Anmeldelser af La Casa Dipinta

 
La Casa Dipinta er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa Dipinta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af La Casa Dipinta

Læs personlige anmeldelser af La Casa Dipinta som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casa Dipinta. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Ole og rejsefæller fra Valby boede på La Casa Dipinta i Lucignano fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Lucignano er en lille, dejlig stille, turistfri middelalderby, som dog "lever", velforsynet med restauranter, barer og almindelige indkøbsmuligheder samt et ugentligt marked. Større indkøb i kun 5 km afstand.

"La Casa Dipinta" er et overmåde attraktivt hus midt i byen, smagfuldt restaureret og indrettet, hvor udlejningen i de to etager rummede alt, hvad vi kunne ønske, velforsynet med alle fornødenheder og vel tilrettelagt af en imødekommende og engelsk-veltalende værtinde, som var beboende i underetagen.

Vi kan kun anbefale stedet til andre rejsende, som ønsker at opleve Siena- og Arezzoprovinserne i Toscana på egen hånd og behøver en base at køre ud fra.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map