Feriebolig i Lucignano i Toscana

La Contea

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er god plads til børnene at boltre sig på og masser af muligheder for kvalitetstid med familien med den fredelige placering mellem olivenlunde og marker.

Fredelige omgivelser

Huset er omgivet af en græsplæne og ligger for sig selv mellem olivenlunde og marker med korn og majs - og i det fjerne kan man skimte Toscanas højeste bjerg, den udslukte vulkan Monte Amiata.

God beliggenhed

For at komme frem til huset skal du fra landevejen ca. 300 m ad en grusvej, hvilket betyder, at du er væk fra den smule trafik, der er i området. De nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter er i Lucignano, ca. 3 km væk, mens du i Sinalunga (ca. 10 km) finder indtil flere supermarkeder og et større udvalg af spisesteder.

Tre rummelige lejligheder

Huset er inddelt i tre pæne, nyindrettede og rummelige lejligheder. Der er desuden fælles overdækket terrasse (loggia) hvor der er god plads til at nyde ferien sammen, vaskerum og grill.

Villaen på La Contea

Villa med 12 sovepladser

Villaen er delt i tre selvstændige lejligheder, som udlejes samlet. I stueetagen er der en lejlighed på ca. 55 m² som har indgang fra den store overdækket terrasse, hvor du sikkert kommer til at indtage de fleste måltider når du spiser i huset. Selve lejligheden i stueetagen består af opholds- og spisestue med spisebord hvor alle 12 gæster kan med god vilje sidde samlet, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan redes op som dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der to selvstændige lejligheder med selvstændig indgang. Bedgge lejligheder har stue med lille køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan redes op som dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. I et anneks ved poolen finder du yderligere et badeværelse samt vaskerum med vaskemaskine.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

La Montanina

Castiglion Fiorentino, Toscana

Casetta i Ciliegi

Cortona, Toscana

Casina del Bosco

Subbiano, Toscana

Anbefalinger til dig

Molin Vecchio

Foiano della Chiana, Toscana

Podere Torremozza

Borselli, Toscana

Torre di Vignale

Arezzo, Toscana

Populært i Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map