Villa i Lucignano i Toscana

Villa Fosca

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette er en dejlig villa, der i særdeleshed henvender sig til dem, som hverken vil give afkald på komfort, nærhed til by eller smuk udsigt. Med sine ca. tre kilometer til den hyggelige lille by Lucignano, der befinder sig mellem Siena og Arezzo, er Villa Fosca et godt valg for dem, der ønsker både oplevelser og landlig fred og ro.

Overdækket svalende terrasse

På de to af villaens fire sider løber en stor overdækket terrasse, som giver en svalende skygge i de hedeste dagstimer, og i haven finder man et 12 x 6 meter stort svømmebassin. Her er naturligvis havemøbler, så man kan indtage sine måltider udendørs, og ejerne står til rådighed med hjælp og råd; de bor i et andet hus på samme grund (men de holder sig diskret for sig selv, og poolen bruger de slet ikke). Villaen er flot møbleret og indeholder bl.a. vaskemaskine og opvaskemaskine.

Læs mere om Villa Fosca

Villa med 8 senge (150 m²):
- Villaen ligger i to plan med indgang i stueetagen, hvor man finder køkken/alrum med pejs, stor opholdsstue med pejs og sovesofa til to personer samt badeværelse/toilet med bruser. På første sal er der tre soveværelser hvoraf de to er med dobbeltseng og et med to enkeltsenge, badeværelse/toilet med bruser og karbad samt toilet. Fra stueetagen er der adgang til den brede søjlegang rundt om halvdelen af villaen og til den store terrasse ved svømmebassinet.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Casa Rosada

Lucignano, Toscana

Casa Clementina

Lucignano, Toscana

Villa Oleandri

Monte San Savino, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Il Pozzo

Capolona

Palazzo Bandino

Chianciano Terme

La Colonica di Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map