Feriebolig i Lucignano i Toscana

La Contea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er god plads til børnene at boltre sig på og masser af muligheder for kvalitetstid med familien med den fredelige placering mellem olivenlunde og marker.

Fredelige omgivelser

Huset er omgivet af en græsplæne og ligger for sig selv mellem olivenlunde og marker med korn og majs - og i det fjerne kan man skimte Toscanas højeste bjerg, den udslukte vulkan Monte Amiata.

Læs mere om La Contea

God beliggenhed

For at komme frem til huset skal du fra landevejen ca. 300 m ad en grusvej, hvilket betyder, at du er væk fra den smule trafik, der er i området. De nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter er i Lucignano, ca. 3 km væk, mens du i Sinalunga (ca. 10 km) finder indtil flere supermarkeder og et større udvalg af spisesteder.

Tre rummelige lejligheder

Huset er inddelt i tre pæne, nyindrettede og rummelige lejligheder. Der er desuden fælles overdækket terrasse (loggia) hvor der er god plads til at nyde ferien sammen, vaskerum og grill.

Villaen på La Contea

Villa m. privat pool

Villaen er delt i tre selvstændige lejligheder, som udlejes samlet. I stueetagen er der en lejlighed på ca. 55 m² som har indgang fra den store overdækket terrasse, hvor du sikkert kommer til at indtage de fleste måltider når du spiser i huset. Selve lejligheden i stueetagen består af opholds- og spisestue med spisebord hvor alle 12 gæster kan med god vilje sidde samlet, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan redes op som dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der to selvstændige lejligheder med selvstændig indgang. Bedgge lejligheder har stue med lille køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan redes op som dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. I et anneks ved poolen finder du yderligere et badeværelse samt vaskerum med vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Contea

Læs personlige anmeldelser af La Contea som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Contea. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra La Contea

Super ferie i læker omgivelser.

Vi har været af sted med hele familien i alt 11 personer, fordelt med 6 voksne og børn i alderen fra 3 til 15 år.
Super lækkert sted, og hvilken herlig grund med tennisbane, som blev flittigt brugt og en meget lækker pool, som blev brugt endnu mere.
Den store havegrill blev også brugt på de dage hvor vi ikke var på tur i det dejlige Toscana.

Læs mere

Rolig ferie

Læs mere

Mads og hans familie fra Viby Sj boede på La Contea i Lucignano fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Det andet sted vi var mellem Lucignano og Sinalonga kom i skarp kontrast! Værten er en ældre mand, der kun taler italiensk, men heller ingen anstrengelser gør sig for at kommunikere med gestus eller ved at tale langsomt og finde andre ord. Hans italiensk var også vanskeligt at forstå for Jeres italienske samarbejdspartner, som jeg kontaktede for at finde vej. Efter at have kørt op af alle grusveje på den ene side af vejen viste det sig at kørevejledningen var forkert. Når man kommer fra Sinalonga og ser et skilt, der markerer overgangen fra Siena til Arezzo skal man STRAKS OG LIGE VED SKILTET dreje til højre og herefter holde til venstre. Kommer man før 16 kan det blive svært at komme ind, hvis der ikke er behjertede gæster, der kan åbne porten. Huset var formentlig en landejendom, men temmelig hårdhændet restaureret og udvidet til 3 lejligheder. Rummene var store og sengene gode, men man kunne lige så godt befinde sig i tyskland. Lejlighederne var meget lydte og vi blev vækket når naboer eller underboer skramlede rundt med møbler, hvilket skete hen på aftenen. Køkkenet havde hvad man skulle bruge, men i meget dårlig kvalitet (knive og gafler bøjede når de blev brugt til en mør bøf!!), dog manglede der teskeer og der var kun 3 vinglas, så vi var heldige vi ikke var flere i lejligheden. Vi opgav at kommunikere med værten for at få de manglende ting. Fin swimmingpool og tennisbane, der var en formildende omstændighed, men for få og dårlige liggestole og i det hele taget havemøbler. Slutrengøring blev åbenbart udregnet med 10 Euro pr. seng. For at sætte trumf på den umulige vært og hans manglende professionalisme må tilføjes, at der venligt var en flaske hjemmedyrket vin i køleskabet, som stolt blev fremvist.... Det var plumret og mere eddike end vin. Stedet kan ikke anbefales! Men Toscana er dejligt og det er svært at få spoleret en ferie der.

Læs mere

Bedømmelse af La Contea

Læs mere

Bedømmelse af La Contea

Læs mere
 
search map