byen og området?
- Ja+

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
- Ja+

Har I tips til de næstkommende?
- Egentlig ikke, det hele forløb så godt.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
- Det ægtepar, der bestyrer Villa Fosca, er enestående venlige og hjælpsomme. Alt var rent og lyst – og swimmingspoolens vand ligeledes rent med tilsyneladende effektivt rensnings-/filteranlæg. Meget rolige og smukke omgivelser med den fineste udsigt til Lucignano.

Læs mere
 
search map