Villa i Lucignano i Toscana

La Colonia

 
La Colonia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Colonia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette selvstændige hus ligger i bakkerne to kilometer uden for den charmerende lille by Lucignano, som ud over maleriske små gader og pladser byder på en række gode restauranter og diverse indkøbsmuligheder.

Have med pool

Rundt om huset ligger en frodig have, der er indhegnet hele vejen rundt, og i hvilken du ud over grill finder havemøbler og et svømmebassin på 9 x 5 meter (dybde 1,2 - 1,8 meter). Møblementet er simpelt, men funktionelt. Huset har ingen muligheder for opvarmning.

Læs mere om La Colonia

Villa med 10/12 sovepladser (ca. 180 m²):
- Villaen ligger i to plan. I stueetagen findes stue med pejs og opmuret køkkenhjørne (fire blus, ovn, opvaskemaskine og køleskab med frostboks), to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med bruser og toilet. På første etage er der en stue med sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng, hvoraf det ene har privat badeværelse med toilet og badekar, et soveværelse med køjeseng og et badeværelse med bruser og toilet. Der er ingen forbindelse mellem stueetagen og første sal, hvortil man kommer op ad en ydre trappe.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af La Colonia

Læs personlige anmeldelser af La Colonia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Colonia. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af La Colonia

Læs mere
 
search map