Anmeldelser af La Contea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Contea

Læs personlige anmeldelser af La Contea som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Contea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Rolig ferie

Lucignano som feriedestination

La Contea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Contea
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn

Super ferie i læker omgivelser.

Vi har været af sted med hele familien i alt 11 personer, fordelt med 6 voksne og børn i alderen fra 3 til 15 år.
Super lækkert sted, og hvilken herlig grund med tennisbane, som blev flittigt brugt og en meget lækker pool, som blev brugt endnu mere.
Den store havegrill blev også brugt på de dage hvor vi ikke var på tur i det dejlige Toscana.

Lucignano som feriedestination

Stedet er et godt udgangspunkt for besøg i både Firenze og Rom. Det er også muligt at køre til Grosseto ved Middelhavet.
Glem ikke at besøge vinbyerne Montalcino og Montepulciano.

La Contea
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på La Contea
Villa m. privat pool
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 11 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Mads og hans familie fra Viby Sj boede på La Contea i Lucignano fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Det andet sted vi var mellem Lucignano og Sinalonga kom i skarp kontrast! Værten er en ældre mand, der kun taler italiensk, men heller ingen anstrengelser gør sig for at kommunikere med gestus eller ved at tale langsomt og finde andre ord. Hans italiensk var også vanskeligt at forstå for Jeres italienske samarbejdspartner, som jeg kontaktede for at finde vej. Efter at have kørt op af alle grusveje på den ene side af vejen viste det sig at kørevejledningen var forkert. Når man kommer fra Sinalonga og ser et skilt, der markerer overgangen fra Siena til Arezzo skal man STRAKS OG LIGE VED SKILTET dreje til højre og herefter holde til venstre. Kommer man før 16 kan det blive svært at komme ind, hvis der ikke er behjertede gæster, der kan åbne porten. Huset var formentlig en landejendom, men temmelig hårdhændet restaureret og udvidet til 3 lejligheder. Rummene var store og sengene gode, men man kunne lige så godt befinde sig i tyskland. Lejlighederne var meget lydte og vi blev vækket når naboer eller underboer skramlede rundt med møbler, hvilket skete hen på aftenen. Køkkenet havde hvad man skulle bruge, men i meget dårlig kvalitet (knive og gafler bøjede når de blev brugt til en mør bøf!!), dog manglede der teskeer og der var kun 3 vinglas, så vi var heldige vi ikke var flere i lejligheden. Vi opgav at kommunikere med værten for at få de manglende ting. Fin swimmingpool og tennisbane, der var en formildende omstændighed, men for få og dårlige liggestole og i det hele taget havemøbler. Slutrengøring blev åbenbart udregnet med 10 Euro pr. seng. For at sætte trumf på den umulige vært og hans manglende professionalisme må tilføjes, at der venligt var en flaske hjemmedyrket vin i køleskabet, som stolt blev fremvist.... Det var plumret og mere eddike end vin. Stedet kan ikke anbefales! Men Toscana er dejligt og det er svært at få spoleret en ferie der.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map