Villa i Lucignano i Toscana

Villa Campoleone

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tre kilometer uden for den henrivende middelalderby Lucignano ligger Villa Campoleone midt i en stor have, der er indhegnet og byder på et 12 x 6 meter stort svømmebassin, havemøbler og grill. Villaen er velmøbleret og har al moderne komfort, så som vaskemaskine, opvaskemaskine og satellitfjernsyn.

Privatlivets fred

Da villaen ligger lige op til en lille egeskov (i forskellige niveauer), har du en meget stor grad af "privatlivets fred". Lucignano, der ligger ca. tre kilometer herfra, byder på diverse indkøbsmuligheder, caféer og restauranter.

Læs mere om Villa Campoleone

Villa med hems

I stueetagen har du en rummelig stue med pejs, køkken, et soveværelse med to enkeltsenge, to dobbeltværelser, hvoraf det ene er med en såkaldt ensuite badeværelse samt badeværelse med bruser. På loftet, der nås af en vindeltrappe, har du et dobbeltværelse med mulighed for en ekstra opredning, badeværelse med bruser.

Villaen er udstyret med mikroovn, fryser, strygeudstyr, opvaskemaskine, ovn, DVD og CD-afspiller, italiensk kaffemaskine samt almindelig kaffemaskine, brødrister, Wi-Fi og ventilatorer. På loftet kan du få aircondition på anmodning og mod et gebyr. Hårtørrer tilgængelig. Grillfaciliteter er tilgængelige såvel som bordtennis.

Villaen på Villa Campoleone

Villa m. 4 soveværelser

Villaen er på 130 m² fordelt på to plan. I stueetagen har man en stor og lys stue med pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser/toiletter, hvoraf det ene har karbad (og det andet har bruser) og ligger en suite med et af soveværelserne. Man kommer op på første sal via en vindeltrappe, og heroppe finder vi et soveværelse med dobbeltseng og mulighed for en opredning samt badeværelse/toilet med bruser. Ud for stuen findes en overdækket terrasse med borde og stole.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Campoleone

Læs personlige anmeldelser af Villa Campoleone som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Campoleone. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejligt hus

Skøn villa

Læs mere

Birthe og rejseselskab fra Spenstrup boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Vi havde en fantastisk tur og stedet var perfekt for os. Jeg vil anbefale at man tager 14 dage, da det er en lang køretur.
Et områder hvor der er en fantastisk natur, tag bare en tur ud i det blå og man finder noget at se på.
Lucignano har torvedag om torsdag, og det er rigtig hyggeligt at opleve. De har også nogle hyggelige spisesteder, så brug området.

Læs mere

Anders og familie fra Ishøj boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 26. juni til d. 10. juli 2010.

Huset er rigtig dejligt, godt indrettet, med alt hvad der skal være, og så en virkelig flot parklignende have, med pool. Hvis vi skal ønske noget kunne det være, at nogle af træerne omkring huset blev fældet, så man fik glæde af den udsigt, der så ville dukke op.
Vi bliver helt sikkert kunder hos jer igen, næste gang vi skal til Italien.

Læs mere

Familien Hansen fra Allerød boede på Villa Campoleone i Lucignano fra d. 28. juli til d. 11. august 2007.

Netop hjemvendt fra en familieferie i Villa Campoleone v/ Lucignano vil vi gerne give lidt rejseoplevelser videre. Vi en familie på 8 personer blev efter at have haft problemer med at finde huset, vel modtaget ved huset af udlejeren, der talte et udmærket engelsk. Vi fik en god introduktion til huset og omgivelserne og som en dejlig overraskelse var der i køkkenet en stor kurv med brød, pasta, tomater , vin , vand m.m. så vi lige kunne klare os til et måltid inden vi måtte ud og handle.

Huset og omgivelserne svarede helt til vores forventninger og de billeder der var på hjemmesiden, alt fungerede fint. Skulle der opstå problemer var der flere telefonnumre, vi kunne ringe til. Huset ligger på en meget stor grund så der var rigtig plads for børnene til at udfolde sig, og ikke mindst den store pool var et yndet opholdssted.

Vi besøgte også restauranten ”IL Goccino” og kan ligeledes tilslutte os at den er et besøg værd. Bortset fra vores problemer med at finde huset efter kørselsvejledningen og endda med flere af de lokales hjælp , så kan vi give varmt anbefale Villa Campoleone.

Læs mere

Bedømmelse af Villa Campoleone

Læs mere

Bedømmelse af Villa Campoleone

Læs mere
 
search map