Agriturismo i Lucignano i Toscana

Fattoria Sant'Andrea

Lejlighed 1 - stueetage Lejlighed 1 - stueetage Lejlighed 2 - første sal Lejlighed 2 - første sal
 
Fattoria Sant'Andrea er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Sant'Andrea er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Lucignano og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villaen er beliggende ca. 3 km uden for Lucignano, hvor du finder nærmeste spisesteder.

To villalejligheder

Huset er blevet delt op i to lejligheder, som en ejendomsmægler vel ville kalde villalejligheder, der kan udlejes hver for sig, men som bestemt også appellerer til en større gruppe, der vil have hele herligheden for sig selv. Hvis man bestiller begge lejligheder får man også både vaskemaskine og opvaskemaskine, da de findes i hver sin lejlighed.

Læs mere om Fattoria Sant'Andrea

Charmerende og rustikt

Indretningen er charmerende og rustik, og husets beliggenhed er noget nær ideel: kun to kilometer uden for den lille by Rigomagno og med én enkelt kilometer til nærmeste indkøbsmuligheder, men på samme tid midt i det fredfyldte, grønne landskab. Mellem oliventræerne i den store have finder vi plastikhavemøbler, en fælles grill og et afsvalende 12 x 6 meter stort svømmebassin.

Lejlighederne på Fattoria Sant'Andrea

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejligheden er på ca. 100 m² og ligger i stueetagen med direkte udgang til haven. Den består af spisestue med køkkenhjørne, opholdsstue med sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser. Lejligheden er udstyret med vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejligheden er på ca. 100 m² og ligger på første sal, hvortil man kommer ad en udvendig opmuret trappe. Den består af spisestue med køkkenhjørne med opvaskemaskine, opholdsstue med pejs og sovesofa til to, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse.

Skjul teksten
 
 
search map