Feriebolig i Lucignano i Toscana

La Casa Dipinta

 
La Casa Dipinta er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Casa Dipinta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Lejligheden befinder sig i den ældste del af Lucignano, hvilket man hurtigt ser på nabobygningerne, som den romanske kirke San Francesco fra 1270 og rådhuset fra omkring år 1300.

Bygningen, som La Casa Dipinta ligger i, stammer fra engang i tolvhundredetallet, men har naturligvis gennem århundrederne gennemgået diverse ændringer. Lejlighedens indretning er ligeså malerisk som dens omgivelser, vægten er lagt på det farverige, det elegant-rustikke og den udbredte brug af antikke møbler.

Læs mere om La Casa Dipinta

Femværelseslejlighed med 5 sovepladser
Lejligheden er 160 m² stor og ligger i to plan med indgang i stueetagen. Her finder vi en dagligstue med spændende malede vægge og lofter, der har givet navn til lejligheden. Bemærk især freskerne i loftet: De er fra 1700--tallet. Her er der også en spisestue, ligeledes med malede vægge og lofter, et køkken med spiseplads, fire gasblus, ovn, grill, vaskemaskine og opvaskemaskine, to soveværelser med dobbeltseng, et soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser; et med bruser og et med karbad, og ikke mindst en lille terrasse med bord og stole, hvor man kan spise, drikke og nyde udsigten over byens tage og landskabet.

Bemærk ! Som det fremgår af beskrivelsen, er her faktisk seks sovepladser, men ejerne ønsker ikke flere end fem gæster ad gangen, da de ikke mener, at hverken terrassen eller spisestuen er store nok til flere.

Lucignano er et rent slaraffenland for livsnydere, byen har ikke mindre end syv spisesteder, adskillige barer og caféer samt al den fred og ro, man kan ønske sig til en afslappet ferie midt i autentiske omgivelser.

Skjul teksten
 
 
search map