Feriebolig i Lucignano i Toscana

La Contea

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er god plads til børnene at boltre sig på og masser af muligheder for kvalitetstid med familien med den fredelige placering mellem olivenlunde og marker.

Fredelige omgivelser

Huset er omgivet af en græsplæne og ligger for sig selv mellem olivenlunde og marker med korn og majs - og i det fjerne kan man skimte Toscanas højeste bjerg, den udslukte vulkan Monte Amiata.

Læs mere om La Contea

God beliggenhed

For at komme frem til huset skal du fra landevejen ca. 300 m ad en grusvej, hvilket betyder, at du er væk fra den smule trafik, der er i området. De nærmeste indkøbsmuligheder og restauranter er i Lucignano, ca. 3 km væk, mens du i Sinalunga (ca. 10 km) finder indtil flere supermarkeder og et større udvalg af spisesteder.

Tre rummelige lejligheder

Huset er inddelt i tre pæne, nyindrettede og rummelige lejligheder. Der er desuden fælles overdækket terrasse (loggia) hvor der er god plads til at nyde ferien sammen, vaskerum og grill.

Villaen på La Contea

Villa m. privat pool

Villaen er delt i tre selvstændige lejligheder, som udlejes samlet. I stueetagen er der en lejlighed på ca. 55 m² som har indgang fra den store overdækket terrasse, hvor du sikkert kommer til at indtage de fleste måltider når du spiser i huset. Selve lejligheden i stueetagen består af opholds- og spisestue med spisebord hvor alle 12 gæster kan med god vilje sidde samlet, køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan redes op som dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. På første sal er der to selvstændige lejligheder med selvstændig indgang. Bedgge lejligheder har stue med lille køkken, et soveværelse med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge (kan redes op som dobbeltseng) og badeværelse med toilet og bruser. I et anneks ved poolen finder du yderligere et badeværelse samt vaskerum med vaskemaskine.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map